icon

Prestávam už vládať

utajenamama
5. aug 2015

Ahojte.Som.vydata par mesiacov no mam pocit že sa.krútim v bludnom kruhu.Som tehotna mame dcerku s manzelom sme celkom stastny pár a tvorime ho už vyše dvoch rokov.Mame problem s manzelom.ohladom.sexualneho zivota.Odmietam sex neviem preco proste nepocitujem taku chut ako on ja neviem preco.Prddosle vztahy som s tym problem nemala no teraz mam.Milujem ho najviac na svete len sex je mojm problem.Snazim sa to zmenit pravidelne sa snazim mat s nim sex vyhoviet jeho potrebam ale kedze som teraz tehotna nemam chut sa milovatkady druhy den.Napr.Vcera v noci sme sex mali no dneska na obed ho ziadal zasa.Nechce pochopiť že nato chut nemam a nerozprava sa somnou aj xely den nevsima si dcerku a dvihanie dcerky napr.ostava namne.Bavili sme sa o tom velmi vela krateste aj pred svadbou len som proste myslela ze ked sa vezmeme tak pochopi ze ked sex nebudeme mat tak ze nepobezim za niekym inym a ze budeme mt sex cely zivot aj ked nie podla jeho predstav tak casto.Vycitam si vela veci lebo tri krat minimalne za tyzden sa o tomto pohadame.Lebo on chce no ja nevladzem a radsej si odychnem kedze som v 8mesiaci tehotnestva.Bojim sa co pride ked sa maly narodi a nebudem vladatsa o neho postarat kedze milovatsa nebudeme koct bojim sa co pride.....:(co mam dalej robiť?Ďakujem za rady

oldman50plus
6. aug 2015

@timea7 Chcel som poukázať na problém čo bolo skôr, sliepka alebo vajce, ty si priveľmi vzťahovačná a presvedčená že pravda je len jedna (na tvojej strane?). On nepomáha, lebo nemá sex. Ona nechce sex, lebo on nepomáha. Vždy sú dva uhly pohľadu. Ale väčšina mužov pod prísľubom sexu (ak sa dodržiava) si ide ruky nohy polámať aby pomohla.

@paladin Ťažko ti niečo poradiť ale povedal by som že nevydržíš. Uváž jednu vec, ak budeš odchádzať za 15 rokov síce deti už budú veľké ale už možno bude problém si zariadiť nový život. Ale ak sa ti nič zlého nestane bude ťa stále čakať 30 rokov pri zdravom rozume, môže to byť veľmi dlho.
Tvoja žena vedela čo si berie. Nekupovala mačku vo vreci. Inak vieš že priemerná dlžka penisu na Slovensku je 15cm ale merá sa to od lonovej kosti (os pubis). Hlavne ak máš pár kilo viac, zober meter a pozri sa koľko máš, možno budeš prekvapený. A toho že vydržíš málo, never tomu čo tu píše kade kto. Počas súlože sa ti zdá minúta ako hodina. Len u málo koho trvá koitus dlhšie ako 5 minút pokiaľ na to idete naostro, nepočítaj starcov ako ja ktorí to už tak rýchlo nestihnú hoci by chceli. Musíš ju pripraviť, ale to samozrejme ide ak má záujem a vedie ťa. U každej funguje niečo iné, ak nekomunikujete tak to nejde. Skús sa ženy opýtať prečo si ťa vzala ak si jej v sexe nevyhovoval. Inak odpoveď vieš sám, ja by som s takou ženou nebol ani sekundu.

paladin
6. aug 2015

@srdeenko19 nie je to len o vydrzi, velmi vela z toho som sposobil ja, to priznavam. Mala a ma plne pravo si to mysliet, lebo je to pravda, ale ako som napisal chyba je vzdy u oboch. Nevera si myslim patri do inej temy.
Snazil som sa len napisat chlapsky pohlad k "teme"

paladin
6. aug 2015

@oldman50plus prepáč ale ja nechcem riešiť seba. To nie je v zlom, ale táto téma tu patrí niekomu inému nie mne. S manželkou to máme prediskutované z ľava z prava. Odbornú pomoc sme vyhľadali aj spolu navštívili, a aj nám to v niektorých oblastiach veľmi pomohlo. A pokým by sme sa od základu nemilovali, nie sme spolu a nesnažíme sa to všetko spolu vyriešiť.

