icon

Prestávam už vládať

utajenamama
5. aug 2015

Ahojte.Som.vydata par mesiacov no mam pocit že sa.krútim v bludnom kruhu.Som tehotna mame dcerku s manzelom sme celkom stastny pár a tvorime ho už vyše dvoch rokov.Mame problem s manzelom.ohladom.sexualneho zivota.Odmietam sex neviem preco proste nepocitujem taku chut ako on ja neviem preco.Prddosle vztahy som s tym problem nemala no teraz mam.Milujem ho najviac na svete len sex je mojm problem.Snazim sa to zmenit pravidelne sa snazim mat s nim sex vyhoviet jeho potrebam ale kedze som teraz tehotna nemam chut sa milovatkady druhy den.Napr.Vcera v noci sme sex mali no dneska na obed ho ziadal zasa.Nechce pochopiť že nato chut nemam a nerozprava sa somnou aj xely den nevsima si dcerku a dvihanie dcerky napr.ostava namne.Bavili sme sa o tom velmi vela krateste aj pred svadbou len som proste myslela ze ked sa vezmeme tak pochopi ze ked sex nebudeme mat tak ze nepobezim za niekym inym a ze budeme mt sex cely zivot aj ked nie podla jeho predstav tak casto.Vycitam si vela veci lebo tri krat minimalne za tyzden sa o tomto pohadame.Lebo on chce no ja nevladzem a radsej si odychnem kedze som v 8mesiaci tehotnestva.Bojim sa co pride ked sa maly narodi a nebudem vladatsa o neho postarat kedze milovatsa nebudeme koct bojim sa co pride.....:(co mam dalej robiť?Ďakujem za rady

betunka39
6. aug 2015

@timea7 ja som to pisala všeobecne, lebo o takýchto veciach je tu tem neurekom a ja sa na to jednoducho bavim, leb osi myslim, že to všetko je pritiahnute za vlasy. Nie som žiadna staromodna, ani ta že dam mužovi za každu cenu, len aby bol pokoj. Nevidime do ich vzťahu, tak to nemožme ani vyriešiť, ale nie je ani fer všetko hadzať na jednu stranu, kedže nevieme postoj a nazor tej druhej strany. To si musia oni poriešiť, lebo len oni vedia, kde je problem a nechapem zmyšlanie zakladaťeľky, ked vedela ako často chce sex a vie, že ona to nechce, prečo to neriešili predtým, ale teraz . Vedela dobre čo ju čaka, podla mna tam je aj iny problem, len o tom nevravi.Ja som mala 3 deti po sebe , kopu roboty ,mali sme hospodarstvo a nikdy som sa necitila nejak vyčerpana, lebo som všetko brala s nadhladom, dnes mlade ženy su hned zo všetkeho unavene, nevladzu a neviem čo, jedno dieťa a domacnosť už je zaťažm nič nestiham, som vyčerpana. no hruza počuvať. A neieln tu aj v okoli. Ked otehotniem hned na rizikov,e lebo nemožem predsa sa namahať. Preboha spamatajte sa, čo bude, ked pojdete do roboty? Všetko sa da ,len treba chcieť a hlavne vedieť si to vyjednať s členmi domacnosti.

timea7
6. aug 2015

@147789laska tak som to nemyslela, aby tu písali, akí sú dobrí a milí, ja občas čítam partnerovi niektoré príspevky, aby som mala aj názor druhej strany, no teraz išiel do práce. 😉 Ale myslím, že je to o vzájomnej úcte a rešpektovaní potrieb toho druhého, aj z jednej, aj z druhej strany.

147789laska
6. aug 2015

@timea7 preto aj ten moj smailk, je to o kazdom jednom, je to o nastaveni, je to o sposobe zivota... je to o tolerancii a intolerancii, o sebectve kazdeho a pyche kazdeho
clovek co lubi nepojde uspokojit svoje potreby ale partner a jeho stastie je mu prvorade...

betunka39
6. aug 2015

@147789laska prečo by mu to mala ona robiť rukou, však može aj sám či nie? Muž je hlava rodiny, ale žena je krk, ktorí tou hlavou kruti. Avšak ak sa dnes vačšina žien stavia do pozicie hlavy rodiny, nech sa nečuduje, že krk kruti tak ako chce.

