Priateľ chodieval v minulosti do bordelu
Dobrý deň, chcem sa vás opytat aký máte na to nazor.. priateľ sa mi po roku vzťahu priznal že keď bol sám (nepoznali sme sa ešte) chodieval do bordelu.. mal sex za peniaze.. tvrdí že teraz by ho to už ani nenapadlo a že je iný. Že ma miluje. Ale ja ako zena, sa s tým neviem zmieriť a neviem si predstacit mat rodinu s takým mužom, ktorý v minulosti navštevoval takéto podniky.. prosim radu😏
@alzbetkajanuchova mne by to urcite vadilo. minulost sa sice ovplyvnit neda, ale to neznamena, ze clovek o nej nemohol rozhodovat, ked sa diala. takze mohol mysliet do buducnosti na to, ako sa jedneho dna pozrie svojej partnerke do oci. alebo mame zit, ako keby zajtrajsok ani nemal prist? co urobim dnes, to bude mojou sucastou cely zivot. ale rozhodni sa ty sama, ja ho nepoznam.
@mamkalentedkova tak tato správa ma riadne upokojila, Dakujem veľmi pekne. Máš pravdu.. nemusel to vôbec hovoriť a nikdy by som sa to nedozvedela. On je teraz naozaj dokonaly, preto mi k nemu tá minulost nesedi a asi preto sa mi s tým aj tazsie vyrovnáva.
Dakujem baby, vase názory mi pomohli..
@alzbetkajanuchova prečítaj si tu príspevky, aké problémy vo vzťahu spôsobujú partnerove ex... od tamtých profesionálok ti aspoň toto nehrozí. Moja rada: nechaj minulosť spať hlbokým spánkom, robil to, keď ťa ešte nepoznal
@katkati lebo bol po dlhom vzťahu a sa rozišli a bol z toho zlomený, isiel pracovat do zahraničia a s kamarátmi si nasli takúto “zabavku”, bol sám..
Bol vo vzťahu keď tam chodil? Lebo ak nikoho nemal a ani nechcel mať, že chcel len sex, tak nie je dôvod mu neveriť. Ak bol vo vzťahu, aký to bol vzťah? Ak nebol, tak by som sa pozerala na to, že čo sa v jeho živote dialo, predtým a počas toho
Podla mna je velke plus,ze ti to povedal,lebo vobec nemusel...
@alzbetkajanuchova Stačí 40 minút a tvoje morálne dilema je vyriešené. MK má naozaj zázračné účinky.
@alzbetkajanuchova chodil do bordelu ked bol slobodny. Nehovorim, ze to schvalujem ale nemozes to brat osobne. To je akoby si mu vycitala vsetky jednorazovky, bokovky a ine interakcie, ktore mal ked este nevedel, ze ty existujes.
Zabudni na to.
@alzbetkajanuchova
Ja osobne by som s nim nesla do manzelstva a deti, ale to je moj postoj. A na mna neplatia reci typu "ved ste sa este nepoznali". Ja aj ked som este nepoznala svojho manzela, mala som urcite hodnoty a podla toho som zila.
Za mna - nedokazala by som uplne doverovat takemu cloveku, aby to prerastlo az v taky vazny vztah.
@solange7 máš pravdu, Dakujem..
@zmrzlinka2021 keď on je teraz úplne iný a nadovšetko ho milujem a on mna.. ale tiež mam z toho menšiu dilemu..
@alzbetkajanuchova bolo to pred tebou, mal sex s inými ženami.
Normalny sex len teda za peniaze😀
Keby ti povedal ze mal pred tebou 8-9sex partneriek.. V čom by to bolo ine?
Podniky existujú, muži ich plné využívajú.. Zadaní aj slobodní, oteckovia.. Neoteckovia😃
Proste žil sexuálne ako každý muž.
@alzbetkajanuchova ale je k tebe úprimný a to je úplne najviac 😉tak buď rada a naozaj sa netráp minulosťou .Budujte pekný budúcnosť a majte sa radi 😘
@alzbetkajanuchova nevadí aj tak
tak zda sa bordely stratili svoju stigmu a podla komentarov su uplne beznou sucastou zivota muzov. uplna normalka. proste chlapi isli a spali so zenami, ktore to robili pre prachy a denne vystriedali kopec uslintanych chlapov. a s takymi zenami normalne spavaju uplne normalni muzi, uplna pohodicka.
ale hlavne, ze je uprimny
je úplne normálne, že sa s tým nevieš stotožniť...chápem, ale zase už je dobré, že Ti to vôbec povedal, že Ti to nechcel zatajiť. Každý má nejakú minulosť, s tým už neurobíš nič. Venuj sa prítomnosti. Ak by som ho ľúbila, dala by som mu šancu. Je úplne iné, keby do toho bordelu chodil počas vzťahu, tam nie je čo riešiť....ale niekde v 18tke, v minulosti...to je o inom. Držím palce
@alzbetkajanuchova a co je na Tom že skúšal ?
Nie je jedno či si za ňu zaplatil v bordeli alebo by ju zbalil v bare, platil účet a vyspal sa snou? Podľa mňa to je jedno.
Mňa jediné čo by napadlo je že by som dúfala že používal ochranu. Baby by som neriešila.
Nechci vedieť koľko chlapov je takých a chodí tam 🤣🤣🤣🤣
@janetinka27 možno bežnou súčasťou niekt mužov áno, ale určite nie všetkých, a osobne neviem ci je horšie keď chlap za ten sex zaplatí alebo vystrieda celú dievčenskú školu... Kým nájde tú pravu.. Ale keď sa na to pozrieme z iného uhla... Aky chlapi tieto služby využívajú... Slobodný muž - nebaví ho stále onanovat, ale vzťah nechce lebo ma napr za sebou rozchod.. A radšej zaplati à sex dostane (nebude kupovať celú svinu keď chce jednu klobásu obrazne povedané ) , ako niekde baliť v bare nejakú ženskú, zaplatí drinky, strávi s nou čas a výsledok ze sa k sexu dostane je neistý, alebo ma zo seba nejaký komplex napr z dĺžky vybavenia a takto sa vyhne prípadnému vysmechu.
