Prestala som sa o seba starať
vcera bola na navsteve u nas moja sestra, ktorá je o 6 rokov mladsia, cize sexi 25 rocna kocka. 😀 So sestrou mame celkom dobry vztah, pokecame si naozaj o vsetkom. Ked som tak na nu kukala mimovolne, uvedomila som si,že o seba sa takmer vobec nestaram.Teda presnejsie povedane, o svoj zovnajsok, nejako som sa zanedbavala poslednu dobu cca 2 roky. Segra perfektne upravena, namalovana, nechty, proste ok. Ja v rotahanom tricku a kratasoch. 😲 Urobili sme so segrou reviziu mojich sminiek, kde s hrozou skonstatovala a musim jej dat za pravdu, ze tam nemam nic len jednu spiralu. Ostatne po zaruke a nepouzitelne. 😅 Ked si to tak spatne premietam, tak do práce sa nemalujem cca 2 roky, odkedy som sa vydala, pribrala som asi 15 kil, odkedy sa s muzom pozname- a nie je za tym tehotenstvo, syn má 11 rokov 😀 No proste som spokojna so svojim zivotom, tak som sa jednoducho zanedbavala . Vysoke podpatky som nemala hadam 100 rokov. Tak ma napadlo mile žienky, ako je to u VAS? Lebo sa ja cudujem, že moj muž si este nenasiel milenku. Idem robit raziu po drogerii a hadam mi to moje odhodlanie vydrží. Tema trosku na odlahčenie. 😀 😀
@maminuska asi zalezi aka krajina,neikde mam dojem,ze sa radsej obliekaju ako mejkap riesia. Mne sa zatial najviac pacil styl ludi v Barcelone a potom Londyne.V Barcelone mali velmi zaujimavy streewear a fakt pouzitelny,ziadne stekle,ale aj tak som po nich pozerala. Zaujimava zmeska vsetkeho mozneho. V Londyne zase vela ludi chodilo oblecenych tak,ze ako vystrihnutych z Vogue...proste kazdy ma to svoje, takze jasne,ked niekto nema rad sminky a stekle,tak to nosit nebude.
@seraa ja sa upravujem a staram o seba tiez 🙂 ... ale neriadim sa pri tom mojim muzom 🙂 ... a sorry, ze som si teda vyjadrila nazor na verejnom fore 🙂 😉
ak si citala dobre ani ona sa neriadi nim a robi jej to radost ale vie ze co jej muz nema rad
moj muz ma miluje a neda sa ani opisat ako a miloval by ma aj s 20 kg viac ale nemozem povedat ze
keby som mu teraz povedala drahy za 5 rokov bude so mna 100kg zena, neupravena s mastnymi vlasamy
no nebolo by mu to jedno
to ze by si nakoniec zvykol je ina vec
@kiki68 právež mne sa zdal Londýn čo sa týka obliekania neodpustitelný.
legíny na 120 kg ženách , sietkované punčochy a k tomu šlapky žabky , vlasy zopnuté mastné do gumičky.... a t som sa pohybovala v jeho centre.
To už nehovorím o mátohách zabalené do čierneho čo im len oči trčali .
teraz rozmyslam ci som mala vzdy take stastie,ale ja som tam nad 100kg stretla len turistov...asi chodim do nejakych stvrti,kde su pekne obleceni a urpaveni ludia alebo co...ja najradsej v Londyne rochnim jak zaba v Tate gallery. V Parizi som tiez videla pekne oblecenych ludi,nezabudnem na jednu zenu,ktorej bol vidiet taky hruby podvazkovy pas, minali sme sa iba cez prechod,ale ta mala neuveritelne zaujimavy styl...ako boh vie co v skutocnosti robila za profesiu,ale to uz som neriesila 🙂 No v zahranici vidim vela ludi,co ma aj sedive vlasy a nefarbia to,ako zeny myslim. V minule som videla jednu pani,bola krasna,mala uplne sedive vlasy,podla mna od 50rokov vyssie,aj ked nevyzerala a krasne decentne mejkap a saty zaujimave. Neviem ja asi na ludoch obdivujem tu ich osobnost co v tom prejavia,ci maju monterky a osuchane tenisky alebo ohoz od Hermes 😉
@evabb35 mne sa stalo ked som bola v jednej poradenskej spoločnsti ( právno- daňová ) , kde teda aspon na pracovné stretnutia je nutné dodržat outfit že sme čakali Holandanov a bolo leto , my silonky všetky v sukniach a bluzkach , kolegovia v oblekoch a oni si prišli v kratasoch a sandáloch , ženy v nejakých volných lentých šatoch na ramienka .... ale oni boli v pohode , vôbec ich to nerozhádzalo , len my sme sa cítili a aj potili ako také kravy.
