Priateľ bol prvý raz u mňa doma a správal ako keby mu to tam patrilo
čaute, potrebujem od váš počuť pls čo si o tomto myslíte: mám nového partnera, sme spolu 3 mesiace a nejaké drobné... zavolala som ho ku mne domov, sme už v rokoch... on je štyridsiatnik, ja o nejakých pár rôčkov mladšia. jeho reakcia u mňa doma bola, že všade suverénne išiel pozrieť, bez toho že by som ho viedla, otvoril si dvere ešte dokonca aj dolu do pivnice a išiel si sám, prvý, ja za ním, inak tam som ho ani nechcela viesť, no on sa nepýtal. všetko prešmejdil, samozrejme aj okomentoval, servítku si pred ústa veľmi nedával. správal sa, ako keby mu to patrilo a navyše som mu niečo spomínala o prerábke jednej miestnosti v pivnici, čo mi má brat robiť, všetko sme si s bratom v podstate naplánovali dávno predtým. niečo som tomuto spomínala a on hneď že no tak takto: to sa bude robiť takto a takto, už sa išiel ponúkať ako to môže spraviť, pritom som ho o nič nežiadala, lebo minule keď mi aj voľačo pomohol, stále mi to pripomína ako on mi pomohol a hento toto... tak ja som od neho nič nežiadala ani by som nechcela by sa do toho púšťal, lebo by som to mala potom od neho na tanieriku, rátam... no bolo to zvláštne to jeho správanie. ako by ste reagovali? správali / správajú sa aj vaši chlapi tak??
😬😳ZDRHAJ!!! Moj ked bol u nas prvy krat doma sedel na prdeli, a bol ticho. Pokial ho otec nevyzval na cigu na dvor. Ani ho len nenapadlo lozit po dome a komentovat😱
Áno mala som…. To sú narcisi, sebestredný ľudia, ktorý potrebuju byt stredobodom a je im jedno, ze aj v negatívnom svetle. Do teraz skôr ľutujem, že sme sa spolu vôbec dali dokopy. Ten vzťah bol úplne zbytočný a nič dobrého mi nedal. On robil svojimi blbymi rečami hanbu všade - v obchode, vo vlaku, všade z neho muselo nejaké 💩 vypadnúť.
@katkami123 ako dlho ste boli spolu? koľko rokov mal?
Narcisticka povaha..utekaj
No toto nevesti nic dobre, z toho mozu byt velke problemy. Ono mne by uz teraz blikali po pravde vsetky kontrolky.
Milá autorka, ak to skutočne komentoval ako píšeš, rozhodným tónom a nenechal Ťa samú ukázať dom tak je to také nooo, čudné. Každá návšteva, ktorá u mňa bola 1x sa odo mňa ani nepohla, čakala na môj pokyn - kým im ukážem len to čo chcem. Nepáči sa mi to. Viem si predstaviť, že si znechutená - ale možno že je to dobré zrkadlo ako by sa mohol správať v iných prípadoch. Určite by som mu povedala, že sa Ti nepáčilo ako vošiel do domu, všetko pozeral do detailov - nemáš čo skrývať ale jednoducho keď niečo chcel vidieť tak sa mal opýtať.
Asi rok, mal 24 rokov
@luccija roziiiiiiist sa je jedina cesta. Bud sa nevie spravat, lebo je pako. Alebo je prizivnik, co nabuduce ti vyhadze veci zo skrin a napcha tam svoje. A este do tretice je otravny mudrlant, kde ti nervy prasknu tak ci tak neskor. Takto sa normalny clovek nesprava na prvej navsteve.
Ale, ber to športovo. Proste si stretla jedného z tých najmúdrejších chlapov na svete. Nie každý má to šťastie. 😉 Páčil sa Ti, ale zistila si, že Ty by si bola šťastnejšia s takým menším vševedom.
Poznala som takeho 🤣 fuj, sa mi vynorili spomienky... ako bol pol dna sam v mojom byte a umyval mi zatial balkon a riesil nejake skrinky, a svetla 🤣 akurat vsetko nechal rozrobene alebo dodzubal, hlavne ze sa 'ukazal' aky je on 'sikovny a ochotny'... och s takym zit dlhodobo, piclo by ma... doma nech sa vyburi na svojom a nestrka sa tam, kde nema co robit! Ja by som ho uz volala ex
baby naozaj uvazujem ze tie temy tu su vymyslene alebo ste niektore take nesamostatne ze nemate vlastny nazor na nic? ved odpoved je jednoducha urcite ti to aj tvoja intuicia a instinkt nasepkavaju, je to nevychovany buransky debilko co nema zakladne vychovanie a nerespektuje ta. Ak ti to nevyhovuje teraz rovno sa s nim rozidi pretoze tieto veci sa nemenia ten clovek taky proste je. Ved obklopuj sa ludmi normalnymi, slusnymi.. ved nie nadarmo sa hovori vrana k vrane sada.
Ak ťa už on nepripravil. Poznala som takého jedného svadobného podvodníka...
Tak ako? Bol rozchod?
@petka1515 áno, rozišla som sa s ním. ešte mi medzitým už povyčítal, že som mu ublížila a on mi veril keď som mu písala že ho ľúbim ale podľa neho to zrejme bolo celé klamstvo. boha ešte sa teraz vinná cítim že som niekomu ublížila.. nechtiac...
Hádam nie si taká zúfalá, že je ti jedno, s akým retardom to chodíš....len aby nejaký bol, že?
@mandarinka555 no asi som bola, ale už som to skončila...
Mudre dievča
Naozaj potrebujem všeličo v byte porobiť. Takže keď sa mi naskytne takýto vzťah, pôjdem do toho, a v prípade rozchodu ho vyplatím, nemám s tým problém. Fakt nie. Ovšem samozrejme, keby vzťah vydržal, to by bol parádny bonus
Rozumné žieňa 🙂
On to prezije 🙂 Drzim palce, aby sa uz taketo nestalo a prisiel dobry normalny muz ❤️

Prepáč nečítala som všetky komentáre, ale takého chlapa by som poslala do "ptákov" a to mám pomaly 50-ku na krku.