147789laska
6. aug 2015

@betunka39 prepac mi ano mozno to nebolo vhodne, bol to sposob ako byt s nim.... napadlo ma to ako prve, a pore muza je to krajsie.. ale to je uz na nich, a nie o mne, tebe 🙂

timea7
6. aug 2015

@betunka39 v tomto s tebou absolútne súhlasím, už som to tu písala do viacerých tém, že nechápem neskutočnú únavu mladých žien. Keby to boli ojedinelé prípady - náročné, alebo choré dieťa, ale počúvaš to na každom kroku. Som už bližšie k babke ako k MD, takže viem porovnať, ako to bolo pred 20 rokmi a ako to je dnes. Mladé mamičky majú starostlivosť o dieťa oveľa jednoduchšiu, ale podľa mňa ich únava pramení z dvoch vecí - fyzická a psychická nepripravenosť na starostlivosť o rodinu - koľko mladých dievčat športuje? A koľko krát týždenne? Doma väčšinou až tak pomáhať nemusia, ako sme to robili my, potom je na nich veľký nápor všetko zvládnuť, najmä ak majú za partnera muža, ktorý mal doma full servis a jedinou prácou bolo naložiť si jedlo a zapnúť PC....Druhým problémom je to, že si to mamičky sam sťažujú - ich dieťa MUSÍ mať to a to, vtedy a vtedy, naozaj musí? Lietajú okolo neho a neučia ho, že ja mama má svoje potreby, keď je detí viac, je to už únavné. Okolo domácnosti tiež, pri malých deťoch treba zredukovať, čo sa zredukovať dá, zapojiť manželíka od prvej sekundy po príchode z pôrodnice do starostlivosti o dieťa, od prvej sekundy spolužitia do starostlivosti o domácnosť a únava bude menšia a chuť na spoločné intímne chvíle väčšia. Chcela som tu príspevky od mužov, aby to bolo objektívne, toto je príspevok ženy, ktorá má už čo to za sebou a rada sa rozhliada okolo seba, lebo ju psychológia a spolužitie muža a ženy veľmi zaujíma. Veéééééľmi chýba v školách rodinná výchova, od prvej triedy až po maturitu, preberanie rôznych modelových situácií medzi mužom a ženou, finančná gramotnosť,m veľmi by to mladým rodinám pomohlo.

timea7
6. aug 2015

@betunka39 presne tak, preto ona, aby boli spolu, to isté môže urobiť aj on, intímny život nie je len o pohlavnom styku, keď ju za deň viac krát objíme, pritúli sa k nej, ona k nemu, chuť bude určite väčšia ako keď je celodenná ignorácia. Môže aj sám, samozrejme, sem tam nevadí, ale sú manželia, mali by spolu riešiť všetko, aj toto.

147789laska
6. aug 2015

@timea7 lenze tu zakladatelka mala len tento jediny problem... manzela a jeho vynucovanie si... je pekne co pises ze laska, pritulenie, objatie, ale preto aj moja rada, on ocividne chce nieco co je nepristojne a pre zenu v jej pokrocilom tehotenstve neziaduce..

vejula
6. aug 2015

@betunka39 názory zaťažené čistým patriarchátom. Ale ni vždy sme tu mali patriarchát, boli i obdobia, kedy žena - matka bola velmi vážena a ocenovaná. PAtriarchatom zaťažená spoločnosť má ale pocit, že žena nemá právo na vlastný pocit, a musí robiť veci proti sebe samej, len aby bol muž spokojný. JEdno, že to len "prežije" aby bol muž v pohode ako píšeš.. Však áno, prežiť sa to dá, ale podaktoré ženy su dokonca tak trufalé, že by chceli od života aj niečo viac ako len prežiť. Možno ak by manžel v situacii, kedy to má žena náročnejšie preukazal viac tolerancie a chuti zdielať so ženou jej cítenie a prežívanie, bolo by pre ženu omnoho prirodzenejšie a príjemnejšie zdielať s partnerom intímne chvíle.. aj do buducnosti. Nemusí to byť žiaden rozmar, je uplne normálne, že mnoho žien po pôrode, ktoré dojčia maju zníženu chuť na sex, príroda totiž vie čo robí a pokial sa žena ešte naplno venuje novorodencovi, aj týmto spôsobom eliminuje aby znova otehotnela, kedže by to ešte nebolo pre potomstvo ani pre ženu dobré. Tým, že sme sa ako spoločnosť posunuli do ery, kedy žijeme jeden muž a jedna žena, môže byť, že sa určité veci proste biju. Muž prirodzene môže hocikedy, kedže evolučne to má tak dané (v minulosti neoplodnoval len jednu ženu) ale žena ma prirodzene obdobia (napríklad tehotenstvo a obdobie po pôrode) kedy v rámci jej dobra a zdravia sex nepotrebuje, kedže jej prioritou je starať sa o "mláda" a jeho potreby, a nie uspokojovať manžela. No ale ide o to, že toto všetko sa dá zvládať jediným a to láskou z oboch strán. Prepač ale tlačiť na ženu každý alebo každý druhý den, aby bol sex, lebo inak som páneček odutý a urazený, to mi o prejave lásky moc nesvedčí. Ako píšem žena nikdy nebude mať zo sexu radosť, pokial je pre nu len povinnosťou, pokial absentuje pocit, že ten druhý ma chce, pretože ma miluje a nie len preto aby si vyprázdnil gule. Čím viac partner tlačí na pilu a ešte tak infantilným spôsobom, že ak mi nedaš nekomunikujem s tebou a kašlem na všetko, tým je tá chuť na takého obmedzenca menšia a menšia.

