Prestal ma partner milovať?
Na začiatku to bolo krásne ako sa ku mne správal, nosil mi kytičku, kvietko hocikedy len tak preto aby videl moju tvar šťastnú. Postupom času bolo veľa veci krásnych ale aj veľa zlých. Lenže teraz po troch rokov už ani nevie čo je kvetinárstvo alebo len tak pre radosť malinky kvietoček odtrhnutý zo záhradky, ani poriadne milujem ťa ani žiaden náznak lásky ku mne, som asi niečo ako jeho kamoš zo strednej aj tak sa somnou baví, vždy keď sa snažím aby sa stal opäť tým starým človekom ktorého som spoznala, len aby som videla jeho úsmev, tak ma vždy niečím odbije. Strašne ho milujem, som strašne láskavý človek neublížila by som ani tej osobe ktorú najviac na svete nemám rada ja potrebujem aby mi niekto tu lásku stále opätoval, ale v poslednej dobe absolútne tu lásku od neho už nedostávam.... Ja viem že ma miluje, ale už ma berie ako samozrejmosť ako nič... Strašne to bolí, stále plačem, keď som sama a je mi to ľúto že sa z neho stal takýto chlap, ktorý si ma absolútne viac menej neváži. On vždy tvrdil že nie je romantik, že ho rodičia tak nevychovali aby bol podľa neho taký “ťuťko”. Som strašne smutná, že len tak nepríde hocikedy za mnou aby ma objal, dal mi pusu a len tak mi povedal niečo od srdca nič nenútene. Ono je toho strašne veľa, to by človek musel vidieť na živo. Prosím pomôžte mi ako ho k tomu trošku “naučiť” neviem ako správne to nazvať. A okrem toho stále sa s ním o týchto veciach rozprávam, on sa vždy naštve a dopadne to vždy rovnako, nedokáže sa somnou rozprávať bez toho aby zo mňa urobil kravu. Ja potom už len stíchnem a moje vnútro ide vybuchnúť, ako ma to veľmi bolí. Bol to môj najúžasnejší partner, ochotný, milý, zábavný, vedel vždy zniesť kritiku zasmial sa. Musela som už vyliať svoje pocity, prepáčte, ale ak máte niekto s takýmto chlapom skúsenosť alebo so ženou, kľudne napíšte 😊
@derdia inak toto aj mňa napadlo. Človek nemá čas neskôr, aj napríklad pri deťoch veľmi nad tým rozmýšľať. Za tie roky co sú ľudia spolu, zažijú toho veľa a všetko sa na nich podpíše.Ja si viem predstaviť, že by ma toto trápilo pred 7 rokmi, ale teraz už nie. Ešte by som radila nevycitat mu to. Potom to už nebude robiť vôbec. Radšej si k nemu ľahnúť, napr. Pri telke a pomojkat sa trochu.
Kym sme nebyvali spolu, nosil mi sladkosti, kazdy sviatik si spomenul na mňa. Odkedy spolu byvame a dokonca uz mame aj dve deti, postavený dom, tak neni sviatku (meniny, narodeniny, den matiek, den zien, ♥ Valentín) aby nezabudol.. Teda ako on vraví on nezabudol len nevedel ze je to uz dnes 🤣🤣 najprv ma to vytáčalo. Teraz mi je to jedno. Ja mu kúpim na sviatok bud mu to dam alebo mu to dam ked on da mne 😁 môj moc toho nenahovori. (pritom s kamarátmi mu ide huba nonstop) keby ja stale nekecam tak je tichá domácnosť, alebo by časom zacal viac rozprávať. Neviem. Ja nvm byt ticho. Ale nemôžem tvrdit ze nic neviem, rozprava minimum ale co povie mi stačí 🤭 mam pocit ze sa hanbí niekedy. Niekedy mu zavolam z dlgej chvile do práce niekrdy je počuť ze je rad ze volam niekedy pocujem ze caka kym skončím. A nemozem tvrdit ze ma nemiluje, nemá rád. Inokedy ma počúval a vedel co som hovorila teraz sa tvari ze ma počúva a pritom vobec nevie co som vravela😜. Proste sme súčasť jeden druhého 💞 ked mi je zle choro. Zavola ako sa cítim, ked detom sli zuby zavolal ako sme na tom. Ked potrebujem nieco hned mi to urobi... Niekedy je len sex ze sex niekdy krásne milovanie. A niekdy sam os seba príde a povie ako je rad ze ma ma. Lubi atď.. Alebo mi len povie co ja by som bez teba robil, by som bol zrejme mlady, a bohatý 🤣🤣on je vtipkar.. Ale ties by sa mi nelubilo keby ma stale objinal, a vyznaval lasku. Lebo by to uz neboo take pekné a úprimne neviem. Ak ste spolu spokojný a stqtsny, a rozumiene si ako kamaráti, milenci tak mate podla mna krasny vzťah. Kazdy vztah svojim sposobom ochladne ale len na 👁...
@derdia ďakujem za komentár chápem vás, určite si niečo z toho vezmem, ale ja mám čas vyplnený rôznymi vecami tiež nemám čas rozmýšľať nad takýmito vecami, ale to nie je premýšľaním ja to tak cítim a vidím 😊 Ale určite sa budeme veľa rozprávať, včera večer v posteli sme sa rozprávali do noci o tom. On povedal že musíme si vzájomne robiť kompromisy a viac sa rozprávať, že v ňom to neni aby ma stále objímal a podobne, ale že sa kvôli mne bude snažiť. Tak uvidíme, ale určite sa s ním rozísť nechcem, viem že je dobrý partner. Možno keď príde bábo, tak zas krok vpred urobíme 😊
@blunka a muža máš čo ?
