Priateľ blokoval moje telefónne číslo
Ahojte,
neviem co mam robit. Zistila som, ze priatel isty cas blokoval moje telefonne cislo a povedala som mu, ze to viem. Zena nie je hlupa a ked sa jej po isty cas stale ozyva ten isty obsadzovaci ton, pochopi, ze tu nieco nehra.
Tak to bolo aj so mnou. Sice sa mi ozyval na sms-ky a volal mi ked som nieco potrebovala, pripadne zavolal neskor, ale ked som zmeskala jeho hovor, nedovolala som sa naspat.
Povedala som mu, ze o tom viem teraz, ked bol na dovolenke (s partiou motorkarov, nie so mnou). Napisal mi, ze sa ozve hned ako sa vrati domov. Povedala som mu ok, ale ze viem, ze toto blokovanie uz nie je prvykrat, ze ten obsadzovaci ton tam ma dlhsie.
Uz sa vratil z dovolenky a doteraz sa mi neozval.Vcera som mu napisala, ze ci si teda mozeme zavolat a on mi neodpisal.
Pozname sa uz 10 rokov, viem, ze ma svoje nalady, ale toto je uz na mna vela. Planovali sme spolocne byvanie,lebo zatial je to vztah na dialku, ale teraz som neista. Mam vsak coskoro 30 rokov a bojim sa co ak sa nieco stalo.
Chcem vediet len pravdu od neho. Preco to urobil..Je to pre mna dolezite, aby som sa niekam pohla.
Ale neviem ako s nim komunikovat. Mam pocit, ze sa urazil a teraz zaryto mlci, hoci viem, ze pravdu mam ja a mam pravo na vysvetlenie.
Co by ste robili v mojom pripade? Som z toho velmi smutna. Uz mam v zivote za sebou par negativnych skusenosti a bojim sa teraz, ze to pride opat :( ale nemozem sudit, kym neviem co je vo veci.
@plutarchos tiez mam Samsung a da sa zablokovat. Ked mi volaju nejaki reklamni prieskumnici alebo predavaci ponoziek, normalne v Dennikoch (zoznam hovorov a SMS) podrzim palec na cisle, tam mam v menu, ze Pridat do odmietnutych. A uz neotravuju z toho cisla. 🙂
sú to tri diely, ale každý po tri hodiny, pozri si posledný, ten je o rozchodoch. Je tam síce zlý zvuk, niekto tam posielal vkuse sms a rušilo to prenos. Ale stojí to určite za to 🙂
@majka99999
@deina66 verim vam, damy 🙂 len vravim, ze native function call na blokovanie smartphony nemusia mat. Vyvojari to tam proste nedavaju, lebo to nevyuziva kazdy. Thats it. Ale o tom nie je tema 🙂 to bola len poznamka na okraj.
@plutarchos existujú aj externé aplikácie, to je pravda, napríklad taký Black list..nie všetky telefóny majú zabudované blokovanie hovorov, to verím🙂
Ja osobne by som si ho zablokovala ( tak ako on teba ), ked chce vie kde ma najde .... by si mohol prist rovno pre nakladacku 🙂
Kebyze by som nepocula od neho ani piiiip taku dlhu dobu, absolutne by som nemala o com rozmyslat. Dovi dopo.
Drzim palce 🙂
@lavender273 ďakujem za názor..taktiež sa držím, aby som tú nakladačku endala minimálne môjmu telefónu 😀
aj u mna som nasla blokovanie, hned som vyuzila, mam HTC
No co k tomu dodat...fuuuu ja by dostala ine nervy ak by sa mi neozval pocas dovolenky...ale k veci.nevnucuj sa mu,ani nedoprosuj.ja na tvojom mieste by som sa mu neozvala a nie ze cakala,ci sa ozve alebo nie ale zila si zivot.chodila von s kamoskami...je leto,slnko...treba to vyuzit a necakat doma pri tel ci sa ozve alebo nie.neblokuj si jeho cislo,lebo to je dedinske co urobil.ak sa ti ozve nedvihaj hned tel,ak ti napise sms,neodpisuj hned...nechaj nech sa ozve sam.a ked sa neozve,je to chlap,co nema gule a zial ty sa priprav na rozchod.uvidis vsetko zle je na nieco dobre a ty budes stastna bez neho.
@annajakub ďakujem, blokovať ho nebudem, nepotrebujem využívať jeho taktiky, aby som mu ublížila, nakoľko neviem čo by mi to dalo. Akurát by som si dokázala, že viem byť rovnako necitlivá, čiže by som sa radila v mojom povedomí k skupine "zbabelcov" čo nevedia povedať negatíva narovinu, ale utečú bez slova alebo robia obštrukcie..
