Priateľ blokoval moje telefónne číslo
Ahojte,
neviem co mam robit. Zistila som, ze priatel isty cas blokoval moje telefonne cislo a povedala som mu, ze to viem. Zena nie je hlupa a ked sa jej po isty cas stale ozyva ten isty obsadzovaci ton, pochopi, ze tu nieco nehra.
Tak to bolo aj so mnou. Sice sa mi ozyval na sms-ky a volal mi ked som nieco potrebovala, pripadne zavolal neskor, ale ked som zmeskala jeho hovor, nedovolala som sa naspat.
Povedala som mu, ze o tom viem teraz, ked bol na dovolenke (s partiou motorkarov, nie so mnou). Napisal mi, ze sa ozve hned ako sa vrati domov. Povedala som mu ok, ale ze viem, ze toto blokovanie uz nie je prvykrat, ze ten obsadzovaci ton tam ma dlhsie.
Uz sa vratil z dovolenky a doteraz sa mi neozval.Vcera som mu napisala, ze ci si teda mozeme zavolat a on mi neodpisal.
Pozname sa uz 10 rokov, viem, ze ma svoje nalady, ale toto je uz na mna vela. Planovali sme spolocne byvanie,lebo zatial je to vztah na dialku, ale teraz som neista. Mam vsak coskoro 30 rokov a bojim sa co ak sa nieco stalo.
Chcem vediet len pravdu od neho. Preco to urobil..Je to pre mna dolezite, aby som sa niekam pohla.
Ale neviem ako s nim komunikovat. Mam pocit, ze sa urazil a teraz zaryto mlci, hoci viem, ze pravdu mam ja a mam pravo na vysvetlenie.
Co by ste robili v mojom pripade? Som z toho velmi smutna. Uz mam v zivote za sebou par negativnych skusenosti a bojim sa teraz, ze to pride opat :( ale nemozem sudit, kym neviem co je vo veci.
@deina66 Ak si v dobe keď ste sa dávali opät dokopy mala pocit, že to chceš skúsiť tak to bolo v tej dobe správne rozhodnutie. Nie preto, že on je dobrý partner (nie je dobrý a nespráva sa ani ako partner) ale aby ty si vedela že si to skúsila, urobila čo sa dalo ale nejde to. Pretože vzťah je o dvoch - dvaja ľúbia, dvaja sa zaujímaju, dvaja sa snažia. Keď to jednej strany je "hluché" tak to nie je vzťah ....alebo aspoň dobrý vzťah. Z lásky človek vydrží veľa ale láska nie je o utrpení ale o sile ktorú čerpáme jeden z druhého. Nestrácaj čas s človekom u ktorého stále len čakáš kedy prídu "tie lepšie časy". Tie buď sú alebo nie.
Poznám ženu čo posledné dva roky vzťahu nevidela svojho priateľa, len mu volala (on jej nie), neustále jej všetko vyčítal ale rozchod ani omylom....ale ľúbila ho a nevidela že to čo jej robí je choré. Ale padla kosa na kameň, ona sa uvedomila a dodnes si ťuká na čelo ako mohla byť tak šialene slepá - hlavne keď zistila po "rozchode" že mladý má pár mesiacov do svadby a titulu otecka. Úprimne ľutujem ženu, ktorá si ho vzala. Ale to je extrémny prípad.
@mala_hobitka ďakujem za príbeh...poučný a drsný zároveň..určite si z neho niečo zoberiem 😉
Malá technická poznámka. Minimálne na niektorých typoch Samsungov je možné zablokovanie čísla jedným nešťastným pohybom prsta. Keď sa mi to stalo prvý raz tak som zistil príčinu až rozhovorom. On by ale volať mohol.
Ale mohol sa nasrať že mu nevoláš - aj to sa mi stalo, vzhľadom na to že som bol v zahraničí mali sme dohovor že sa mi volá, nie že volám ja (lacnejší rooming ako volanie zo zahraničia).
Prezila som si nieco podobne, vydrzala som iba pol roka. V zivote som sa necitila horsie, ten jeho nezaujem ma zabijal. Nikdy som sa necitila tak nemilovana, ako v tom vztahu.
Tiez bolo pre neho normalne sa neozyvat niekolko dni alebo aj tyzdnov. Potom zavolal a stretli sme sa po mojej robote ( robila som od 7,30 do @2130), som bola unavena a tak strasne som chcela, aby ten vztah fungoval.
Potom som nabrala silu a rozisli sme sa.
Tiez som bola v tvojom veku.
Vsetko, co mi povedal, boli len taraniny, on to vobec nemyslel.