To vo hladas ty u neho nech on najde u teba ....davaj mu tolko lasky kolko on potrebuje....necakaj na.neho.zacni od seba....objimaj ho bozkavaj kedykolvek....nepozeraj na seba ....spravaj sa teraz ty tak ako sa.spraval on....
@terka666 ahoj. Ťažko sa podľa mna radi v tejto situácii. Na začiatku je každý vzťah kvázi ideálny. Závisí aj od tipu človeka. Ja napr som žena ale tiež nie som veľmi ten mojkaci tip. Ale zas keď sa mužovi pokazili hodinky, kúpila som mu nové, keď legal zo zápalom pľúc, obskakovala som ho, keď ťahal 48cku,prisla som za ním a doniesla som mu obed aj večeru (bol 100km ďaleko). Ale ako hovorím, tiež nie som ten mojkaci, objimajucu tip a nehovorím mu tiež každý deň ani týždeň ako ho milujem. On je zas opak😅neprejde deň keď nenapíše 100x ako ma miluje, ako mu chybám a to je len 2h preč odomna, kúpi mi aj kvety hocikedy a to sme spolu 6ty rok. Ale zas z druhej strany keď sa na mňa naštve tak je schopný to veľmi dat najavo a ja som ta, ktorá vždy zachraňuje situáciu potom. Takže je to veľmi individuálne. Ak si na tom potrpís, musíš si nájsť rovnakého partnera, ktorý si potrpí tiež.
@taskataska nemám žiadnych násť 😉 a nie nepozerám tie sračky absolútne, len ako hovorím keď nie si človek po rovnakej duševnej stránke, tak ma nechápeš. Veľa žien ma tu chápe a tiež to zažilo, nemusíte ma hneď osočovať, keď som sa len opýtala na názor žien ktoré ZAŽILI niečo podobné,a ak vy nie, tak absolútne nechápete ma
@ptmt1011 Ja som dala len príklad o tých kvietockoch a podobne. Pretože viem aký bol pred rokom, že urobil mi radosť z hocijakej maličkosti. Ja viem že podstatné sú iné veci vo vzťahu ako hovoríte prejav lásky je len to že si mám dávať na seba pozor. Áno ja to všetko beriem 🙂 Ja mu dávam tiež neskutočne veľa lásky, čo by iní chlapi dali zato. On si to podľa mňa aj uvedomuje, ale nedokáže to spätne vrátiť. Viete ono sa to ťažko píše človeku ktorý nie je mne podobný 🙂 a chcela som len povedať že nie nerevem pred ním ani mu nič nevyčítam taká nie som. Pekný večer prajem
Ale tak možno ste sa trošku odcudzili,to ešte nie je koniec...ale niekedy začarovaný kruh...lebo ja som zduta,že si ma nevšíma a on si ma nevšíma,lebo som zduta...ja som mala takéto stavy po pôrode...ešte že mám manžela,ktorý je poklad na zemi (pre mna) a vydržal to...bez jediného krivého slová na mňa....keď som sa začala usmievať, bolo to síce ťažké obdobie a trvalo dlho nejak sme sa z toho dostali a teraz sme zase ako pred tehotenstvom...užívame si ako voľakedy👍seba navzájom....treba sa som zrejme porozprávať a po edat čo ťa trápi...ale naozaj...nie čo on robí zle ale čo ty pri tom cítiš...ako to ty prežívam...hovor o sebe...nie o ňom...a čo by si od neho potrebovala aby spravil...a on to spraví...
@terka666 terka zmenilo sa nieco ci ste sa rozisli??
@karolinakr Nerozišli sme sa. Ja som skúsila zmeniť dosť vecí v sebe, prečítala som si knihu 5 jazykov lásky, čo mi odporučili ženy tu. A začínam si všímať ako mi vyznáva lásku, dovtedy som to nevidela. ☺️
@terka666 aj ja si tu knihu precitam, ked ju kazdy tak vychvsluje.Tesim sa, ze sa mas dobre❤
@terka666 a povedz mi.. stačí ti to takto? Keď ti on vyznáva lásku tým svojim jazykom a nie tvojim? A ty jenu tiez tym jeho? Lebo ja napríklad tiež som taká, že potrebujem často objatia a hlavne je pre mňa dôležitý čas, strávený spolu.. on je zase skôr taký, že ho musím chváliť, ako super co roho atď.. a neviem si predstaviť, že mi raz bude stačiť, že mi povie, že som nieco urobila dobre, namiesto objatia, len preto, že viem, že je to jeho "jazyk lasky".. ja nechcem len vedieť, že ma miluje, ale aj citit.. pýtam sa, lebo neviem, či ma význam pre mňa čítať knihu ak si ju partner neprečíta a teda budem robiť zmeny iba ja..
@diana20 tiez mi to pripada riadna hlupost.A riadne pritiahnute za vlasy, ak muz povie, ze nevie vyznavat lasku a je mu zatazko raz za den ta chytit za zadok povedat lubim ta, ked sex mu neni protivny a nahu ta hladkat.Vsak to je daleko intimnejsie.To su zas len vyhovorky aby muzi nemuseli robit nic.Ale ked ti to chyba, objim ho sama prva a on by sa nemal odtiahnut Ak ho to obtazuje a sex ho neobtazuje, nieco nie je v poriadku

...a ešte jedna vec,treba sa k nemu ak ho máš večer doma,vždy pritulit a objať ho....môj my to vždy krásne opätuje...nie na silu...takže tak...a dokonca aj on sám sa ku mne pritúli a len tak je pri mne...takže neviem..skús porozmýšľať,či nerobíš s komára somára...ale môže to byť aj tak,že ho už nebavia...to my tu nevieme😏😏😏