@deina66 presne...u mna to bolo tak,ze mne moj ex nevedel povedat,ze ma inu...a cim viac som sa ho pytala,co sa deje tym mi castejsie hovoril,ze nic a ze si vymyslam...a tak som sa nastvala a to rovno jeden den s velkym revom na neho som si ho posadila na gauc a ci sa mu to pacilo alebo nie musel ten krik pocuvat.vtedy sa zlakol,lebo som do vtedy len pekne okolo neho a zrazu som dokazala aj zrevat a dokonca som po nom hodila aj gumenu kacicku...mal stastie,ze ta kacka bola len po ruke,insk by som v tom amoku smarila hoco po nom,co bolo poblizku...vykricala som sa,mne spadol kamen zo srdca a zbabelec vysiel s pravdou von...niekedy pomaha aj to,ked chlap vidi,ze zena vie byt fakt zenou s velkym Ž...
@deina66 necitala som diskusiu, neviem kolko ma priatel rokov, ale citala som uvod a mas skoro 30, myslim si, ze ked nie uz on ty si zrela a takto normalny vztah vyzerat nema, to blokovanie je uplne detinskost, to by som este tipovala na pubertakov a nie na dospelych ludi...plus pisala si o byvani a buducnosti, ako chces budovat zivot clovekom, ktory ma takyto pristup....ja to vidim tak, ze si mu dobre len ked to vyhovuje jemu, inak je jeho zaujem niekde na bode mrazu...ja by som s nim cas nestracala...
@annajakub že gumennú kačičku, hahahaha🙂 odpadnem...ale je to smutno-zábavné
Keď sa teraz dívam na tvoju fotku vidím krásnu a spokojnú kočku, čiže bol aj dobrý koniec, že? S niekým iným, lepším, čo si ťa viac vážil.
Ja tiež zväčša neukončujem veci potichu, teraz sa síce krotím lebo neviem čo je vo veci, ale to si píš, že svoje si poviem, resp. jemu, keď príde svoj čas, dostane chutný e-mail, pokiaľ sa nenakopne a niečo nespraví...dávam tomu čas.
Tiež potrebujem veci pomyselne uzavrieť a cítim sa lepšie a lepšie sa im aj nanovo začína, keď tomu človeku poviem čo mám na srdci a ako sa zachoval...Myslím, že na to právo mám.Ale samozrejme tak pekne -narovinu, nech môže reagovať, ale aspoň zízať na tú stvoru možno práve s gumenou kačičkou v ruke (to by mal šťastie) 😅 😅 😅
@deina66 naco mu pisat mail?uz vidim ako si precita prve dve vety a zmaze ho!ak sa ozve potom si ho podaj.
Ano som stastna,tak ako som pisala vsetko zle je na nieco dobre...aj ked som na to dobre musela dlho cakat,oplatilo sa.mam uzasneho manzela a zlatuckeho synceka,ktory ma 4,5mesiaca .
Drzim palceke nech to cim skor vyriesis a budes moct ist svojou cestou a byt spokojna 😀
@mandala77 prepáč, ak si nadobudla nejaký mylný dojem, ale v konverzácii stále uvádzam, že si veci uvedomujem, naivná určite nie som..nepíšem mu, nevolám mu, neobťažujem ho ponosmi ani nič..snažím sa z toho dostať po svojom..to je všetko čo aktuálne môžem urobiť. Je to pre mňa ťažká situácia, nepoznám ho 3 týždne, nie je to týpek od vedľa z ulice...
Takže tak.
A nie som submisívne žieňa ktoré rozmýšľa vagínou alebo účtom..viem sa o seba postarať.
@deina66 tak 10 rokov ste spolu a sa rozchádzate a schádzate, blokuje si Ťa na telefóne - áno každá žena by sa k tomuto postavila po svojom. Ja naivná som a nemám z toho hrôzu keď mi to niekto povie, lebo to je pravda 🙂 A naivita je pre mňa aj veriť nejakým ilúziám a nevidieť realitu aká je.
Každopádne, také lavírovanie, či vzťah áno a či nie, je pre človeka najhoršie, pre jeho zdravie a pohodu. A keď to u vás trvá tak dlho.

@misumich jeho motorka sama o sebe mi nevadí, beriem, že je to jeho záľuba, sama som na nej raz sedela ako spolujazdec a bolo to docela fajn...
To že idem zomrieť strachom je druhá vec, tu sa môže hocičo hocikedy prihodiť...