Urob sebe sluzbu a prestan sa mu ozyvat. Nepis mu smsky, ked napise, odpovedz za hodinu, nech si pocka, alebo odpovedz, az ked sa budes na to citit. Kasli na to, ze si ta zablokoval, nevolaj mu, on nema zaujem pocut tvoj hlas, ma ta totalne na haku.
Zacni sa spravat ako single, ked sa ozve, tak bud mila. Ak ta bude chciet vidiet, bude musiet prist za tebou. Pojdete na kavu, veceru a ty pojdes domov. Ziadne tutu mutu.
Ja mam dnes milujuceho manzela, ktory mi pocas randenia kazdy den zavolal. Dochadzal za mnou skoro kazdy den, byval odo mna presne na opacnom konci Londyna, tak rano potom zas cestoval vyse hodiny, niekedy aj dlhsie do roboty. Potom sa ku mne prestahoval. Ano bol to on, co zdvyhol kotvy.
10 mesiacov od.prvehk rande ma poziadal o ruku. A dnes mam najlepsieho chlapa pod slnkom. A je to len koli tomu, lebo ma lubi, taku aka som. Nepotrebuje byt odo mna dva roky, aby zistil, ze ma chce naspat.
Henten moj ex ma tiez kontaktoval po dvoch rokoch, ani som sa neunuvala, aby som mu odpovedala. O luserov nestojim. Ja beriem vsetko alebo nic.
S henty tvojim budes vzdy nestastna, budes sa citit nelubena, odstrcena. Mas frajera, ale aj tak si stale sama. No dievca drz sa
@oslo1 ďakujem za príspevok,prečítala som ho takmer jedným dychom a azrejme si ho budem čítať viackrát..dodal mi trošku viac sily a chuť na ďalšie víno..
ešte raz ďakujem. Som rada za vás všetky ktorým sa ten príbeh skončil šťastne, aj keď s niekým iným..asi to tak naozaj má byť, človek si musí prežiť to zlé, aby si vážil to dobré čo mu príde neskôr do cesty..
@oldman50plus mohol/nemohol teraz trucuje, to na tom nič nemení...
tak všetko je možné, ale v prvom rade to treba tomu človeku povedať, že..ale on nič nevraví..
To trucuje za co? Ze si odhalila jeho klamstvo a poukazala na to?
Ja ked si spomeniem na henten moj vztah, co som opisala, to bola taka bezmocnost, dala by som mu modre z neba... Dnes z pohladu zrelej zeny mozem iba povedat, ze dnes by som o neho ani bicykel neoprela, ale tak on mal velmi vela tajnosti a nezrovnalosti a v podstate som ani nevedela, kde co robil.
Ten tvoj je motorkar, henten mal tiez taky linerty sport. No co ti budem hovorit, kazda zenska, co sa s nim rozisla je uz stastne vydata a on je stale sam so svojim liberty sportom.
Drz sa zena, ide vikend za par dni a ty isto nevies, ci ho uvidis.
Urob si progrzm, ked nic ine, tak vymaluj izbu. Ked sa ti henten zazrak ozve, tak uz mas program. A nie ze ho zmenis.
@deina66 jezis, toto mi pripada, ze tiez som raz mala mat stretko s jednym ml.muzom, nasral ma, tak som nesla na rande. Tak potom vyvolaval a smskoval do aleluje a ja som si veselo malovala dvere a volala z druhej linky s kamoskou.
Hentie ups and downs v zlych vztahoch mi nechybaju vobec.
Hod fotky z nalovania na modrastrecha.sk, nech sa mozem pokochat. Ja sa rada kocham a zbieram inspiraciu.
S tym alkoholom dnes opatrne, aby si mu nejaku blbost v smske neposlala
@deina66 Vzťah na diaľku a máš 30 rokov? Je síce doba, kedy sa nehrnieme do svadby a do plodenia detí tak skoro, ale mať vzťah s niekym 10 rokov, na diaľku .... prepáč, ale si hlúpa. Nájdi si iného chlapa. Ak by ten tvoj chcel, tak by už dávno vyriešil tú vašu diaľku, aj spoločné bývanie atď. alebo by posunul vzťah niekam aspoň zásnubami. Zamyslela si sa niekedy nad tým, že kto z vás chcel viac to spoločné bývanie? Na tvojom mieste by som sa na takého chlapa z vysoka vysrala, už by som mu nepísala a ver, že by som si ho zablokovala ja a on by sa mi už nedovolal. Nájdi si niekoho iného, bližšie k tebe, aby si aj o ňom vedela, čo robí a začni s ním bývať po roku a uvidíte, či si sadnete. V dnešnej dobe robia ľudia veľkú chybu, že idú spolu bývať až po svadbe, alebo tesne pred svadbou a to po xy rokoch. A potom zistia, že si vlastne nerozumejú, že si rozumeli len keď sa stretávali.