timea7
6. aug 2015

@oldman50plus nie som vzťahovačná, napísala som vyššie presne to isté, čo ty, asi si nečítal všetky moje príspevky v tejto téme. Ja som vždy bola za to, že materstvom žena nesmie prestať byť ženou, manželkou, milenkou, cicou, dračicou....len v ôsmom mesiaci je to pre niektoré ženy ťažšie, aj keď sa obávam, že tu je nesúlad v potrebách celkovo, nie len v tehotenstve 😒
Dúfam, že túto tému čítajú všetci, čo sú za intímny život až po svadbe a nie len túto.....a kľudne sa môžu do mňa pustiť. Už som tu na MK písala, že keby som sa toho držala, tak sme dnes nespokojní, nešťastní dvaja a na deti tiež pôsobí, keď rodičia nie sú v pohode. Nie je intímny život v partnerstve najdôležitejší, ale veľmi dôležitý, či má človek 25, alebo 50., ak niekto píše opak, tak by možno bolo dobré vypočuť aj jeho partnera, aj keď priznávam, že ak sa stretnú dvaja s nízkou potrebou intímneho života, tak sú spolu šťastní. Jeden taký pár poznám, lenže to opäť chce spoznať sa aj po tejto stránke. Inak polovica tém sa tu točí okolo intímneho života, tak to až tak nedôležité, ako to niektoré ženy opisujú, asi nebude.

@paladin som rada, že si napísal a nedivím sa ti, že svoju situáciu riešiš tak, ako ju riešiš. Netvrdím, že je to správne, ale po vyčerpaní všetkého možného a pri prístupe tvojej manželky....

1fifinka1
6. aug 2015

Aka by to bola tema o sexe keby do nej neprispel oldman 😉

oli18
6. aug 2015

@srdeenko19 ale vydržal, čoby nie. Život nie je len o sexe. O tom by sa dalo písať.

paladin
6. aug 2015

@timea7 len máliko doplním. Nenapísal som to preto aby mi niekto "pritakával" alebo ľutoval nás, aké som to mal ťažké, a aké to mala ona ťažké somnou. Principálne som tým chcel povedať, že za každými dverami je niečo v rodine. A niektoré "problémy" voči iným skúsenostiam iných ľudí, prídu "nie až také neprekonateľné". Ja mám dobrú manželku, je to dobré a pekné dievča, rovnako sa o nás aj dobre stará, len v intímnej oblasti sme mali veľa rozdielov vnímania toho čo chce ten "vedľa". Potom z toho vznikajú ďalšie nezrovnalosti medzi dvomi. A hlavne aby sa zakladateľka nedostala do rovnakej situácie o pár rokov.

paladin
6. aug 2015

@oli18 pokým to nie je zdravotného charakteru, so stálym partnerom (kde napríklad jeden druhého netýra) už ste to niekedy vyskúšali?

vejula
6. aug 2015

@oldman50plus
@betunka39 ale reagujte na situaciu aká je u zakladatelky. To že ty si nemal 25 rokov poriadne sex nema nič spoločné s tým, že zakladatelka je v 8 mesiaci tehotenstva a ked mužovi nedá na požiadanie minimalne každý druhý den, tak s nou nekomunikuje. To je egoizmus, že to mraky trha, tak neviem, o čom tu vlastne píšete.

alaguema
6. aug 2015

@sissy27 aké ste bojovné, ženy 😀 Ja predsa nikde nepíšem, že má zaťať zuby a "dať",len aby nešiel inde, ale že by možno pomohlo, keby začala svoju nechuť riešiť.

silvike
6. aug 2015

@utajenamama
Odporúčam manželovi knihu "Sex začína v kuchyni" od vynikajúceho psychológa Kevina Lemana. Objednajte a dajte mu ju k nejakému sviatku a teda nech si to aj prečíta, alebo si to prečítajte spolu. Naozaj vynikajúca kniha, aspoň podľa môjho názoru.
Tu je link a bližšie info.
http://www.littera.sk/index.php?action=obchod&s...
Mňa totiž po prečítaní Vášho problému napadli hneď tie úvodné strany z tejto knihy.

alaguema
6. aug 2015

@marina24 ale veď áno...malo by to byť všetko vzájomne. Nie je to asi bohviečo, ak si chlap sex vypupáva. Chce to vnímavého jedinca, aby prišiel a trebárs jej po únavnom dni, urobil masáž a potom sa ďalej uvidí 😉 Ale ako tak sledujem, partneri sú málokedy vnímaví voči tomu druhému. Jeden chce to, druhý ono, únava, stres a v pozadí ich už straší rozvod...Je to náročné a o to viac, sa treba snažiť.