silny make up a peroxidova blond a gelove nechty ako nase slovenske dievcata neznamena upravene
to uz davno nie je moda, mozno este v niekde v amerike a tam neni co uz dodat
chodte do milano, madrid, londyn, vieden atd
zeny sa maluju jemnjesie vlasy maju prefarbene ale nieje j to vidno lebo maju naturalne farby
a nie nehcodia v teplakoch do mesta to len na slovensku a v usa v getach
@seraa ked sa ona rada o seba stara je to ine, aj som reagovala len na jej prispevok, citujem: "No ja sa o seba starat musim,u mna to vyzaduje chlap" ....z tohto mi ozaj nevyslo, ze to robi rada len pre seba...ekby to tak bolo, nenapise toto a ine vo svojom prispevku...ale jak je akzdemu libo.....odo mna muz nic nevyzaduje, ani ja od neho 😉 (P.S:: zbalil ma v teplakoch a v intrakovom tricku.....nenamalovanu.....v podstate prirodzenu.....aspon som hned vedela, ze ho na mne neocarilo cosi ine;))
ver mi si jedna z mala a asi si mala 20 nie 40 🙂
@sorciera24 mne zas manžel povedal že ked ma balil aspon sa nemusel bát ranného prebudenia vedla mna 😀 .
@maminuska moja starka sa tiez nikdy nemalovala, nenatierala kremami a pod. .....a raz sa skusila jemne primalovat (jemne tiene a ruz)...a starky jej na to povedal: ze co zo sebou urobila, ze je akasi skareda... 😀 hned sa sla odmalovat a dlaej bez malovania s nim zila dalsich 30 rokov:D .....dnes ma 75.....ako spominane, plet ma peknu, nezhumplovanu makeupom.......ale pekne sa oblieka na jej vek, fakt.....topanky a saty ma doladene (ale bez kozmetiky)......vkusne upravena prirodzena zena (i na jej vek)......mne sa celkovo prirodzene zeny pacia viac ako pudrovane.....