tak nejako mam pocit,ze s nim ostavas len kvoli tomu,ze chces deti a svadbu,lebo ta desi tvoj vek..pokial ta niekto nekontaktuje,tak mu nechybas-lebo potrebuje ,,vlastny priestor",co v preklade znamena,ze nie si pre neho jedinou,ale caka na nieco lepsie...ano,ked sa ozve,pripadne pouzije svoje muzske zbrane 🙂 -tak sme v stave bleskoveho odpustania..je to ok,ked ti to vyhovuje,ked nie-vies co musis urobit...blokovat si priatelku?a potom sa urazit,trucovat,ci bat sa??neospravedlnuj ho-na co cakas dievca,ze sa dozvies,ze ma dieta s inou? zjavne si fajn baba,tak si najdes niekoho tiez fajn 😉 ..
@zuzinkagugi skus si prosom precitat celu diskusiu kde pisem asi 5x ze s nim nie som 10 rokov a ze sme sa planovali k sebe prestahovat a potom nazyvaj cloveka hlupym. Ok?
@zuzinkagugi ale chapem a nehnevam sa za tieto oznacenia. V podstate to myslite so mnou dobre..Viem to. Ako pisem som zmierena so situaciou a s rozchodom..cim dalej tym viac...
nikdy by som nikoho neoznačila hlúpym v zlom, preto ak ťa to urazilo, tak sa ospravedlňujem, ... ale brala som to skorej ako keď sa s kamoškami nakopavame a podporujeme. Človek ti tu fakt chce len poradiť, moja buď taká hustá aj na svojho fešáka presne rovnako ako si vyskočila teraz na mňa a budeš sa mi páčiť 👌🏻 nedaj so sebou zametať! držím palce
@zuzinkagugi viem ako si to myslela-vid vyssie comment. Celkovo s vdacna za nazory co tu padli aj tie drsne. Diskusia mala svoj ucel, to ano. Ale nakolko uz to v sebe prilis rozpitvavam, trochu sa odmlcim.
Uz sa ozval? Ako to pokracuje?
podla mna je dobre nechat to chvilu tak, samo sa to nejako utrasie. Rozhodnutia nasilu nebyvaju trvale, lahko sa menia. Nemas sa kam ponahlat, ked pride spravna chvila, dospejes k rozhodnutiu. Mne to vzdy trva velmi velmi dlho, vsetci uz nado mnou krutia hlavou. Ale tak co uz, potrebujem viac casu. Ale potom, ked mam jasno, tak uz to zrazu ide.
Ahoj, preluskala som celu diskusiu... Co povedať, pockaj nanho,ci sa ozve a s akym vysvetlením... Mozno.to spravil naschval,mozno nie... Mojej mamine sa blokol telefon asi na troch ludi a to ona s ttm nic.neprepinala... Nedavno jej zase nechodiki ziadne smsky...
Kazdopadne drzim prsty... A aj ak to nedopadne dobre,je to aspon pred tym,nez ste postúpili o krok dalej a mali napr babatko... Ja som tiez v dost nestastnom vztahu, aj ked sa najdu aj svetlejsie chvilky,ale mame dietatko a momentalne je akpsi lepsie byt akk rodina a spolu, lebo vidím,ako aj maly lipne na otcovi...
Urcite sa na neho vykasli. Pracu vo velkom meste si najdes aj sama v tvojom veku uz mas urcite skvely zivotopis. Nechaj ho, zasluzis si lepsie. Zvazky nemate. Zacni sa venovat v ramci hobby este niecomu a hlavne odid.
Nerozumiem ako si mohla povedať ok, že ide s motorkármi volakde na" výlet" ja by som bola proti, mohol chodiť do bordelu každý deň... napríklad...ja si myslím, že partneri si musia byť rovní a nie " utekať" na výlety...
@deina66 ako to nakoniec dopadlo 🙂

@mandala77 tak to určite áno, to je..naivita je veľmi široký pojem, každý sme asi v niečom tak trochu naivný, bez malej dávky naivity by nebola fantázia, predstavy, vzdušné zámky, ktoré my ženy tak veľmi milujeme si stavať, ide o to - keď sa tie vzdušáky zmenia na veľkú iluzórnu bublinu...to už je zle..a tomu sa snažím ja vyhnúť...