betunka39
6. aug 2015

@timea7 presne si to vystihla. Dnes su mladí veeelmi spomaleni ,ale velmi naroční. Všetko chcu hned a na zlatom podnose najlepšie. Aj ja by som mohla byť babkou, ale som mama 3 -ročnej dcerky, mojej najmladšej. A čuduj sa svete, v pohode všetko zvladam. Ešte aj sdo prace chodim. Moja dcera mi hocikedy povie, ty nie si unavena, ved ja som dobita ako pes, kedp ride z prace. A pritom robime spolu, viem čo robi. ja pridem, dam si olovrant, kavu oddýchnem polhodku a idem. Ona potrebuje aj 2 hodiny, aby sa k niečomu dopracovala, sice ma astmu ,tak jej verim hlavne teraz. Ale v praci mlade cženy, treba prisť robiť nadčas a vstavať o 2 hod. skor, nehorzi ved bude unavena. A o športe ani nevravim, ved polovica ma ospravedlnenky od lekara. Povedz mi ktorí chlapec dnes vie koasiť s ručnou kosou, aby mal aku taku kondičku? Velami malo ich. Moji dvaja starši vedi,a ale najladši sa nechyta, už len s motorovou. A kopa iných veci, či chlapci či dievčata. Potom sa čuduju v partnerstvach, že nevedia spolu žiť, riešia problemy, ktore vobec nie su problemy, len oni z toho robia problem.
@147789laska nebolo to nevhodne, ved je to prava. Je x sposobov a poloh ,ako to urobiť, aj ked je žena tehotna. Ale to je nanich, oni sa musia dohodnuť, čo a ako, ked to vedela dopredu mala to riešiť, nei teraz plakať nad rozliatym mleikom. O par rokov tu potom prida status, že ona hce a muž nie a zase bude problem. Tak ako to tu na MK je ,jedne sa sťažuju bo chlap chce veľa, ine zase bo nemaju zaujem. Ako tot keby boli moje starosti? 🙂 tak som takto vysmiata 😀 Myslim, že su oveľa horšie a važnejšie problemy, ako toto tu. Mneviem, mne to pride, že tam je aj iny problem, nielen to.

147789laska
6. aug 2015

@betunka39 ano mas pravdu, ja sa preto ani nezapajam do tem kde je chore dietatko alebo su ine vazne veci, to je skutocny problem a vtedy mi je do placu nad bolestou aku matka/otec maju...
je to uz 8 mesiac uz len par tyzdnov a bude babo, zena sa prirodzene zmeni, ak si teraz neuvedomia obaja hodnotu a potreby jeden druheho a potom aj babatka bude to chore..
mila zakladatelka, chce to otvorteny rozhovor, povedz mu ze ho lubis ale nevladzes, nech si uvedomi ze cakate babo, ktore ved aj on sam chcel...

betunka39
6. aug 2015

@vejula vobec euznavam patriarchat, ani vynutený sex. Ja som pisalla, že si to oni musia poriešiť sami, nei my tu na konovi. Riešiť sex. problemy podla mna je celkova hluposť tu na MK. Za pismenak sa da vždy skryť a napisať len to čo sa mi pači, alebo čo chcem.Mam 5 deti a poznam obdobia, kedy je chuť na sex a kedy nei. Ale nie ako tu poniektore páíšu, že deti, domacnosť atd to je zabijak sexu. Totalny blud.mam manžel staršeiho o 6 rokov, mame už čosi odžite, tak viem o čom hovorim, A tiež som bola mlada, ako som pislala, boli dni ked by sexoval každu hodinu, mysliš žwe to takbolo. Figu, dala osm mu robotu a hned ho to prešlo. ALe o tom to cele je, ona musi najsť sposob, aby ho niečim odputala, ak to nechce, nie my.

