Prestala som sa o seba starať
vcera bola na navsteve u nas moja sestra, ktorá je o 6 rokov mladsia, cize sexi 25 rocna kocka. 😀 So sestrou mame celkom dobry vztah, pokecame si naozaj o vsetkom. Ked som tak na nu kukala mimovolne, uvedomila som si,že o seba sa takmer vobec nestaram.Teda presnejsie povedane, o svoj zovnajsok, nejako som sa zanedbavala poslednu dobu cca 2 roky. Segra perfektne upravena, namalovana, nechty, proste ok. Ja v rotahanom tricku a kratasoch. 😲 Urobili sme so segrou reviziu mojich sminiek, kde s hrozou skonstatovala a musim jej dat za pravdu, ze tam nemam nic len jednu spiralu. Ostatne po zaruke a nepouzitelne. 😅 Ked si to tak spatne premietam, tak do práce sa nemalujem cca 2 roky, odkedy som sa vydala, pribrala som asi 15 kil, odkedy sa s muzom pozname- a nie je za tym tehotenstvo, syn má 11 rokov 😀 No proste som spokojna so svojim zivotom, tak som sa jednoducho zanedbavala . Vysoke podpatky som nemala hadam 100 rokov. Tak ma napadlo mile žienky, ako je to u VAS? Lebo sa ja cudujem, že moj muž si este nenasiel milenku. Idem robit raziu po drogerii a hadam mi to moje odhodlanie vydrží. Tema trosku na odlahčenie. 😀 😀
@svetluska82 teraz,ked citam tvoj prispevok,ze som sa v tom vlastne nasla aj ja,lenz u mna je to naopak.Moja sestra ma o chvilocku 30,ja 23,ale stara sa o seba viac ako ja,lenze u mna to opadlo odkedz som tehotna,nviem akosi nemam uz chut sa upravovat a ani nie chut,ale uz sa o to ani nestaram..takze,stale som na tom horsie ;)
ale kazdy chlap sa rad pochvali peknou manzelkou, tym peknym nemyslim kilo makeupu, silikony a podobne....
su zeny, co su pekne aj prirodzene...
moj muz ma kolegu, ktory pri kazdej prilezitosti pozera po inych babach, ma blbe reci, jeho zena je doma na materskej, to je ta, co kojila v mojej pritomnosti🙂 a pritom ona sa o seba stara aj na materskej, len ma viac kil ako mala pred porodom a jej manzel to uz nevie pochopit, v jej pritomnosti sa hra jaka je uzasna, a ked nie je s nou ale medzi chlapmi, tak nechcite vediet..., z takych chlapov je mi nagrc...
neviem ci je to tym, ze niektore mamicky uz nevyzeraju jak pred porodom, co samozrejme uz nejde a chlapi to nepochopia..., nechce sa mi verit, ze chlap ked spoznal upravene dievca, dobre vyzerajuce, ozenil sa, a po porode ma potom doma to co ma, ze je spokojny..., taky si vacsinou hladaju potom bokovky, alebo si zaplatia spolocnost na vecierky a podobne a matka dietata je pekne doma- citala som v jednej knizke, nezazila osobne, lebo ja nemam doma Alaina Delona ani Borisa Kollara🙂
@malinkaaninka osveta dojčenia to nezačala, to je až reakcia na prispevok o tom aky je to neprijemny pohlad na dojčiacu matku. Tak aby sme zas neprekrucovali.
@monciky ale je to aj naopak , každá žena má rada doma " samca ".
No len rôčky a kilá sa podpisuju aj na našich manželoch, brušká sa zväčšuju , tvárička zaokruhľuje, vlásky padaju ... . Ale my ženy sme nejak chápavejšie a zväčša milujeme svojich mužov aj s tým bruškom a plešatou hlavičkou 🙂.