baby tak som sa začitala a rozmyšlam, že skutočne ťažko hodnotiť druheho ako sa o seba stara. JE to aj o genetike, niekto fakt jednoducho tie kremy nepotrebuje, ale aj o prioritach. Ja napriklad kremy nepouživam a napriek tomu, ked ma ludia vidia bez detí, tak si myslia, že som ešte študentka. Ale na druhej strane robím veci, ktoré isto nerobí žiadna z vas. Napriklad si pravidelne gebem na nohy grunt z kavy a obalim si ich do potravinovej folie, tak na pol hodinu. Potom si nohy tym grutnom riadne vymasirujem splachnem striedavo studenou a horucou vodou. To všetko ako prevenciu ceulitidy, lebo brrr, z tej mam teda strach ako čert z križa 😀 😀 a teda po pôrode som to začala badať, kedže chemii neholdujem, žiadne kremy proti ceulitide a ine chemicke kraviny použivať nechcem. Takže sa masirujem kavou zmiešanou s olivovym olejom a odporučam,
Nohyu su potom krasne hladke prekrvene pružné 😵 😀
joj len Londyn nie..my sme zili 2 roky v Dubline a chodila som aj casto do Londyna, aj sluzobne..a konecne som tam prisla o vsetky komplexy...same tucne zenske, sadlo previsalo vsade, ale leginy, tricka s holym pupkom, v tom pupku piercing vsakano..a slapky este aj v zime..a v lete kludne cizmy s kozusinkou...a bud premalovane az hroza alebo teda len pupaky...velmi tazko som hladala upravenu zenu a aj to bola asi skor ruska alebo polka....len nie anglicanky...🙂
A co sa tyka chlapov - tak prave...kazda mame ineho chlapa a vieme co mame doma..a tiez sa mi nepaci zovseobecnovanie, ze taky chlap co nechce mat doma modelku nalicenu, s nechtami a podpadkami to nemysli vazne, ze sa mu paci prirodzena krasa...neviete, neposudzujte...kazdy taky si uz iste hlada milenku podla niektorych..tak ako my si tu piseme zeny, ktora kazda pod upravenostou rozumie nieco ine a kazdej sa paci aj iny styl obliekania, iste sa nam to kazdej inak paci aj na muzoch..to by sme uz tiez ine rozoberali...pre jednu je sexi opaleny chlapik s hrudou Stalloneho , pekne vyvonany, v sexi tielku..pre inu chlapi v obleku s kravatou a decntymi okuliarmi..a pre inu aj chlpaty chlapik v teplakoch..nemyslim, ze ktorakolvek z nas povazuje za super sexi pivny pupok, tak ako asi vacsina s nasich chlapov asi nechce doma 120 kilove tetky, ale aj take sa niektorym pacia..a co...kiki68 ma muz akeho ma a sa zjavne nasli so svojim vkusom a pristupom k obliekaniu a mode, jej muz sa asi za neupravenou zenou bez make upu a peknych vlasov neotoci..moj je od zaciatku iny..co sa pozname 11 rokov....on tiez chodi v teplakoch, ma rad ak ma 20 triciek jednej farby, najlepsie sivych, neznasa na trickach akykovek napis a neznasa tricka do vecka..viem, ze ked nieco kupujem, najlepsie urobim ak kupim sadu sivych triciek s oblukom cez krk, ziaden napis, vysivka, nic..tak idem do FOTL napriklad, tam su kvalitne a vyhovujuce🙂 Teplaky nosi stale ked moze..do prace ide v rifliach alebo nohaviciach, z nutnosti musi koselu kvoli dresscode ale ked moze, hned vyzlieka, nenavidi..ked je doma, tak je v sivom tricku a teplakoch..pyzama nosi nocne kosele 😀 😀 chce to mat volne, ziadne obtiahnute boxerky, ci pyzamko pre chlapov klasicke...este aj spodne pradlo ma svoje oblubene..vsetko hlavne pohodlne..nikdy si neda sal, neznasa ho na krku a nosi len sportovu teplu bundu v zime..kabaty a ine vymozenosti nikdy...mikinu tiez len s oblukom cez krk, pripadne na zips..ziadne stojaciky...deodorant najlepsie s damskou vonou, myslim take neutralne ako dove alebo biela rexona...🙂 Neznasa ziadne muzske typicke vone, ziaden old spice co ja napriklad mozem u neho v ziadnom pripade neobstoji...asi tak..a tak sme sa nasli..tak si vyhovujeme...viem od zaciatku ze nema rad ked sa zeny maluju, ze si tym nicia svoju prirodzenost, neznamena to, ze sa rad pozera na mastnu plet s pupakmi...nema rad dlhe nechty a opatky a to ani ja....otoci sa za zenou v sukni, to nie, ze nie...ale vzdy pochvali milu mamicku, slusne upravenu, hoc aj v teplakoch a botaskach ako ked vidi namalovanu mamicku v satach a s dlhymi naustnicami ...proste kazdy mame svoj styl...a viem aj ake mal priatelky predo mnou a nidky to neboli modelky ani nijako podobne..a pritom aj pekne zeny..