ali08
6. aug 2015

@utajenamama ahoj.ja mam už 18mesacneho a veru doteraz mi sex nechýba tiež mm chce stále ale ja mam cez deň toľko toho ze večer som rada ze si ľahnem a oddýchnem.chlapi toto nevedia pochopiť.rada by som im požičala 9mesiaciov tehotenstva a potom ešte aspoň 3roky starosti z dieťaťom aby vedeli čo to je.

betunka39
6. aug 2015

@vejula a tiež narodenim deti sa svet neruca, ani manželsky intimnxy život. Lebo z prispevkov ktore tu čitam presne toto svedťi o tom predstoročnom ponimani sexu, kedy sa sexovalo len na splodenie deti a potom nič. No a tak ženy matky držali celibat a manželici chodili do bordelov. A z niektorých prispevkov tu my sanka pada. Mna moja babka vždy učial, aby som neuprednostnovala veľmi deti pred manželom, lebo pride čas, ked deti vyletia z hniezda a vy si nebudete mať čo povedať, lebo sa odcudziote. Všetko sm ierou, aby si sa mala v čase, ked zase budete sami o koho oprieť, porozpravať sa. Ja sa tým riadim, hoci niekedy deti maju prednosť, ale nie často. MM to toleruje, lebo vie ako to je. Aj my sme mali zle obdobia, ale ako som pisala, hlava je hlava, ale krk je doležitejši ,lebo hlavou kruti. A to je doležite, kto tým krkom kruti.

oldman50plus
6. aug 2015

Nuž sa som bol extrémne trpezlivý počas tehotenstva a v podstate len ak chcela manželka tak som sa pridal 😀 .
To ale bolo v poriadku. Potom niekoľko mesiacov po pôrode skoro nič, to som bol extrémne trpezlivý tiež.
Žiaľ, manželka to pochopila tak že sa nejako bez sexu zaobídem a nasledujúcich 25 rokov som mal sex len tak asi v priemere raz za 10 dní, s čím som síce spokojný nebol (skoro po 50ku by som si to predstavoval minimálne tak 3-4 za týždeň, v mladších rokoch aj dvakrát za deň hoci to som nemusel mať), ale okrem toho že by som ju prizabil (čo som neurobil len preto lebo tým by som sa k sexu aj tak nedostal) som naozaj vyskúšal všetko. Je pravdou že po nejakých 10tich rokov som síce robil veci typu kým nemáme sex tak nemusím urobiť toto alebo tamto (vec ktorú chcela manželka ale mne sa nezdala potrebná). Myslím že počas tehotenstva a nasledujúceho zotavovania normálny chlap s tým problém nemá, pokiaľ sa ale po tejto dobe nedvihne úroveň približne tam kde bola predtým cíti sa podvedený. Samozrejme, vekom intenzita klesá, len nie skok na zlomok toho čo to bolo predtým. To zabije dosť veľké percento manželstiev.
Takže ak to niektorá mužovi urobíte počítajte s tým že len veľmi málo ich vydrží tak ako ja a úprimne doteraz si búcham hlavu o stenu aký debil som to bol.

(Špeciálna poznámka pre mircallu a spol. Ak sa vám moje príspevky nepáčia, nie ste povinné ich čítať.)

betunka39
6. aug 2015

@oldman50plus dávam Ti palec hore, to je konečne pohlad aj zo strany muža, aby to poniektore ženy konečne pochopili, ako to funguje v skutočnom živote a prečo si vyrabaju problemy, ktore by nemuseli byť. mám manžela pred 50-,tkou, odžili sme si svoje a viem o čom hovoriš. Len dnes je svet iní a ženy si silou mocou chcu stavať do role muža, čo mne nie je proti srsti. Som za emancipaciu žien, nie osm nazoru, že žena ma byť doam otrokom, ma sa emancipovať, medze sa posuvaju, ale všetko tak v zdravej miere.