vejula
6. aug 2015

@alaguema keby mali všetky ženy, ktoré mesiac pred pôrodom nemaju chuť na sex každý druhý den, riešiť svoj "problém", tak by sexuológom nestačila čakaren velká ako športová hala 😉

betunka39
6. aug 2015

@vejula ale to je problem u nej už dlhodoby a rieši to až teraz, vedela o tom už pred svadbou, tak to mala riešiť. My to za nu neporiešime iba oni dvaja vedia celu pravdu a ta je kdesi upostred. A to vedia len oni. My možme len dať svoje skusenosti a postrehy, nech niečo z toho skusi.Ano chlapi su ješitní aj v takýchto veciach a su takí čo ked nedostanu doma tak idu inde, nevravim, že teraz ju ma obťažovať, u nich nie je podla mna problem tehotenstvo, ale celkova jej nechuť k sexu s nim. Ved ako pisala, predtým mala partnerov a nebol problem, tak nech si da dokopy všetko a pride nato ,že prečo s nim nechce sex. ja som bola tiež tehotna viem ake to je, aj mm bol nastojčivi, ale ked som mu to pekne vysvetlila tak to pochopil. Ale tu je problem niekde inde, toto je podla mna len zastrene tým, že je tehu a ma male dieťa.

dandy05
6. aug 2015

@timea7

https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/partnersky-zivot-po-nevere/

a neni toto nahodou ten pan co najprv zenu zadlzil az po usi, potom ju nechal s deckom bez penazi, potom ho tahala z basy a nakoniec ju este aj podvadzal s kolegynou? no, treba ho este polutovat to je pravda

alaguema
6. aug 2015

@vejula zaladateľka popisuje svoj apetít ako poklesnutý celkovo a dávnejšie, nie len počas 8 mesiaca.

vejula
6. aug 2015

@betunka39 teraz žiadne dohady ale faktyy. Včera večer mali sex, dnes na obed chcel od vysokotehotnej ženy znova a ked povedala, že nema chuť, tak paneček prestal komunikovať. Haloooo, ty ešte stále hladaš kde je problem? Ja ho vidím, ten chlap je blb. A zakladatčelka urobila jedinu chybu, kedže už raz tehotná bola a zrejme videla, aký je jej manžel egoista, nemala si ho brať a mať s ním druhé dieťa. JA by som si o takého chlapa ani bicykel neoprela

oldman50plus
6. aug 2015

@vejula Ja som len varoval pred scenárom ktorý je dosť častý.
Pokiaľ je to v 8 mom mesiaci tak je to naozaj egoizmus až to mraky trhá. Mne to ale pripadá skôr tak že to žiada podstatne dlhšie a teraz keď už došlo do 8meho mesiaca (a on ešte zo zotrvačnosti stále neprestal) tak sa zakladateľka konečne môže požalovať a všetci budú na jej strane (mňa nevynímajúc ak predtým nemal dôvod sa sťažovať). Kolo pôrodu sa to vždy samo utrasie, len som chcel varovať aby v tomto trende nepokračovala aj ďalej pokiaľ jej na manželstve záleží a nezneužívala moc ktoré jej dáva materstvo (je pre ženu veľmi ľahké si presadiť žiadny sex: teraz som tehotná, teraz kojím, teraz sa starám o malé deti, teraz sú ešte náročnejšie veľké deti, teraz ma vytáčajú puberťáci, teraz sa deti starajú o mňa 😀 ) Takže to musí si s ním vydiskutovať ale ak pristupuje k tomu od začiatku že (sa) nedá..

@1fifinka1 Samozrejme prispievam len k podstatným záležitostiam na základe osobných skúseností. Zas budem obvinený že sa chválim ale fakt sa mi zdá že financií som mal v podstate počas života dosť 😉 A na to či modrá čipka alebo ružový volánik názor nemám

vejula
6. aug 2015

@alaguema len čo je to poklesnutý apetít. Ak to znamená, nemať chuť na sex každý den, tak aj ja mam poklesnutý apetít.

sissy27
6. aug 2015

@alaguema ani ja by som nemala chuť na sex, keby sa muž ku mne chová ako ku kuchárke a slúžke a nemala by som ani chuť to riešiť... aspoň nie s ním...toto je celé o tom, že ten chlap nie len že nevie v nej vzbudiť nejakú túžbu, ale čo je horšie - nemá o to ani záujem, jemu fakt stačí, keď "podrží"... ona sa má snažiť a riešiť a on čo? stačí keď si rozopne nohavice?

alaguema
6. aug 2015

@vejula občas pomôže prečítať si úvodný príspevok 😉 "Odmietam sex neviem preco proste nepocitujem taku chut ako on ja neviem preco." Pani proste nemá chuť na sex zrejme dlhšie a ako tak sa premáha a občas mu ho poskytne a rozhorčí ju, keď je tam o dva dni znova s tou istou požiadavkou. Navyše, manžel má zrejme ten apetít adekvátny jeho veku (my sme v tom čase mávali sex denne a pripadalo mi to úplne normálne, bola som rada 🙂 ) a momentálne ako štyridsiatnici máme frekvenciu ako popisuje zakladateľka - pár krát do týždňa. Oni majú 25 a 31 rokov. Je to normálne, ak chce sex denne, nehovorím, že aj v 8. mesiaci - to by naozaj mal prejaviť ohľaduplnosť. Ale z toho textu tak nepriamo vyplýva, že on je zrejme frustrovaný už dlhšie.

