icon

Prespávanie 15 ročnej dcéry u otca cez víkendy

vlocka33
16. nov 2013

Ahojte, chcela by som pout Vas nazor. Cakame babatko, manzel ma 15rocnu dceru z prveho manzelstva a pravidelne kazdy druhy vikend je u nas, piatok, sobota a nedelu ju vozi manzel doma. Tieto vikendy su pre mna strasne obmedzujuce, dievca nema ziadne zaujmy, cely vikned len prelezi na gauci pred telkou alebo internetom. Podla mna je uz dost velka na to aby u nas prespavala. Nemam nic proti tomu ked sa so svojim otcom stretne hoc aj kazdy den, ale uz mi to dost vadi ked u nas tak casto prespava. Ked sa narodi malicke chcela by som to uz zatrhnut, predsa len to uz bude 16-rocne dievca, nepotrebuje hajinkat s ocinkom. Co si o tom myslite?

jabadaba
19. nov 2013

@zuzkaanicka aj mne to napadlo. Stretko do pohody a velmi rada, tiez som zvedava na svoje alterego. Cez IP si potom dopovieme. 😉

zuzkaanicka
19. nov 2013

@jabadaba odkial si? 😉

jabadaba
19. nov 2013

@zuzkaanicka chcela som do IP ale neva, snad ma nezozeru este aj za to - z BA. Chodievas sem?

zuzkaanicka
19. nov 2013

@jabadaba Ja som Ti uz IP poslala ... v Blave som bola aj nedavno (s dcerou na pretekoch), ale kedysi som tam bola dost casto, takze to stretko niekedy dame🙂

jabadaba
19. nov 2013

@zuzkaanicka super. Vsak ani Brno nie je daleko, takze isto najdeme priestor a cas. Budem velmi rada. 🙂

zuzkaanicka
19. nov 2013

@jabadaba No, mame to blizko, takze niekedy porandime 😉

kuwait
20. nov 2013

@zuzkaanicka keby si nebola jedna osoba tak sa tu verejne sama zo sebou nebavis akoze s jabadaba,pisali by ste si IP. 😀 Chod si dat vyvestit z audiotextu vsak to je tvoje hobby 😀

kuwait
20. nov 2013

@zuzkaanicka kykka zije na Cypre, na rozdiel od teba a jabadaba nas deli 2000 kilometrov vzdusnou ciarou 😀

zuzkaanicka
20. nov 2013

@kuwait nazdar 😀 celu noc si mi chybala😀

zuzkaanicka
20. nov 2013

@kuwait a nemaj strach, uz sme si aj IP poslali 😅 ... a tade neviem, aky audiotext spominas, v tomto si ma precenila, ani netusim, co to je 😕

kykka
20. nov 2013

@zuzkaanicka Idem napisat adminovi, a zistim kto si, lebo toto, co tu predvadzas je chore...

zuzkaanicka
20. nov 2013

@kykka kludne a zisti si aj o @kuwait ... ja viem, kto som a viem na 100%, ze nie som @jabadaba ... a myslim, ze my s @jabadaba sme tu v podstate v porovnani s @kuwait nepredviedli nic 😅

jabadaba
20. nov 2013

@kykka netreba, adminovi som uz pisala ja draha Kykka z Cypru. Ulahcila som Ti pracu. Keby to nebolo trapne a komicke, ze cloveku kava von nosom vyleti po precitani teba a tvojho alterega z Kuwaitu, tak sa tu clovek hadam aj doblije nad tymi zvratkami psychopatickymi. Kazdopadne ste dievcata moje prestrelili sakramentsky. Treba totiz vediet odhadnut mieru srandiciek.

So@zuzkaanicka sa velmi rada stretnem. V podstate za toto vam musim byt vdacna. Ste nas prakticky zoznamili a ja som rada, ze stretnem dalsieho inteligentneho a hodnotneho cloveka. Takze vdaka za dohodenie potencionalneho priatelstva. To jedine sa na vas dvoch ceni!

