icon

Prestala som sa o seba starať

svetluska82
19. aug 2013

vcera bola na navsteve u nas moja sestra, ktorá je o 6 rokov mladsia, cize sexi 25 rocna kocka. 😀 So sestrou mame celkom dobry vztah, pokecame si naozaj o vsetkom. Ked som tak na nu kukala mimovolne, uvedomila som si,že o seba sa takmer vobec nestaram.Teda presnejsie povedane, o svoj zovnajsok, nejako som sa zanedbavala poslednu dobu cca 2 roky. Segra perfektne upravena, namalovana, nechty, proste ok. Ja v rotahanom tricku a kratasoch. 😲 Urobili sme so segrou reviziu mojich sminiek, kde s hrozou skonstatovala a musim jej dat za pravdu, ze tam nemam nic len jednu spiralu. Ostatne po zaruke a nepouzitelne. 😅 Ked si to tak spatne premietam, tak do práce sa nemalujem cca 2 roky, odkedy som sa vydala, pribrala som asi 15 kil, odkedy sa s muzom pozname- a nie je za tym tehotenstvo, syn má 11 rokov 😀 No proste som spokojna so svojim zivotom, tak som sa jednoducho zanedbavala . Vysoke podpatky som nemala hadam 100 rokov. Tak ma napadlo mile žienky, ako je to u VAS? Lebo sa ja cudujem, že moj muž si este nenasiel milenku. Idem robit raziu po drogerii a hadam mi to moje odhodlanie vydrží. Tema trosku na odlahčenie. 😀 😀

dai
21. aug 2013

@sashabb tiez vazne rozmyslam nad tetovanim obocia 🙂 ja osm strasne bledy typ a pokial si nenamalujem obocie a mihalnice tak akoby som ich nemala🙂 ono to malovanie teda suvisi aj s crtami tvare - podla mna upravene obocie je zaklad vyrazu tvare a hold ked ho nemate tak ho musite stale dokreslovat a to nie je bohvieco... tmave typy toto absolutne neriesia....

sashabb
21. aug 2013

@dai ja som práve tmavá, vlasov mam tiež vela, len to obočie sa niekde pozabudlo 😀
Ja nelutujem, mam ho už velmi dlho urobené a som spokojná. A veru je pravda, že obočie je základ. Na obočie mi padne zrak ako prvý, a vela dievčat-žien ho má katastrofálne 😒

seraa
21. aug 2013

moja mamina mala dvojicky, ostala sama (rozvod)
pracovala a vyzerala vzdy vyborne a upravena , do prace chodila vzdy na opatkoch
tak isto aj nas vzdy super vyobliekala a sme ladili so vsetkym
vzdy upravena ,namalovana, vlasy, oblecenie moderne
a nemala vzdy dost ved bola sama s detmi
takze da sa 😉

viera27
21. aug 2013

@dai nafarbi si ho. Ja si tak raz za tyzden - dva nafarbim a spokojnost. Financne aj casovo maximalne nenarocne. Lebo tiez mam obocie ako albin, biele a riedke a dlhe chlpky.

ginger_fox
21. aug 2013

@dai
@sashabb
damy, pomahate riesit aj moju dilemu. Svetle riasy a obocie. Bez maskary ani na krok, lebo darmo mam riasy takmer "po zem", ked ich nevidno a obocie detto 😒

martija
21. aug 2013

@terezka1947 musi to byt obdivuhodna zena a urcite vie co hovori 🙂. Ja si tiez na vlasy potrpim, ani neviem preco, proste vlasy musia byt vzdy pekne,ale skor ako na styling davam na prevenciu, ziadne velke zataze a lepsi sampon,aby sa mi leskli, trosku vyzehlim, niekedy natocim a hotovo, su leskle a zdrave - najlepsi uces. Ku kadernicke nechodim, nedoverujem im moc, radsej to riesim doma sama 🙂. Myslim,ze to musi byt aj tak trosku v zene, ja mam komplex menejcennosti asi tym,ze som tak dlho doma,tak sa to snazim lepit vyzazou a tak na seba dbam.

luci78p
21. aug 2013

@viera27 a akú farbičku používaš, neviem či by som to zvládla nafarbiť tak dobre ako kozmetička 😒

zuzkat1
21. aug 2013

@seraa ani v petrzalke

vejula
21. aug 2013

@dai
@moonlight1210 baby, skutočne si myslite, že parfumy su to prave orechove, aby sa prebil pot? Podla mna je to chemia, a nezdrava chemia, ktoru nebudem ešte aj obtierať o moje deti.
Druha vec je, či mi to verite alebo nie, že napriek tomu že nepouživam antiperspiranty, nepoznam na sebe tie nechutne kruhy pod pazuchami ako mavaju ženy, ktore pravidelne toto na seba capu. Môj nazor je ten, že je to prave preto, že to na seba capu.

