Priateľ chce ísť s kamarátom na koncert
Ahojte bábiky, krásny deň, čo by ste si mysleli, keby ste kúpili priateľovi lístok na koncert a on chce ísť s kamarátom?
@karolinakr tak hlavne som nikomu neposielal printscreen mojej konverzacie s partnerkou…nabuduce kludne poze poslat aj video alebo zvuk. nahravku.
@wanda12 No a vidíš, robíš ďalšiu chybu. "...nie je tu nejaký sympaticky muž okolo 40 rokov z BA?" Najprv uzavri kapitolu Majuško, zruš alebo zablokuj všetky čísla, čety a neviem čo ešte, aby si nemala nutkavú potrebu sa mu ozývať alebo odpovedať na jeho správy. A až potom, keď si budeš istá, že to máš spracované, si začni nový vzťah. A hlavne, trošku popracuj na svojej sebeláske, na sebavedomí. Nemôžeš byť taká submisívna, lebo budeš stále priťahovať také typy mužov, ktorí Ťa budú využívať. Tvoje šťastie vôbec nezávisí od toho, či budeš mať nejakého chlapa. Skús byť šťastná najprv bez muža a ten pravý si Ťa potom nájde. Len nemôžeš vyžarovať, že zúfalo hľadáš chlapa!
@sovica trefne napisane.
@wanda12 prosim ta, toto tu isto neseka, plynule si mozes precitat celu diskusiu. Opakovane sem davas cislo. Lahko sa na teba zase niekto nalepi. A ver mi, nikto normalny to nebude....
Každý nech sa v prvom rade pozrie na seba a svoj život .Uzatvaram diskusiu a prajem všetkým pekný zvyšok dna
A si si istá,že je to tvoj priateľ??
Lebo mi to príde, že priatel je Paľko
@wanda12 neposobis, ze ti to je jedno...
Mali by to tu radšej vymazať pre dobro majiteľa čísla, táto žena to nebude.
No...len pre tu srandu...na zaklade informacii co si tu zadala som na fb nasla tvojho "priateľa" ani nie za tri minuty...uvedomujes si co robis??? Zverejnujes svoje sukromie a sukromie dalsej osoby na socialnej sieti...predhadzujes realne mena a tvare...odhliadnuc od tvojho problemu...mozes sa hanbit za takuto informacnu negramotnost...dospely clovek 🤦♀️
Nechcem sa ťa dotknúť, ale ako to čítam.
Ty si veľmi "jednoduchá" osoba.
Daj radšej tému zmazať adminom.
@wanda12 Tu nejde o to, že ty by si nezneužila číslo...ale o to že toto je verejné fórum, ktoré čítajú tisícky ľudí a ty tu verejne udávaš fotky, bydliská a ešte aj ten telefonický kontakt, treba byť obozretnejší. Človek ozaj do pár sekúnd nájde profil ak veľmi chce. Najlepšie urobíš ak zmažeš komentáre s týmito informáciami, alebo rovno celú tému.
Krásny večer všetkým, ďakujem za pozitívne s negatívne reakcie všetkými a prajem vám príjemný večer.
@wanda12 tak to je trosku blbe... No co uz. Asi to nie je az taky dobry, kamarat. Ale lepsie ako ja... Moj frajer chcel ist na koncert s kamaratkou. Aj to som sa dozvedela len nahodou, lebo som ho pocula volat. A dovod? Vraj si myslel, ze mna to nebude bavit.
Tak mozno aj tvoj kamos to berie tak nejako... Ze to bolo od teba pre neho a vobec ho nenapadli, ze chces ist s nim.
@wanda12 nebojis sa, ze ho tu niekto spozna a povie mu, ako ho rozoberas na internete? Urcite z toho bude "nadseny".
Inak napr. taká zaujímavosť, ty máš v profile že si zadaná aj plno foto s ním a on má že je nezadaný.. nevravím, že to čo je na internete sa musí vždy zhodovať na 100% s realitou ale tak vidíš ako to s tebou myslí vážne. Pusti chlapcov nech si užijú, jeho pusti už nastálo a venuj radšej energiu ľuďom ktorí o teba stoja.

@aylinn tak už asi aj bol ,aj je,aj bude😂