Pretrvávajúce konflikty so svokrovcami
Zajtra máme výročie svadby v kostole prvé. A dnes sme sa strašne pohádali. Jemu na mne vôbec nezáleží len čo povedia svokrovci tak hneď to áno ale čo ja na mňa vôbec neberie názor. Keď som chcela dieťa tak on just robil všetko preto aby nebolo ešte hovoril aha pozri pijem energy nápoje, alkohol fajčil ešte viac, že plavci sú už mŕtvy a tak. Myslela som si, že to zo srandy ale vidím, že zjavne nie. Hovorí, že som psychicky narušená a prekrúca. Napríklad má jeho otec viezol doktorovi a povedal, že chcem ísť do Poľska na dovolenku ako sme boli minule. Pritom o tom ani nebola reč. A vedia, že nemáme teraz toľko peňazí. Všetko prekrucaju a mne to ide brutálne na nervy. Nemám už chuť ani na sex lebo keď ja mám chuť vždy povie, že ho niečo bolí. Lenže, keď nespravím podľa neho zas mám výčitky na druhý deň. Ako toto prekonať? Ja sa vôbec neviem postaviť sama za seba. Samozrejme, že sa ani otehotnieť nepodarilo a to som mu tiež vyčítala ale jemu je to jedno.
28 je veľa.😂😂😂Made my day. Takže to je dôvod byť v totálne chorom a nefunkčnom vzťahu s mužom, ktorý je všetko možné, len muž v pravom slova zmysle nie. Nechcem ho pomenovať tak, ako si to zaslúži. Ja sa budem modliť, aby také ako ty neotehorneli nikdy, lebo trpia len tie deti. A z takýchto rodín potom vychádzajú synovia, ktorí sa tak hnusne správajú k vlastnej partnerke a ženy, ktoré majú traumy a opakujú matkin vzorec. Strašné.
Esteze do tohto psycho bordelu ste nezbuchali dieta. A ten vek si zabila, to uz ked v 28r si odkazana na spermie od blbca, ozaj nie si normalna.
A prečo sa bojíš veku?? Ja som vhodného partnera stretla v 30tke a nechceli sme po roku uz deti lebo vek. Prve som rodila v 36 a tetaz tretie pred 42 rokom. Uplne v pohode všetky porody, aj tehotenstva, deti zdrave. Odmietla som aj špeciálne testy na kadejaké genetické vady. Len teraz pri písmenom som bola na ultrazvuku, ci náhodou nebude down syndróm.
Problém nie je cek (pokial je zena zdravá!) alebo mentálne nastavenie. Teraz nechcem vobec glorifikovat tehotenstva po 30 a 40tke! Tiez by som v ideálnom pripade mala do 30tky uz odvodené. Ale tak zivot je o inom a "plany" nie vzdy klapnu.
Ty sa rozved, daj sa doporiadku a tento vadny kus vrat rodičom.
Najdi si niekoho suchého a bmvybavene.
Ja to napisem pekne po lopate.
Tak v tejto rodine zrejme na komplet vsetkym jebe svokre svokrovy manzelke aaaj manzelovy🫣
Ona ho fajčí ale on si je na telefone
Ona chce suloz, on ju odmieta
Ked mu ona nedá ma druhy den na talérku hubovú
Ona chce mimino, tak on radsej chlastá
Ona mu vycita ze ju este stale neoplodnil
Nemu, je to jedno
Ale dámy a páni prosim pekne je dolezite riesit ze "zajtra mame prve vyrocie svadby v kostole"
Bro! Tu mas sakra riesit ine problemy ako Prve vyrocie svadby...
Celá tá tvoja úvodná hatlanina ukazuje , že nie si celkom OK, skôr by som povedala že si nebola právne, psychicky ani sociálne zrelá na sobáš.
Nemyslím to útočne. Obsah tvojho príspevku, tá tvoja životná pointa je fakt úbohá, takto sa nechať trápiť, ponižovať, robiť mužovi matrac, ale hlavne že kostol.
Vy dvaja ste sa nemali sobášiť, nechápem prečo ste to urobili, a hlavne kde si mala rozum pred rokom
@rozculena hej ale pod bod mrazu...
Tak toto je iny bizar...ja sa nedivim, ze tato krajina je v srackach, ked tu takito pobehuju...sorry
Je na hovno manžel a bude aj otcom. Urobil ti v podstate službu, že nemá s tebou dieťa. V deň výročia by som mu oznámila, rozvod. Chceš byť šťastná a nie sa trápiť.
Nechcem byť hnusná, ale v tvojom prípade je 28 veľmi nízky vek na dieťa, to hádam 14rocne v plnej puberte majú viac rozumu.
Asi trpis sebaposkodzovnanim ked si s takymto clovekom ine realne vysvetlenie to nema
Nerozumiem ako sa môžu zosobášiť nesvojprávny ľudia. Aspoň ten boh/príroda má rozum keď vám nedovolí dieťa.
Si bud hlupa alebo uplne sprosta inak sa na teba reagovat neda,prepac.Ty sa mas s takymto chlapom rozviest nie mat s nim dieta.Keby toto robila moja dcera co ty,by dostala nalozene odo mna co sa do nej zmesti nastastie je dost inteligentna aby si take individuum nezavesila na krk.
kde je ten konflikt so svokrovcami?
Nuz mas muza debila. Bud si zvyknes drzat hubu a krok cely zivot, alebo od neho odides. S tym, ze on nechce deti, by ti myslim uznali aj anulaciu manzelstva.
Wau 😅 na dnes je toto pre mna jasny bizar vitaz 😅😅 chod mu urobit nedelnu fajku ked uz mate to vyrocie 😅😅
Omg. Muža ktorý by pozeral do telefónu počas oralu by som poslala ešte v tej sekunde vieš kam. Dieťa nechce, ešte sa vysklebuje,svokrovci odveci. To čo za dôvod ste mali na sobáš ???????
Aky isiel, taku nasiel🤣🤣🤣
Ze zi srandy, toto aj keby bolo zo srandy, tak to nie je na mieste a bud rada, ze nie si tehotna.
Ako to prekonat? Toto prekonas len rozvodom. Ja som za rozhovor, empatiu, kompromisy. Ale v tomto pripade utekaj, niekde ta caka urcite lepsie
Ja čítam, čítam, a zas len čítam, ale furt nechápem, co s týmto problémom majú svokrovci 🤷🏼♀️

Hlavne ze chodi do kostola 😀 krestan jak vysity