A potom zadaní ... Bud majú radi praktiky kt ich partnerka/manzelka nemá rada a nechcú ju nútiť, tak si za tie prasaciny zaplatia a ne riskuje napr odhalenie nevery.
Myslím ze žiadny muž kt je spokojný v partnerstve/manželstve služby takéhoto typu nepotrebuje a ani nevyhľadáva..
I keď pre mňa prídu divne skôr tie ženy co to robia, toto by som ja nikdy nedokázala alebo neviem v akej katastrofálne situácii by som musela byt aby som sa na to dala...
hlavne nezabúdaj na to, že každý bol raz mladý, slobodný a urobil množstvo hlúpostí a aj správanie človeka sa vyvíja.. môj muž síce do bordelov nechodil, ale kedysi vymetal diskotéky a nie všetci jeho kamoši mi boli po chuti.. dnes ako zrelý muž nemá potrebu lietať po disko kluboch, ani sa stretávať s týmito ľuďmi.. proste rokmi sa všetci meníme, menia sa priority, názory.. a minulosť je minulosť... podľa mňa to zbytočne prežívaš.. pokiaľ máte dobrý vzťah a nikdy si v ňom nespozorovala niečo podozrivé, čo by značilo, že sa vrátil k starému životu, tak to nerieš...
@alzbetkajanuchova no mňa napadla taká vec, že či ti to nepovedal preto, aby si mu aj ty na seba prezradila nejaké veci, ktoré si povystrajala v puberte a potom ti to bude vyhadzovať na oči, keď teda píšeš, že je dokonalý, čo je trošku podozrivé, ale možno som len príliš veľký pesimista 😇😅
@janickacrazy no samozrejme som sa priznala aj ja a sem tam to spomenie na svoju “obranu” ale ja som až do takých extrémov nesla..
@alzbetkajanuchova a aky nazor potrebujes? Ved my s nim predsa zit nebudeme....pozri po prve vobec ti to nemusel zavesit na nos, po dalsie treba hladiet nato co je to za cloveka...(predpokladam ze ho poznas dlhsie ako mesiac) ...a v neposlednom rade nesud!! Kazdy ma nieco za sebou moze o tom hovorit i nemusi a odsudit ho...hm asi by som to nerobila....kazdopadne drzim palce 😉
@alzbetkajanuchova ahoj, ja v tom vidím, paradoxne, pozitíva:
1. v konečnom dôsledku platil menej. keby si tých 8-9x "vydržiaval" frajerku, tak či tak by jej zaplatil nejakú večeru, možno výlet, topánky, dovolenku..... takto zaplatil párkrát pár desiatok eur a bol vybavený.
2. neviazal sa. vedel, že ide za kurvami a že si ide pre sex a kúsok "ľudského tepla" na cca 20-30 minút. nič moc teda a on ťa pravdepodobne vážne miluje, keď sa s tým priznal, hoci až po roku (škoda, že nie na začiatku, ale možno sa bál, že ťa stratí)...
3. tým, že ti to povedal, odbúral to, že sa to dozvieš z iného zdroja o 2, 5 či 10 rokov a potom začneš pochybovať, pýtať sa a vŕtať. takto je to lepšie. vieš to už teraz a je to len na tebe, čo urobíš, ako sa zachováš a spracuješ to.
4. myslím si, že je k tebe úprimný, naozaj ťa úprimne miluje a preto chce mať čistý štít. ja by som si ho za tento krok vážila. viem, že to nie je príjemné, možno ešte nejaké tie týždne, mesiace na to pomyslíš, skús sa v tom však nevŕtať, maximálne ak, tak niečo poznamenaj v rámci srandy, dobrej nálady. ono to prejde, neboj.
byť na tvojom mieste, ostanem s ním. chlapovi, ktorý prezradí o sebe takéto veci, na žene skutočne veľmi záleží 🙂
@panelacikova Jeej, Dakujem veľmi pekne za nazor, potešil. Už s tým bojujem pár mesiacov a stále ma to nejak dobehne a to vytiahnem.. potom sa to zase na chvíľu ututle a je všetko super, chvíľu na to nemyslím a potom zase.. A takto už asi štvrtý mesiac… tiež si vazim, že mi niečo aj takéto nie pekne o sebe povedal.. ale je ťažké sa s tým vyrovnať.
Je to MINULOST, netreba sa k tomu vracať.. Každý robíme chyby..
@alzbetkajanuchova ja ti verím, no skús to. podľa toho, ako sa zachoval, chce byť úprimný. a to je teda super vec. je xy chlapov, ktorí klamú, zavádzajú, jednoducho povedať pravdu pre nich neexistuje.. a mnohí z nich sú dokonalí svätuškári (navonok). radšej chlapa s takouto minulosťou, ale úprimného, ako takého, čo vyzerá, akoby práve zostúpil z nebeských schodov. držím palce, aby ťa to čím skôr prešlo...
@alzbetkajanuchova pozri, ja som ti napisala postoj iba za mňa, je OK, ak to vidis inak. Prave o tom je tato diskusia, o zdielani si svojich postojov, ktore su vysoko individualne

@alzbetkajanuchova Prečo chodil do bordelu? Alebo ho kvôli niečomu ženy mimo bordelu nechceli?