Priateľ chce ísť s kamarátom na koncert
Ahojte bábiky, krásny deň, čo by ste si mysleli, keby ste kúpili priateľovi lístok na koncert a on chce ísť s kamarátom?
už dávno som sa takto dobre nezasmiala🙂 ženy ti tu inak nakladajú a ty si stále aká milá.Nechápem 🙂 už v tej tvojej konverzácii tu aj s Palkom si divná.Nehnevaj sa.Divím sa že existujú aj takto naivné osoby🙂 ale ty si tak akurát srandu robiš iné nič
Keď chlap volá chlapa Paľko,Jožko,Milanko,atď.....tak sú viac ako kamaráti.Poznam pár mužov,čo používajú zdrobneniny pri menách a každý do jedného je gay.Takze autorka....asi chodíš s homosexualom
Paľko má 5 rôčkov a majuško 6? Z akého dôvodu ho nazývaš priateľom? Viac ako mesiac si ho nevidela a pritom býva od teba len pár hodín cesty. To je akurát tak lepší známy.
Ďakujem všetkým a prajem pekný deň
@wanda12
Mas 10 rocnu krasnu dcerku. Prekvap radsej ju a chodte spolu na vylet.
Nepotrebujes riesit cudzieho chlapa.
Ten pan, s ktorym sa kamaratis - no nie si pre neho prioritou.
@zmrzlinka2021 zmrzlinka v prvom rade máš krásny nickname a ďakujem pekne si zlata 💖
Milá Wandicka, je načase si uvedomiť že máte rovnakú sexuálnu orientáciu
Podľa mňa ho viac potešíš, keď mu s Paľkom rezervuješ nejaký privátny welnesíček v dvojici. 👨❤️👨😉
@wanda12 no ja by som mu tresla lopatou. Neponizuj sa,nedoprosuj sa to je nejaký pošuk ten Majuško
Dievčatá ti tu aj naznačujú… a ty akosi len to svoje…
Majuško zrejmé nakladá Paľka vieš kam…a možno aj nevieš kam 😅
Máš na lepšieho. Palko aj Majuško zrejme nie sú kamaráti, ale milenci. Nájdi si niekoho, kto by sa takto nezachoval. Naozaj to nebude ťažké, lebo nepoznám nikoho, kto keby dostal lístky od partnera, tak by radšej šiel s kamarátmi. 😄
Nehnevaj sa, ale kde mas prosim ta nejaku hrdost a sebauctu? Uz v lete co si zakladala tu diskusiu, tak si pisala, ako to medzi vami nefunguje a namiesto toho, aby si ho uz vtedy poslala do riti, tak si s nim aj nadalej, pomaly sa mu doprosujes, aby s tebou isiel na koncert, na ktory si kupila listky ty a on nechce ist s tebou, ale s kamaratom a ty s nim este napriek tomu si dalej? Prosim ta co mas z takeho chlapa? Co ti tento vas "vztah" prinasa? Neviem, ci si taka zufala z predstavy, ze by si mala byt sama, ale tak ci tak uz teraz prakticky sama si a radsej byt sama, ako si vydrziavat takehoto magora 🙈
Majusko ma na tej profilovke dole duhovu vlajku? 🌈😁
neviem.. dve a dve sú štyri,
ruže sú červené ako aj víno
obloha modra ako aj voda
no a tí dvaja sú asi homo 😀
veď nevidíš tie profilovky s vlajkami ?
Dobre som sa zasmial na tej vasej konverzacii 🤣😂 ako by som si cital konverzaciu -nast rocnych 🤣 Paľko sem, Paľko tam a ty stale bez svojej hrdosti. Ved tam ti dvakrat jasne zopakoval ze “lebo aj Paľko chce ist na koncert”. On nechce ist s tebou 😅 … a teraz vazne, keby moja “vraj priatelka” zverejnila moju konverzaciu s nou na nete tak uz by nebola moja priatelka. Toto je len medzi Vami, neviem naco to tu vesas kazdemu na nos, ale splnilo to ucel. Pobavil som sa na tom 😅… inak to, ze chlapi si povedia mena zdrobnenilou nie je prejav prihriatosti. Nie jeden kamarat mi tak povie, ja tiez niekomu a to sa nenakladame 🤣 a ani nemam nejake opacne ci bisex chutky 😬
@banderaska29 aké profilovky
@nikolka1986 alebo ešte lepšie nech ide do riti paľovej ☺️😄
@duunlo ona potrebovala hlavne radu v prvom rade, to ze pre niekoho je to dôvod na rozchod, to je druha vec ...neverim, že ty si intimnosti z postele nikdy s nikym nepreberal a to maš ešte intimnejšiu zonu..
Už ma zaujíma len... Čo napísal na to Paľko? 😬

@wanda12 vzdy ked pride, si vrzne? Ak ano, tak jemu ide iba o to... Tebe o viac, ale nedostanes viac....