ach ta najivna predstava o tom ako dieťatku matka prehodi cez celu tvaričku plienku či inu prirkývku a ono si kludne cucka 😀 😀 😀 Ak si myslite že dieťaťu nevadi, že mu po hlave šprnga nejaka hadra a ono nevidi nič len bielo, ani mame tvar nevidi tak sa mylite... Možno tak prvy mesiac je mu to jedno, ale ako nahle začne vnimať, tá teoria s plienkou cez plece ostava skutočne len ako teoria.. Ja dojčim v šATKE, TAKžE SKUTOčNE moc toho nevidno, ale nie každa mamička použiva namiesto kočiara šatku
@maminuska
presne tak, my sme chapave a nechame chlapov starnut a menit sa podla toho, len oni si myslia, ze musime stale vyzerat ako ked nas spoznali, teda su aj vynimky...., ja mam trosku vyhodu, ze som nikdy nevyzerala na svoj vek a stale zevraj nevyzeram🙂
moj muz ma uz to brusko- vacsie ako ked sme sa spoznali, namiesto plesiny ma sedive vlasy- to maju rodove, ale vyzera stale dobre, stale sa mi paci a pacit bude, este ked sa mi ieco paci v obchode, co viem ze mu bude pasovat, tak je uplne idealny🙂 a dufam, ze nase dieta sa vyzorom poda do jeho rodiny, lebo ma pekne a kvalitne vlasy, obocie, mihalnice🙂
@koralovka kde sa da tak Ano,ale nie vsade sa da...
Ja som sa napr.stretla s tym ze mi jedna cca 60rocna,skutocne velmi pekne upravena elegantna dama v mhd vynadala ze NEDAM malej mlieko. Uz mala cez rok a pytala si a ja ze nie hned sme doma a ta pani ze preco jej nedam ze Ved je to NORMALNE
@koralovka ako to, že nič. Ved bradavku ma v pusinke, čiže ak chcem abz bradavka ostala zahalená, tak musim zahaliť aj tvar dieťaťa, prinajmenšom jeho pusinku
Druha vec je ta, že nikto nema pravo zakazovať žene dojčiť na verejnosti, takže nieže nam neostava nič ine, len si najsť miesto kde nas nikto neuvidi, ale vam neostava nič ine, len si nas dojčiace matky zvyknuť. Alebo teda neustale frflať ak vas to bavi, mne je to jedno.
@zuzkat1 inač teda ja mam chvalabohu tiež len dobre skusenosti, mna nikto nikdy beskrytizoval ani nevzkazal od niekial kvôli dojčeniu, či už to bolo v reštike alebo v obchodnom dome, či priamo v MHD-čke. Ak padli nejake komentare tak vždy len pozitivne a schvalujuce moje konanie... To asi len tu na MK musia žienky tolko kritizovať alebo čo.
inač sme sa prave s mm rozpravali o tom župane v obchode. Tak mi na to povedal, že v tych krajinach je to prejav dokonca akejsi nadradenosti, lebo tym ukazuju, že byvaju v centre mesta, čo si nemôže dovoliť hocikto, že nemusia vstavať skoro rano a navyše aj, že maju na haku nazor všetkych okolo
ale vlastne co sa da cakat od zien, ktore idu aj na oslavu v teplakoch aj do mesta a koja v MHD
no koment
pekny zbytok nedele
pardon z ludí
este by som vam poradila damy
spytajte sa len tak prieskumovo vasich manzelov a znamych, kolegov, kolegn (nie kojacih mamiciek)
ze ci im je to uplne prijemne ked sedia v restike a oproti si sadne mamicka vytiahne prsnik a zacne kojit
a uz si len vsimnite ich reakciu este nez odpovedia
ja ako to tu jedna nazvala nezaparam (fiha uz som dlho toto slovicko nepocula a im podobne)
len vam vravim ako to je a nie pre kazdeho je to naturlane
svet netvori 99 percent kojacih mamiciek
hm inak v afrike je to normalne ale tam su normalne aj ine veci

@monciky Kojacia matka nemôže vláčiť so sebou flasu a Sunar a niekde na lavičke to prevárať na plynovej bombe..pokiaľ chce ísť na celý den mimo domov, Boh jej odpusť tú drzosť, musí i kojiť, ale súhlasím v tom, že má ist bokom do parku napríklad, a cez plece a dietko si prehodiť plienočku, aj kvoli sebe, nielen kvoli verejnej mienke. A potom, čo je to za spoločnosť, kde sú všade vidieť holé ženy kurvičky a kojacia matka je tabu?Hm..čo je žena v prvom rade?MATKA až potom priateľka a milenka a robotnica a a a ...