teraz mame obaja jediny problem - kila navyse...po tyc 11 rokoch nam je asi spolu prilis dobre....... 😀 😀
Keď vybehnem do mesta nenalíčená, športovo oblečená tak ma každý považuje za študentku 🙂 Minule som mala auto v servise, tak v MHD mi jeden študent zatykal. 🙂
no mna zbalil ako 23rocnu, ano on to vyzaduje,proste viem,ze by nechcel,aby som sa znechala,ale to nehrozi,nakolko to nechcem ani ja a nestrpela by som to sama na sebe... 😉 jasne,ze to robim z vlastnej vole...Inak moj ma zbalil dost nahodou...ale upravena som bola aj vtedy,viem,ze ked nas zoznamili bola tam dost tma, bolo to na nejakej depeche party 😀
@maminuska určite odporučam 🙂
@m.i.r.i hihi môj ma zas na tričkach velmi rad napisy. Zopar ich tu môžem vymenovať
napriklad obrazok dvoch červenych bykov na sebe a pod tym napis Bad Bull. potom napis If found please return to the pub, potom tričko znazornujuce mladomanželov a pod nim napis game over (to uplne že zbožnujem) dalej napis my pen-is huge, potom tričko kde su vedla seba najprv jedna postavička pod tym napis uno, potom dve postavičky pod tym napis dos a nakoniec tri postavičky (v strede chalanska a po bokoch dievčenské) a pod tym napis yes... no a ešte vela vela takychto tričiek.... popravde ma možno 3 normalne tričká a ostatné takéto chu*oviny
@vejula no vidis, mna by s takym muz vyhodil🙂 Ja celkovo mam strasne tazke mu kupit nieco na oblecenie...vsade sa vypytujem len na jednofarebne tricka bez vecka a panske nocne kosele...teraz mu tie kosele kupujem z jednej milej stranky a tam ich ma aj s capicou na spanie🙂 To si ale neda samozrejme...
pekna zena v Londyne = turistka 😀
Ale jedno musim povedat. Nielen mamicky, ale celkovo zeny u nas su zanedbane. Tu totiz panuje este stale nazor, ze vsetko mimo potravin a byvania je zbytocnost. A co zena zainvestuje do satnika, to muz akoby kominom vyhodil.... Ruku na srdce, kolko z vas sa citi vdacna a zaroven previnilo, ked si kupia nieco na seba? Mne oci otvorila kamoska z Bulharska. A tam uz je aka chudoba. Vravi mi : zeny u vas su krasne, ale chuderky so zlamanymi nechtami a ustvanym vyrazom. To u nas je sice hlad, ale zeny si muzi "brusia" ako klenoty, nech su pekne a upravene. A ja bohuzial suhlasim. Aj ked uz sa to lepsi. Hlavne vdaka tomu, ze vela mladych bolo v zahranici, videli aj iny model.
A v zime je to krasne vidno. Vykukne clovek von a vidi tu cernotu a sed. 99% zien ma na sebe "prakticke" oblecenie ako napuchnute bundokabaty ci lyziarske vetrovky samozrejme s riflami. No sablona ako svina. A najlepsie cim nevyraznejsie, vsak aby sa to hodilo k co najviac veciam v ramci tej "sportovej elegancie" - co do kelu je sportova elegancia mi doteraz nik nevysvetlil 😀. Taak som sa rozpisala, ale no nedalo mi to.....