seraa
21. aug 2013

@zuzkat1 😀 😀

yuuki
21. aug 2013

moje obočie je čiernočierne,,, tiež to nie je výhra 😕 zosvetľovať sa to bojím :D

seraa
21. aug 2013

@vejula

nie nemyslim
ja neprebijam pot parfemom, na to tie parfemy ani neboli alebo dnes nie su myslene
na to je cista voda, mydlo a deodorant a mat stastie moc sa nepotit 😉
parfem pouzivam aby som vonala je to prijemne ak ide od teba pekna vuona

zuzkat1
21. aug 2013

@mirage hej viem co si tym chcela povedat...mne sice ani jedna z nich nie je sympaticka.

dai
21. aug 2013

@viera27 ja to sama neviem - chcem aby som to mala aj rovnake a upravene, takze si to chodim davat farbit ku kozmeticke - ale to mi nie vzdy vyjde cas kedze to musim robit kazde 2 tyzdne cca. ... to tetovane mi pride ako strasna uspora casu, len sa toho trosku bojim aby to posobilo prirodzene...

dai
21. aug 2013

@vejula suhlasim so seraa - ja som teda nikdy neprebijala pot parfemom - tie inak pouzivam len na vecer pripadne si dam trochu na krk a na ruku, nie pod pazuchy😉 nato su deodorandy a sprcha...
tiez inak nemam a nikdy som nemala flaky pod pazuchami, ako som pisala, potim sa velmi malo - nic to ale nemeni na veci ze tvoj pot ktory ty absolutne necitis druhy ludia citia - niektorym moze ten pach sa pacit, inym moze velmi prekazat - tak funguju feromony ktore vylucujes potom a v ramci ohladuplnosti ci uz v mhd alebo na pracovisku je fajn mysliet na tych ktorym by mohol velmi prekazat az smrdiet - ja ti nekazem na seba hodit chanel nr.5 rano, ale nieco velmi neutralne jednoduche co vaecsine ludi neprekaza ako napr. nivea a podobne😉

viera27
21. aug 2013

@luci78p jasne ze by si to zvladla, vsak je to uplne jednoduche. Farbicku pouzivam tuto
http://www.kadernicke-potreby.com/sk/p/10107/fa...
Mam ju uz rok a furt je v nej viac ako polovica. Asi budem musiet mrknut spotrebu 😀 . K tomu potrebujes uz len cinidlo
http://www.kadernicke-potreby.com/sk/p/10109/kr...

Cize suma sumarum 10e. A ako vravim, uz to mam rok. Namiesam, stetcekom nanesiem v takom tvare ako keby som si klasicky dokreslila ceruzkou ci tienom. Necham posobit, utriem, hotovo. Ocenujem hlavne na dovolenke, pri mori, v posilke a tak. Kym predtym som nemohla bez dokreslenia ani existovat, nemala som vobec ziadne obocie, tak teraz ten tyzden dam kludne aj bez ceruzky 😀.

dai
21. aug 2013

@ginger_fox ja mam presne to iste - strasne dlhe mihalnice a aj huste - ale volnym okom nenamalovane su neviditelne😀

viera27
21. aug 2013

@dai videla som uz dost tetovanych oboci. Ale zatial som nevidela ani jedno co by vyzeralo prirodzene... bohuzial.... A to bol aj dovod, preco som sa nakoniec rozhodla netetovat. Strasne som vahala minuly rok, uz som aj salon mala vybraty, vsetko.... Fakt odporucam, mrkni si niekoho, kto mal predtym biele obocie a teraz ma vytetovane a hned budes vediet. Lebo kym pri farbeni nafarbis chlpky, tak ako to ma byt, tak pri tetovani samozrejme farbis len kozu. A o to tu ide....

dai
21. aug 2013

@viera27 no ved to☹ ja sa tiez bojim toho finalneho vysledku

viera27
21. aug 2013

@vejula ze parfemom prebijat pot 😀 . Pobavilo, no....
Pozri, tiez sme uz museli riesit 2 kolegov, ktori si mysleli, ze sa nepotia a nepotrebuju antiperspirant. A ako zena ti garantujem, ze ta je citit. Nie potom a spinou, ale v case menstruacie ci ovulacie je citit ja to volam "hormonalny" pot. Ja ho napriklad necitim, az ked ma manzel upozorni (zeby to bol speci koktejl pre muzov?). Okamzite to zaciti a je mu to velmi hnusne, to uz podla jeho tvare hned viem, ktora ma v kancelarii menstruaciu a ma rada prirodu 😀 .

