icon

Priateľ chce ísť s kamarátom na koncert

wanda12
27. feb 2023

Ahojte bábiky, krásny deň, čo by ste si mysleli, keby ste kúpili priateľovi lístok na koncert a on chce ísť s kamarátom?

wanda12
autor
Autor odpoveď zmazal
wanda12
autor
Autor odpoveď zmazal
nikolka1986
27. feb 2023

Nech ide do riti aj s Paľkom 😀 Isto by som taká milučká k nemu nebola.

nini1978
27. feb 2023

@wanda12 no zlepšila určite, aky je to teda koncertik?
A už si sa dúfam rozhodla napísať majuskovi,nech si zmení program,že s ním nepočítas

wanda12
autor
Autor odpoveď zmazal
galganka
27. feb 2023

...a toto zlatíčko, je ten istý fešák, ktorého si riešila už v lete? Že všetko platíš ty? Lebo ak hej, si sa teda veľmi nepoučila. Feši necháva prašule pre Paľka a ty mu cvakáš bočné zábavky. 🤷‍♀️ a občas ťa vezmú do "trojky" ...

wanda12
autor
Autor odpoveď zmazal
wanda12
autor
Autor odpoveď zmazal
wanda12
autor
Autor odpoveď zmazal
wanda12
autor
Autor odpoveď zmazal
pauli89
27. feb 2023

V tomto vzťahu si bohužiaľ ty navyše, je to o Majuškovi a Paľkovi

akiana
27. feb 2023

@wanda12 Palko a Majusko/Zlaticko su kolko dlho spolu?

michellemary
27. feb 2023

@michmich Paľko pravdepodobne nebol súčasťou konverzácie...

jancazvalova
27. feb 2023

No mohla by som ho kaslat. Jasne ti dal v spravach najavo, ze proste s tebou nechce ist a ty dokolecka dokola ho tlacis k tomu aby siel. Ak by ste aj sli, myslim, ze by to nedopadlo dobre

martinkatinka
27. feb 2023

Neber To v zlom, ale to kolko mate rokov?
Takuto konverzaciu som uz dlho nevidela(ak vobec, predsa len zverejnovat takto konverzacie 🤷).
Mate s Majuskom problemy, chodite ci nechodite spolu. Majusko nechce nikde ist bez Palka. Respektive nechce s tebou ist sam.
Zaver? Nema o teba zaujem. Nevie to normalne povedat.
Takze, bud mu tie listky nechas, nech ide s Palkom alebo si ich nechas ty a pojdes s kamoskou. Ale je mozne, ze na koncerte stretnes Palka s Majuskom.

galganka
27. feb 2023

...ber to tak, že si zaplatila 24 eur za ukončenie neperspektívneho vzťahu. Celkom fajn suma, do budúcna vdaka tomu podstatne viac ušetríš. 😂💪

tamitamitami
27. feb 2023

Dobre som sa pobavila určite napíš aj pokračovanie! 😂😂😂.....Nebrala by som ho nikde, šla by som s kamoškou. A jemu by som k týmto správam kde bez Paľka nevie žiť napísala svoje, vyzerá to ako keby chodil snim a nie stebou 😂.

martinkatinka
27. feb 2023

@tamitamitami no s nou rozhodne nechodi, len jej to zabudol oznamit

michmich
27. feb 2023

@michellemary Ale bol 😁 Najprv si pisali do spoločnej konverzacie. Vidno to tam na jej fotkach.

opica_skorica
27. feb 2023

@maca1984 aj ja to tak vidim. Majko chce ist s Palkom. Nech idú.
Autorka Wanda nech ide radsej s kamoskou, lebo “nyšt horšé jak sa dakomu doprosuvat, ket nesce”.

jan510
27. feb 2023

hlavne ze ho oslovujes priatel a dlhsie ste sa nevideli 🙂 Ved s priatelom sa vidim denne, alebo niekolkokrat tyzdenne 🙂

karolinakr
27. feb 2023
tanyag
27. feb 2023

@jan510
Zlatíčko to dávno ukončil, len autorka si myslí, že peniazmi, darmy atď. si ho priláka späť 😁 a zlatíčko si to zatiaľ užíva s Paľkom...

jan510
27. feb 2023

@tanyag ved to mi je jasne, mna len skor zaraza zakladatelka, ze ho oslovuje priatel a v komunikacii je ze ho dlhsie nevidela....jedine ze priatel a kamarat je u nej synonymum v tom pripade by jej nemal vadit koncert v trojici 🙂

lubkavargova1
27. feb 2023

Dufam, ze sa dobre zabavas a mas aj pofotenu tiez konverzacie a tak zverejnis aj to, ako si nakoniec nezaplatila cukrarke za tortu a este vymyslala okolo toho...hm?

wanda12
autor
Autor odpoveď zmazal
wanda12
autor
Autor odpoveď zmazal
wanda12
autor
27. feb 2023

On býva s maminou

galganka
27. feb 2023

@wanda12 zlatík, toto nie je vzťah. Častejšie sa so smetiarmi stretávam.

veronikaszabova
27. feb 2023

@wanda12 to fakt tu zverejnujes svoje tc? 😂