Priateľ chce ísť s kamarátom na koncert
Ahojte bábiky, krásny deň, čo by ste si mysleli, keby ste kúpili priateľovi lístok na koncert a on chce ísť s kamarátom?
@maminkadeticiek môžem poslať ak je zaijem súkromné
@wanda12 no ako pokracuje sága koncert s Majuskom? Kto nakoniec ide, nejde? 😁
Tak nakoniec idú Palko a Majko nebudem brániť ich vzťahu, nevzťahu neriešim, ja budem s mojou Tamarkou a Milkym
A rada som všetkých pobavila ,ved o to ide zlepšiť náladu, a prajem vám všetkým krásny pohotový večer
@veronikaszabova 😀 to fakt ?
@wanda12
Ty si lístky kúpila a ide Majko s Paľkom? Tak načo si mu tie lístky dávala...ja by som ich hodila rovno do koša a nenechávala sa využívať od muža, ktorý za to nestojí...ty sa asi nikdy nepoučíš však?
Vieš, kde vidím problém ja? Presne v tom, že každému praješ len to najlepšie (teraz netvrdím, že im máš priať zlo, nešťastie atď ) ale preboha ženská!!! ty nevidíš ako s tebou ľudia zametajú? ako si ľuďom na smiech, že ťa využívajú? veď čo...ty im aj tak popraješ všetko len to najlepšie...nevadí, že pošľapú tvoju hrdosť, tvoje sebavedomie...🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@tanyag V prvom rade prajem krasne ránko,ale áno rozumiem tomu ,a už nenechám sa využívať,mam svoju hrdosť lístky som in dala nech majú radosť, ale to bolo posledné,čo som pre neho spravila. Ja som si prežila dosť zlého a preto prajem každému len to dobré, a hlavne veľa zdravia to je najhlavnejšie
Ja nezvyknem písať negatívne veci na nikoho nehnevaj sa.....ale naozaj by si sa mala nad sebou zamyslieť.
Ty si strašne naivná a nechápem ako môžeš rozmýšľať takýmto spôsobom.
Aké dala som im lístky aby mali radosť? Tak hádam keď sa chlap správa takto, tak si lístky zoberiem a idem s kamarátkou alebo ich predám. A nie že ty mu dáš lístky ešte aj pre kamaráta a ostaneš sedieť doma. Úplne nepochopiteľné správanie, len aby si vedela zase ťa využili.
Veľa báb ti tu napísala a naozaj by si si mala ich rady zobrať k srdcu. Lebo keď sa budeš správať takto ďalej tak budeš škodiť iba sama sebe.
@tamitamitami Krásne ránko prajem ,dala som mu lístky, mňa ren hudobný štýl aj tak nebaví lebo rada robím ľuďom radosť, ale už sa nenechám využívať mam svoju hrdosť a budem investovať do seba a do dcery
Tak hádam nebude chcieť naspäť darček, to že sa on zachoval ako magor je druhá vec, silná vyrovnaná ženská si pomyslí svoje a ide ďalej, žiadne výčitky nič.. radím ti, ho úplne ignorovať
@modrykonik33 ano ved to je najlepšie riešenie, ignorovať už som ho aj všade blokla ,a krásy deň

@veronikaszabova áno už som písala 3x