alaguema
6. aug 2015

@sissy27 nie. Tieto veci sa riešia u sexuológa. Ja neviem aký on je manžel, o tom sa budeme zbytočne baviť. Píše, že sú spolu šťastní.

dandy05
6. aug 2015

nazor odbornikov z oblasti sexuologickych poradni je, ze u zeny sa to, aky maju dvaja ludia vztah prejavi v sexe.
U zeny zacina sex v hlave, u chlapa v nohaviciach.
Pokial je unavena, fyzicky bolava, maju medzi sebou nejake problemy, vztahove ci existencne, nieco ju trapi, pokial mu neveri alebo jej niekedy ublizil, vsetko sa to prejavi prave v tejto oblasti. A cim viac si to on bude vynucovat, vycitat, ponizovat a tlacit, tym vacsi odpor u nej moze vybudovat.
Zeny su v tomto uplne rozdielne ako chlapy, u nich to vacsinou nie je len sex, ale aj laska, city, porozumenie, dovera, intimita, bezpecie.....

dandy05
6. aug 2015

@filipal no a je to tu. este ze to ze on nema dostatok sexu je najvacsi problem v ich partnerstve a treba sa divit ze uz davno neprasi nejake zivotom sklamane vydate kolegynky aby si uvolnil svoju frustraciu. ono asi treba vzdy troska viac informacii o danej situacii

sissy27
6. aug 2015

@alaguema píše aj to, že milosťpán sa zduje a nekomunikuje, keď mu "nedá" tak ani o dieťa sa nepostará... to akože tak za 5 rokov keď ho syn bude ťahať na bicykel alebo na ihrisko tak povie "nie synáčik, až keď ma mamička uspokojí, tak až potom budem ochotný ísť s tebou von" ? ja chápem, že aj chlapi majú svoje potreby, ale preboha nech sa trošku aj snažia, nie len otrčiť vtáka a žena má dobre že nie odpadnúť šťastím... podľa toho, čo písala zakladateľka, tak u nich to takto nejak je... proste on chce a iné ho nezaujíma...

sissy27
6. aug 2015

@filipal bravóóó... mamičkin synáčik, zadlžený, lenivý a večne nadržaný (predpokladám, že viac-menej z nudy)... fakt dar ľudstvu priamo z nebies...

worker_falcon
6. aug 2015

@filipal S ohľadom na ostatné jej problémy...
ženy, ja to nechápem. Prečo začnete vôbec spávať s niekým, koho dôkladne nepoznáte, kto k vám nie je úprimný tak, že mu absolútne dôverujete?
úroveň 2 - prečo si necháte spraviť dieťa od takého človeka?

O chlapoch sa hovorí, že myslia prirodzením, ale ženy snáď myslia správnou časťou tela, nie od pásu nadol... Alebo sú také zúfalé, a túžia po vzťahu za každú cenu? udržať si chcú chlapa, ktorý za to nestojí? aj za cenu, že s ním budem mať dieťa? Aj keď viem, že je to nanič chlap, ktorý sa nedokáže ovládať, nedokáže mi pomôcť, nedokáže byť zodpovedný. A hľadí iba na svoje potreby, nie na potreby ženy, dieťaťa...

Ženy, veď treba použiť rozum. Nie sebou nechať manipulovať, alebo ja neviem. A hlavne nemať dieťa s nejakým debilom. Tým, že ti spraví dieťa, si ťa k sebe pripúta a bude ťa ovládať celý život, lebo kvôli dieťaťu sa s ním ťažko rozídeš.

alaguema
6. aug 2015

@sissy27 no vieš, mne je to jedno. Fakt nemám potrebu si tu zanadávať na cudzieho chlapa, vôbec ho nepoznám. Vyjadrila som sa len k problému so zníženým apetítom. Nepoznám okolnosti ich spoločného života. Je možné, že je to typ muža, s ktorým by som nieže nespala, ale by nemal dovolené ani ma osloviť, teda by sme sa ani nezoznámili 😉

filipal
6. aug 2015

a najlepsie je, ze zakladatelka dostala uz pred rokom cenne rady, ako ma utekat...nebola este nicim viazana, lebo prve dieta nema s nim. Nedala si vsak poradit, otehotnela s egoistom....a tu je vysledok. Preto je velmi otazne, ci davat rady ma vobec zmysel.