tato tema bola - je inak o mamickach ktore neboli v teplakoch a nenamalovane aj predtym ale ktore zistili na sebe ze uz sa nestaraju o seba a nie su to co predtym
to ze niektora ma teplaky pred, na a po svadbe je ine
alebo ta co sa nemaluje a nidky nemalovala
o tom tu nie je rec, na to sa moze zalozti tema "naturalna krasa"
tu islo o to ze to tej zene vadi ze sa opustila a chcela inspiraciu aby sa zase sama sebe pacila
nastastie je tu vela zien ktore jej ju urcite dali 🙂
@viera27
😀 😀 😀
uplne viem o com vravis
lyziarkse budni a ryfle , to si aj muz moj vsimol nasu modu slovneksu 😀 😀
a ako pises ani ja som este nepochopila sporotvu eleganciu 😝
ja som teraz po 10 rokoch spat na sk a zijem v bratislave , musim povedat ze tu je to lepsie
nez inde na sk
zeny su upravene a snazia sa , ciste su, to si vsimnu aj cudzinci ze slovenky su cistone
si myslim
nie vzdy moj styl kriklave farbz a blond peroxidove vlasy silny make upp ale uz sa to lepsi aj byt zladene na urovni zapadu
slovensky su hlavne maminy , preto maju uspech sa vdat v zahranici
po detoch doma sediet a varit
to sa napriklad talianom paci , len teda oni pootm hladaju to co uz nemaju zase inde 😒
taka francuzka doma v teplakoch sediet nebude a americanka uz vobec nie (ked nehovrime o utah, ci ilinois)
no veru..tak ja prave idem pre maleho k dedkovi...byvaju 300 m od nas....idem si obliect moje oblubene teplaky a zhodit leginy co nosim len doma, to nech ma nik iny nevidi...vlasy som stiahla prave do vrkoca...nasadila okuliare, obujem tenisky, cez pas previazem mikinu a beriem batoh, mam v nom veci co idem vratit rodicom a este bundicku pre syna, lebo ked pojdeme spat asi bude chladnejsie...bez mejkapu..ale este hadam deodorant 😉 a nemyslim si, ze som zandedbana mamicka takto...aj ked by som sa najradsej obliekla do vreca, lebo mi treba zhodit aspon 10 kil...
pre kazdeho je normalne nieco ine..moja sestra napr. pri dvoch detoch rano vstane, namaluje sa, urobi si krasne vlasy, oblecie si peknu bluzku a nohavice, rifle ci suknu a potom je cely den takto doma s detmi (este na materskej), max. sa ide prejst, samozrejme obcas ide do mesta, ku kamoske, ci kamoska pride ku nej. no podla mna je prehnane takto sa malovat a robit si uces aj ked je zena cely den fakt len doma. Ja ked som cely den doma, tak sa osprchujem , obleciem nieco pekne ale pohodlne a na tvar si okrem vody natriem max. krem, vlasy v cope. Ak ale idem vonka (ked len na nakup), bez make-upu - obycajneho jemneho veru nejdem. No a pokial ideme s muzom niekam na party, akciu, koncert ci kino al. veceru , tak to sa uz poriadne vytiahnem. to bez toho nejde. proste si to takto kompenzujem a muz si tiez takto zvykol. aj ked vzdy to jeho ze bez spiniek som aj tak najkrajsie, ci rano ked sa zobudim - to ale jasne ze beriem s rezervou! 🙂
Co mne ale skor prekaza, alebo nad cim sa pozastavujem su moje zname, kt. maju deti, rodiny, robia nejaku rodinnu oslavu, ci nas len pozvu na veceru a nie su schopne ani pri tej prilezitosti si obliect nieco ine ako teplaky ci rifle s xxl trickom! to je fakt otras. to my ked cakame navstevu tak tak ako je pre mna samozrejme, ze nachystam na stol, ci navarim, je aj samozrejme ze sa pekne obleciem (nie teplaky) a upravim (make-up,vlasy). takze tak to vidim ja.. 😉

@sorciera24
@zuzanockamt
baby co tu hned kritizujete muza zeny(@kiki68) ktoreho nepoznate
verim tomu ze sama sa rada o seba stara a nekaze jej to muz
ak ste nepochopili ako to myslela aspon tu hned nesudte e nerobze profil jej muza
je uprimna narozdiel od vas
kazdy muz chce peknu upravenu zenu , kazdy !!! ten co tvrdi nie klame!
co vas zbalil v teplakoch a oslitnanom tricku?? nemyslim