gabrielita1610
6. aug 2015

@utajenamama ako ja by som ho nechala nech sa fuci ,nech si aj najde milenku ak mu to stoji za to ,ty si jeho manzelka a nie nastroj na jeho potreby a ked uz ,tak ma ruky ,nech sa urobi sam ,ked mu to tak huci ,ale takto zozierat teba v 8m tehotenstva a ty neplac koli tomu ,nestoji ti za to ,vsak by ta mal na rukach nosit a nie takto prenasledovat....prorade su tvoje deti

utajenamama
autor
6. aug 2015

@gabrielita1610 ja viem.su prvorade len som.smutna aj teraz vstal nevsima si ma ani do rano neppvedal absolutne nic ma.to nici.

marina24
6. aug 2015

@alaguema tak aspon ked už nič iné by ON mal byť k nej ohľaduplný a nežný,skôr si ju tak pestovať a mojkať a nie na nu chcieť skákať trikrát za den,čo tiež zase ale nevylučuje to,že ona by ho mohla aspon rukou alebo ustami spraviť.no on by mal byť k nej tiež citlivejší.ved neni preda jeho vec,na uspokojenie,ale matka jeho bud.potomka.

147789laska
6. aug 2015

@utajenamama ani rozhovor nepomaha? to je hrozne...
povedz mu ze mas bolesti aj keby si ich nemala, ved on musi mat zaujem... nehadaj sa s nim vezmi mu ruku do svojej a usmej sa na neho povedz mu ze ho mas rada a nech ti pomoze, donesie ti pohar vody
nech citis jeho lasku, potrebujes v nom prebudit city a obavy o teba/dieta

oldman50plus
6. aug 2015

Ženy, vy si neuvedomujete že v chlapovi mojkanie vždy vzbudí chuť na sex pokiaľ ho nemá dosť. Ja teda mojkám o 100 čertov - ale nie s plnými vajcami. To je potom mučenie a keď mi je jasné že sex nebude tak sa tomu vyhýbam. Proste u nás chlapov je mojkanie predohra a robiť ho len tak môžeme ak máme sexu dosť. Pokiaľ nie tak nás to zbytočne dráždi.

147789laska
6. aug 2015

@oldman50plus kamarate, ako muz aj suhlasim ale za tychto okolnosti je problem niekde inde, ide o to ze ona je unavena znicena, potrebuje pochopenie, porozumenie, chce to riozhovor a dotyk, objatie s vysvetlenim ze sexu este bude vela ale teraz nie, teraz je tu babo, je tu unava, je tu obava z porodu (pripadne...)

gagik
6. aug 2015

Ti chlapi to je cista katastrofa, normalne rozum nad tym stoji, jediny ich problem su ich gule.

timea7
6. aug 2015

@oldman50plus sorry, ale si na ženskom fóre, tak by si mohol upustiť od vulgárnejších slov a opisuješ tvoje pocity. My potrebujeme objatie a pritúlenie aj päť, šesť krát denne, možno ja viac, ale sex toľkokrát pochopiteľne nemáme. Je to aj na type ľudí, stačí si prečítať knihu Päť jazykov lásky. Chápem, že máte svoje potreby, ale ženy tiež svoje, partnerstvo je o tom, aby sme si vyšli v ústrety, ale jeden druhému, či?
Písala by som trochu inak, keby zakladateľka témy nebola v ôsmom mesiaci, skús si na jeden jediný deň priviazať na seba desať, dvanásť kg bremeno, tak, aby ťažisko bolo vpredu, staraj sa o malé dieťa a domácnosť a večer nám tu všetkým môžeš opísať, ako si mal chuť na posteľné radovánky, samozrejme aj s tým bremenom. Všetky sa tu tešíme na tvoj farbistý opis situácie. Vôbec tým nechcem povedať, že má žena kašlať v čase tehotenstva na svojho manžela, len tu je problém aj niekde inde, že on nemá vôľu priložiť ruku k dielu, čo sa týka starostlivosti o domácnosť a dieťa a večer čaká búrlivý sex....

oldman50plus
6. aug 2015

@timea7 Nuž môžem síce povedať semenníky alebo testes ale nevšimol som si že by si to aj ty sama robila. Pokiaľ sú vajcia vulgárnejšie ako gule tak sa ospravedlňujem, to ako obhrublý chlap necítim. Inak prečo nenapomínaš iné diskutujúce? A dám ti linky na 100ku podstatne ostrejších výrokov.
Ak bol sex počas uplynulých 1-2-3 dní tak môžem mojkať aj 24 hodín denne. Pokiaľ ale bola pauza viac tak už s tým mám problém. Čiže inak ak mojkanie nevedie 3-4 dni ku sexu tak si myslím že mám právo povedať že s***m (cenzurované pre timeu) ti na hlavu ak ty s***š na mňa (takto je to dobre?)