jabadaba
20. nov 2013

@zuzkaanicka Dobre ranko prajem. 🙂 Nepresviedcaj ich chuderky o tom, ze vies kto si. Tym to ani nedojde, nemaju na to mentalnu vybavu. Viem si predstavit tie orgazmicke krce, ktore im navodil falosny dojem, ze cosi odhalili. Vidis ako malo im staci k dosiahnutiu vrcholu. Staci davka stihomamu a urcita miera retardacie a rozkos je na svete. Doprajme im ju este chvilu nez laskavo admin zasiahne. Ale teda o Kykke som mala vyssiu mienku. Fakt, ze sa prepozicala na nieco tak psychopaticke a nechala sa strhnut totalnym magorom nie je velmi posobivy. U mna to je pokles na same dno prehistorickych exkrementov a odtial uz hlbsi level snad ani nie je. Takze nech pokracuje v krasojazde, hlbsie uz klesnut nemoze. 🙂 😉

zuzkat1
20. nov 2013

@jabadaba
@zuzkaanicka ja mam pocit ze ak tu niekto prejavi iny nazor ako podaktore tak je automaticky potenciálny blazon. Proste ak chceme byt normalne tak treba pritakavat,idealne so vsetkou vaznostou,treba kazdeho potlapkat po pleci a polutovat zakladatelku hocakej temy-bez ohladu na to ci ma pravdu ci nie.

zuzkaanicka
20. nov 2013

@jabadaba Vidis, a toto mna vlastne nenapadlo, ze podakovat sa im musime 😅 ... veru dievcata (alebo jedna s viacerymi identitami) velmi pekne dakujeme 😉 ... mna len mrzi, ze neuvidime ten udiv v ich (jej) tvarach, ked zistia, ze nie sme jedna ale dve ... ved, ale trochu ich aj pochop-s tym, ze zena moze premyslat-s tym sa tak casto nestretavaju a teraz stretli dve ... tak je jasne, ze musime byt jedna ... je to logicke, ci? 😅

zuzkaanicka
20. nov 2013

@zuzkat1 Takze uz aj Ty si sa vlastne dostala k Shopenhauerovi, ani o tom nevies🙂 ... v teme na zamyslenie som hadzala nejake citaty o povrchnosti, tak si to tam najdi a potom sa zasmejes 😉

jabadaba
20. nov 2013

@zuzkat1 aj Ty si my? 😀 Nazor mas totiz znacne nebezpecny. Sedelo by to na trojjedinnost. Kludne si mozme zdielat spolocny nick Trinity. Co poviete?Len ci sa dohodneme na hesle 😀

zuzkat1
20. nov 2013

@zuzkaanicka zeby som bola az taka mudra?🙂 a to som pritom blond 😲 😀

jabadaba
20. nov 2013

@zuzkaanicka 😀 ano ano, je to pomerne raritny ukaz ak zena rozmysla aj v inych intenciach nez handrickach. Asi su z toho vyplasene. 😀 Teraz neviem, pisem ja alebo Ty?

zuzkat1
20. nov 2013

@jabadaba no ja som z BA. Tak jeden nikdy nevie😀

jabadaba
20. nov 2013

@zuzkat1 neblbni. Aj ja som blond. 😀 A som z Ba. Tu nieco prestava sediet.

zuzkaanicka
20. nov 2013

@jabadaba Ja sa picnem ... tiez som blond 😀

zuzkaanicka
20. nov 2013

@zuzkaanicka my mame jedna tri nicky ... ked nam na to pridu 😀

zuzkaanicka
20. nov 2013

@jabadaba, @zuzkat1 a teraz som sa prezradila-napisala som sama sebe 😅

zuzkat1
20. nov 2013

@jabadaba vidis nakoniec maju pravdu😀

zuzkaanicka
20. nov 2013

@zuzkat1, @jabadaba ... ja sa tu pocuram a uz musim fakt padat do skoly ... a teda isto aj vy dve, ked sme vlastne jedna, tak sup, sup pobalit a padat ... alebo ja teda idem do skoly a vy sa dohodnite na tom hesle, ja budem suhlasit-vsak musim sama so sebou ... alebo sa pohadam? 😅

zuzkat1
20. nov 2013

@zuzkaanicka ok.chod si povegetit🙂Ahoj

jabadaba
20. nov 2013

@zuzkaanicka 😀 kurnik ale uz neviem kto som! Som si ista len tym, ze som blond a z BA ,ale tu sa moja osobnost stiepi na Brno....asi zajdem odbornikovi po recept ako sa dat dohromady. 😀

jabadaba
20. nov 2013

@zuzkat1 tu sa ide vegetit? Takze pradlo doskladat nemusim? A ani do skoly s pisomkami? Jabadabaduuuuuuuuuuuuuuuuu...... 😀