dejnas
21. aug 2013

keď už je reč o teplákoch... po druhom pôrode mi po mesiaci začala hnisať jazva (mala som tam infekciu, ktorá prepukla pomerne oneskorene, ale udrela v plnej sile 😝 ), chodila som denne na čistenie a preväzy, doma som si sama musela robiť podobné procedúry.... proste celé brucho háklivé, oblepené obväzmi a tampónmi... takže vtedy boli tepláky môj jediný odev, moje s.o.s, pretože si neviem ani predstaviť, akoby som si zapínala vypasovné rifle práve v tom citlivom mieste..... vedela som, že to bude na dlhšie, tak som hneď naklusala do obchodu a kúpila dvojo pekných teplákov (resp. súprav).... áno, značkové a síce trochu drahšie, než od číňana, ale dodnes ich mám na doma, či keď narýchlo vybehnem do obchodu, prípadne na výlety do prírody .... a stále sú v perfektnom stave, nevyťahané, nezodraté....
a najviac som sa tešila, keď som si po tomto "nútenom" teplákovom období konečne mohla obliecť sexy džínsy... podľa mňa je rozdiel, či tepláky, čí džínsy 😉

vejula
21. aug 2013

@seraa
@dai
@viera27 baby ale viete, že tieto srandičky obsahuju hlinik, ktorý sa dostava do vašho tela cez pokožku omnoho intenzivnejšie ako napriklad traviacim traktom, a ma nemaly vplyv napriklad na rakovinu prsnika?

sorciera24
21. aug 2013

@vejula ci an seba nieco capem alebo nie potim sa rovnako a mam mokro pod pazuchami len co sa obleciem......(aj cela ansa rodina)....a su ludia, co vyjdu na Cerlach a nemaju ani kvapku potu na sebe (mm).....proste genetika anie, ze niekto na seba cosi cape......keby som vedela, ako velmi rada by som sa potu zbavila (len nie kazdy ma to stastie;))...

@dai zavidim (v dobrom;))
sorry za temu mimo....inak som udrziavana (hygiena, pekne oblecko a pod.;))

svetluska82
autor
21. aug 2013

@vejula su aj bez hlinika..... 🙂 take is vyberam aj ja

viera27
21. aug 2013

@vejula a ty vies ze su aj antiperspiranty bez hlinika, pripadne prirodne bio antiperspiranty a parfumy 😀 ? V dnesnej dobe, ked sa police drogeriek prehynaju pod prirodnymi produktami uz fakt neviem 😀

seraa
21. aug 2013

@sorciera24

su injekcie botoxove pouzivaju sa pod pazuchy na upravu aby sa clovek nadmerne nepotil a
aj na migrenu to sa picha kdesi do zadu na krk
niekomu staci jedna niekomu aspon kazde tri roky jedna

@vejula
dnes su aj bez hliniku deodoranti
no a co vsetko nam skodi dnes , ved do jedla si davame chemiu , vyrastame na mase ktore ma este antibiotikum v sebe
postrek na zelenine a hlavne telefony, pocitace telka...

sorciera24
21. aug 2013

@seraa ja viem o tom som pocula, ale to do seba nedam....brr.....stacila mi rakovina prsnika v rodine...ja do seba nieco take nechcem dat....

seraa
21. aug 2013

@viera27

uplna pravda !
a este k tomu poliesterove tricko ci bluzka, no nemomoze len ranna sprcha

viera27
21. aug 2013

pre tych co im vadi chemia. Prirodna kozmetika, postovne zadarmo po celom svete. http://www.naturisimo.com/products.cfm?id=748&t...

dejnas
21. aug 2013

sú antiperspiranty aj bez hliníka, keď už niekto na tom veľmi trvá.... skutočne také existujú
na druhej strane - doteraz nebol preukazáteľne potvrdený vplyv hliníka z deodorantov, či antiperspirantov ako príčina vzniku rakoviny.... vedci sa prikláňajú k názoru, že ide o súhru viacerých faktorov, preto áno - v rámci prevencie, či možného rizika - eliminovať jednotlivé zložky, ale že by za rakovinou prsníka bol výlučne antiperspirant sa dodnes nepotvrdilo