timea7
6. aug 2015

@oldman50plus napadlo ťa niekedy v živote, že ak žena nechce sex, tak tým muža neodmieta? Samozrejme, je treba vysvetlenie a nemôže to byť stav trvalý, ktorý si zažil ty a máš z toho zrejme celoživotnú traumu. Tvoja posledná veta vyjadrila tvoj postoj k ženám, takže k tomu nemám už čo dodať.....

paladin
6. aug 2015

@oldman50plus ja patrím k tým obmedzencom 😀 čo radi čítajú tvoje príspevky, pretože ako keby mi z duše vychádzali. Je síce pravda že máš asi o 20 rokov viac, ale na pohľade z chlapskej strany je to asi jedno koľko má rokov.
Ťažko tu na fóre vyriešiť zakladateľkin problém a dať jej 100%né rady ako to bude fungovať, vyriešiť to musia len oni dvaja nikto iný. Ale je možnosť napísať svoje skúsenosti a názory v ktorých sa sama nájde čo chce a čo nechce, a hlavne kam určite nechce dospieť. Som chlap mám 34 rokov a áno chcem sex stále, 2x do dňa, raz za 2 dni, raz za týždeň, proste vždy keď sa dá. Sme s manželkou spolu viac ako 10 rokov a tých výhovoriek som počul toľko že už som ich časom prestal počúvať. Zúžil som to už len na áno/nie, a už bolo jedno prečo. Hádali sme sa kvôli tomu viac ako 1000x čo sme spolu. Áno časom som pochopil že v tom bolo niečo iné. Ale časom už je to jedno ak je problém v manželstve teraz, späť sa to už nedá vziať. Medzi dvomi sú vinný vždy dvaja nie len jeden. U nás sme to dobačovali bez sexu až 6 mesiacov. A áno mal som to chápať, tolerovať, vcítiť sa, rozumieť tomu, netlačiť na manželku, nebyť odutý, podráždený, vytýkať atď... A to som obťažoval manželku s tým že by som chcel sex v 30tich rokoch aspoň raz za mesiac, tak sa bavím keď tu čítam že môjmu mužovi nestačí raz za 3-4 dni. Milujem svoju ženu, vždy som ju miloval aj bez sexu, ale pre chlapa žiť bez sexu je utrpenie, a chlap ktorý miluje svoju ženu a nemôže s ňou mať sex je ... náročné (nedá sa to slušne napísať), a často sú z toho aj vážne zdravotné ťažkosti. Jedno neodporúčam zakladateľke nikdy manželovi povedať ako už napísala, že aký mala intímny život s predošlým partnerom, a ako nemala problém s tým ktorý ju/ich trápi. Ja som sa dozvedel po desiatich rokoch dozvedel že mám malý penis, veľmi krátko vydržím (to sme riešili už aj pred tým), a proste za to že nemáme sex som zodpovedný ja, že sme nekompatibilný, a hotovo. Potom aby sa partneri rozprávali na rovinu, som sa dozvedel aký bol obdarený prví partner a intímne veľmi kvalitný, ten ďalší bol ešte lepší po všetkých intímnych stránkach. Raz som sa pýtal manželky či má nejakého chlapa, a ona mi odpovie že či si myslím že by mu to stačilo raz za 3-4 mesiace, keď sú niekde na párty z práce, lebo že však inak kedy by to stíhala... Výsledkom je že som bol žene neverný. Ale túto tému som písal v inom príspevku.
Odporučil by som zakladateľke aby si to z manželom poriadne prediskutovala, a pokým bude potrebné navštívili sexuologickú poradňu. Aby to spolu nedobačovali tam kde sme sa dostali u nás doma. Nie je to hanba a určite to len pomôže, bol som tam viem to.
Komu vadí ospravedlňujem sa mu za môj príspevok.

waitinka7
6. aug 2015

@paladin A ako ste teraz na tom s manželkou a intímnym životom? Predpokladám, ze o tvojej nevere nevie....

paladin
6. aug 2015

@waitinka7 samozrejme ze vie, akurát ta nevera to znici uplne. Stav neviem popisat, sme momentalne na rozhrani ci chceme a vieme byt spolu alebo nie

srdeenko19
6. aug 2015

Fuha, tak v tomto prípade ti poviem ja ako žena, že sa ti ani nečudujem, že si svojej žene neverny. Neviem či by to niektorý muž takto vydrzal