Prespávanie 15 ročnej dcéry u otca cez víkendy
Ahojte, chcela by som pout Vas nazor. Cakame babatko, manzel ma 15rocnu dceru z prveho manzelstva a pravidelne kazdy druhy vikend je u nas, piatok, sobota a nedelu ju vozi manzel doma. Tieto vikendy su pre mna strasne obmedzujuce, dievca nema ziadne zaujmy, cely vikned len prelezi na gauci pred telkou alebo internetom. Podla mna je uz dost velka na to aby u nas prespavala. Nemam nic proti tomu ked sa so svojim otcom stretne hoc aj kazdy den, ale uz mi to dost vadi ked u nas tak casto prespava. Ked sa narodi malicke chcela by som to uz zatrhnut, predsa len to uz bude 16-rocne dievca, nepotrebuje hajinkat s ocinkom. Co si o tom myslite?
@petra159 pani, ja viem veeeeelmi dobre ako to je. Vzali ste si muza,kt.ma dieta. No pre vas je to dieta nic. Tak ako pre autorku. Som zvedava,ci by sa vam pacilo,keby vase dieta bolo takto na ,,navsteve,,u svojho ocka,ako by sa citila. Vase dieta obsluzite, a to ,,cudzie,, nech sa same obsluzi. Asi vam nedoslo,ze je u vas len na navsteve.nie je to jej domov. Aj vy chodite do chladnicky u cudzej zeny a sa obsluzite? Lebo to presne ste pre to dieta
@petra159 inak,ked je u vas dcera tvojho muza 2 dni na navsteve,ty po nej chces,aby upratovala tvoj byt??? Ci nebodaj este povedz,aby vam navarila,oprala. Skus sa vzit do jej situacie. Otca vidi 2 dni za 14 dni. Pride ku vam,nikto sa jej nevenuje.tak sa hra na mobile. Svojmu dietatu das jest, jej povies nech sa obsluzi. A potom ze nerobis rozdiely 👍ked si si brala svojho muza,ci plodila dieta,vedela si,ze ma dceru. Rozvodom sa tej dcery nezbavil.stale ju ma.aj ona si zasluzi lasku a pozornost .ona nemoze za rozvod rodicov. Cista macocha si...
@vlocka33 ako keď bude mať tvoja dcéra alebo syn 15-16 rokov tak ho vyhodíš z domu že už je dosť veľký, či ako? Ja chápem že ti môže ísť na nervy jej ničnerobenie ale to nie je dôvod na to aby nebola doma, lebo ona je doma aj u otca. Moja dcéra bude mať o pár dní 21 rokov, ešte študuje tak býva doma a príde sa stále ešte objať, stále potrebuje poradiť, či pomôcť s niečím do školy. Syn bude mať 15 rokov a denne aj 5 krát si príde vypýtať objatie aj keď tiež je lenivý a leží tak od toho som tam ja ako rodič ho zamestnať a zdvihnúť z postele.

@vlocka33 nemysli, si autorka, ze ak tvoje dieta bude mat 15 rokov tak bude o nieco lepsie, nez jej nevlastna sestra.
Ja som so synom pravidelne chodila von, vymyslala som mu programy... v puberte su deti proste take. Od rana do vecera, mobil v ruke ked im volas neberu, bordel okolo nich...
Nepaci sa mi tvoj postok k nevlastnej dcere.
V tej izbe, vytvor kutik pre seba a svoje dieta, ale neber to, co si tam ona zariadila.
Mimochodom ten bordel sa da regulovat, vsak jej povedz nech si spravi poriadok pred obedom, resp.jej povedz, ze potrebujes jej pomoc a nech poleje kvety, utrie prach, pozbiera a vynesie smeti, vylozi umyvacku, vyvesia pradlo, samozrejme ked ty varis a vysavas a nie, ze s vylozenymi nohami popijas kavu.. Nauc ju to. Prve pokusy nebudu lahke po mesiaci jej to bude automaticke. Vies tymto ju ucis aj k samostatnosti a zaclenujes ju do rodiny, davas jej pocit, ze je sucastou rodiny, a ma svoju ulohu/rolu.
Tymto vyrokom, ja jej nebudem programi vymyslat...to teda nie, mam uplny pocit, ze ju neprijmas. Nechces, aby tam spala. Moj syn ma 16rokov, keby niekto chcel aby nespal doma, vyhodila by som ho zo svojho zivota!