icon

Priateľ chce ísť s kamarátom na koncert

wanda12
27. feb 2023

Ahojte bábiky, krásny deň, čo by ste si mysleli, keby ste kúpili priateľovi lístok na koncert a on chce ísť s kamarátom?

Strana
z13
wanda12
autor
1. mar 2023

@veronikaszabova áno už som písala 3x

wanda12
autor
1. mar 2023

@maminkadeticiek môžem poslať ak je zaijem súkromné

lavender273
1. mar 2023

@wanda12 no ako pokracuje sága koncert s Majuskom? Kto nakoniec ide, nejde? 😁

wanda12
autor
Autor odpoveď zmazal
wanda12
autor
1. mar 2023

Tak nakoniec idú Palko a Majko nebudem brániť ich vzťahu, nevzťahu neriešim, ja budem s mojou Tamarkou a Milkym

wanda12
autor
1. mar 2023

A rada som všetkých pobavila ,ved o to ide zlepšiť náladu, a prajem vám všetkým krásny pohotový večer

banderaska29
1. mar 2023

@veronikaszabova 😀 to fakt ?

tanyag
1. mar 2023

@wanda12
Ty si lístky kúpila a ide Majko s Paľkom? Tak načo si mu tie lístky dávala...ja by som ich hodila rovno do koša a nenechávala sa využívať od muža, ktorý za to nestojí...ty sa asi nikdy nepoučíš však?
Vieš, kde vidím problém ja? Presne v tom, že každému praješ len to najlepšie (teraz netvrdím, že im máš priať zlo, nešťastie atď ) ale preboha ženská!!! ty nevidíš ako s tebou ľudia zametajú? ako si ľuďom na smiech, že ťa využívajú? veď čo...ty im aj tak popraješ všetko len to najlepšie...nevadí, že pošľapú tvoju hrdosť, tvoje sebavedomie...🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

wanda12
autor
2. mar 2023

@tanyag V prvom rade prajem krasne ránko,ale áno rozumiem tomu ,a už nenechám sa využívať,mam svoju hrdosť lístky som in dala nech majú radosť, ale to bolo posledné,čo som pre neho spravila. Ja som si prežila dosť zlého a preto prajem každému len to dobré, a hlavne veľa zdravia to je najhlavnejšie

tamitamitami
2. mar 2023

Ja nezvyknem písať negatívne veci na nikoho nehnevaj sa.....ale naozaj by si sa mala nad sebou zamyslieť.

Ty si strašne naivná a nechápem ako môžeš rozmýšľať takýmto spôsobom.

Aké dala som im lístky aby mali radosť? Tak hádam keď sa chlap správa takto, tak si lístky zoberiem a idem s kamarátkou alebo ich predám. A nie že ty mu dáš lístky ešte aj pre kamaráta a ostaneš sedieť doma. Úplne nepochopiteľné správanie, len aby si vedela zase ťa využili.

Veľa báb ti tu napísala a naozaj by si si mala ich rady zobrať k srdcu. Lebo keď sa budeš správať takto ďalej tak budeš škodiť iba sama sebe.

wanda12
autor
2. mar 2023

@tamitamitami Krásne ránko prajem ,dala som mu lístky, mňa ren hudobný štýl aj tak nebaví lebo rada robím ľuďom radosť, ale už sa nenechám využívať mam svoju hrdosť a budem investovať do seba a do dcery

modrykonik33
2. mar 2023

Tak hádam nebude chcieť naspäť darček, to že sa on zachoval ako magor je druhá vec, silná vyrovnaná ženská si pomyslí svoje a ide ďalej, žiadne výčitky nič.. radím ti, ho úplne ignorovať

wanda12
autor
2. mar 2023

@modrykonik33 ano ved to je najlepšie riešenie, ignorovať už som ho aj všade blokla ,a krásy deň

aurora33
2. mar 2023

@wanda12 autorka, podla toho čo som citala, tak ty nemáš hrdosť.

wanda12
autor
2. mar 2023

@aurora33 mam ,len som troska zúfalá, vzhľadom na vek a tak celkovo ,ale už sa nebudem nikomu vnucovať, kto chce bude so mnou ,ved Marián, za tri roky vzťahu nebol schopný so mnou bývať smexs videli len cez víkend y aj to nie každý

fauko
Odpoveď bola odstránená
fauko
Odpoveď bola odstránená
wanda12
autor
2. mar 2023

@fauko veľmi pekne ďakujem za povzbudivé slová vážim si to a prajem len to najlepšie

aurora33
2. mar 2023

@wanda12 zrejme cíti že si zúfalá tak to aj patrične využíva. Skus si najskôr začať vážiť samu seba a sustred sa na svoju dcéru.

wanda12
autor
2. mar 2023

@aurora33 ďakujem pekne a krásny štvrtok prajem všetkým

yvanielka
30. júl 2023

@wanda12 ahoj, ako to nakoniec dopadlo s koncertom?

Strana
z13