icon

Priateľ dostal sms s otázkou, či dotyčnú miluje

barbina80
21. máj 2021

Chcela by som sa Vas opýtať aký mate na toto postoj priateľovi dosla dnes sms vo forme milujes ma?ozvy sa mi bojim sa o teba on mi nato povedal slovo ze to nič neznamená ze miluje len mna atd pritom mame spolu 8rocneho syna vybavujeme hypoteku na spoločné bývanie tak by som bola rada ze aký mate vy nato názor pretože ja tomu co mi povedal nechcem verit

janka_23
21. máj 2021

@barbina80 tak som rada, že sa to takto vyriešilo 😉 Dúfam že už bude všetko v poriadku, držím palce 😊

barbina80
autor
Autor odpoveď zmazal
janka_23
21. máj 2021

@barbina80 juj, to mne je ťažko súdiť keďže ja som si už zažilo kadečo. Aj kopu pretvarok, sladkých reči, klamstiev.. Môže to byť úprimne, neviem ja ho nepoznám, ty vieš ako sa k tebe správa. Každopádne by som ešte aspoň chvíľu bola ostražita

barbina80
autor
Autor odpoveď zmazal
janka_23
21. máj 2021

@barbina80 tak to trosku striehni a sama uvidíš. Pravda vždy vypláva na povrch... Či skôr či neskor

barbina80
autor
Autor odpoveď zmazal
janka_23
21. máj 2021
miriam11
22. máj 2021

@barbina80 majú spolu niečo. Daj na svoje pocity. Viem, o čom hovorím. Pekne sa a nim porozprávaj a Čau. Hypotéka, nehypoteka, rozlúčila by som sa. Po 17 rokoch nie ste manželia? Plánujete svadbu? Aj tu mi svieti kontrolka.

martinka13
Autor odpoveď zmazal
miadi
22. máj 2021

Povedal ti ze nic to neznamena..ju ignoruje Lebo uz ho nebavi. No bezne verny muz taketo sms nedostava.. Bud budes patrat a zistis co nechces alebo sa budes tvarit ze je to ok a uplne mu ulahčiš život.

oli18
22. máj 2021

Ja len nechapem, preco musi mat nejaky zadany muz o 20 rokov mladsiu kamaratku. Jedine ak milenku, nie kamaratku.

renata1405
22. máj 2021

No jasné ze ta podvadza a musel ti poslat sms lebo do oci by ti to nedokazal povedat. A vies ono neznamena ze ked ma bokovku ze chce od teba odist jasne ze neodide u teba ma istotu tam si len obcas pichne a vzdy sa vrati k tebe kym to nestopnes. A najviac davaj na svoje pocity ak sa ti zda ze ta klame a podvadza tak to tak bude. Milujes ma sa len tak hockomu nepise.

0kristina0
22. máj 2021

@barbina80 moj nazor je taky, ze keby spolu nic nemali nie je dovod na to aby dostal takuto sms. Podla mna mali spolu nieco jednorazovo a mlada sa na neho namotala a neda mu teraz pokoj. Pozor, chlapy vedia velmi dobre zatlkat a slubovat. Ja osobne by som mu neverila kedze je to jeho kolegyna ta nevera sa mohla stat kedykolvek.

malinoismum
22. máj 2021

Prepáč - To si fakt tak naivná??? ;(
Ešte si aj vzal mobil keď šiel fajčiť - aby ti popri tom ako napise JEJ (aby ho asi neotravovala kým je doma) napíše tebe... to ti nedošlo? Btw vy sa doma nerozprávate že spolu komunikujete cez SMS? - keby si mu mohla verit tak nejde s tým mobilom fajčiť(a riešiť si svoje)
ako tu mi bliká toľko kontroliek, že až ... to že si na neho vyletela kým šiel na wc, to bola akože konfrontácia?- A ty cela natesena že ti napísal hentaku SMS... no ma ta okolo malička sladkými rečami - nebuď už slepá...
ako pardon pri takejto SMS sa adresát jednoducho NEMÝLI....
- neuraz sa, ale si hrozne naivná a a mala by si čo najrýchlejšie otvoriť oči. Lebo to nedopadne dobre...
Teraz si dá akurát väčší pozor ak nieje úplný debil.

malinoismum
22. máj 2021

Mala si rovno žiadať aby ste jej spolu zavolali a NAJMÄ !!!- BEZ PREDOŠLÉHO UPOZORNENIA A MOŽNEJ PRIPRAVY!!! - sa jej spyta do telefónu :
“ahoj, čo ta SMS?”(Nič viac nič menej.)
Ver mi, mala by si tajomstvo prezradene do minuty.

(Nedovoliť mu aby v telefonáte spomenul že Barborka našla mobil alebo dačo- to by si domyslela Tá osoba na linke,
že o čo ide.
Normálne takto zahrať debila...)
Len na to je už asi neskoro, ked jej už pravdepodobne referoval, že “chybnú” SMS si našla ;)
tak teraz bude na chvíľku pokoj, ako spomínam- dá si pozor 🙂

ibrunova
22. máj 2021

@barbina80 je to tvoj manžel? Ako môže byť byt napísaný len na teba?

malinoismum
22. máj 2021

@ibrunova To je tiež zvláštne, ale možno majú zrušené BSM.

ibrunova
22. máj 2021

@malinoismum už vidím v nadpise, že priateľ. Hmm po 17 rokoch si berie žena sama hypo a ktovie, aké má plány on..

cacianka
22. máj 2021

@ibrunova bývať v nom s ňou.a ich synom.
V tomto je to ok. Byt iba jej.
Ak by sa prevalil jeho alternativny život môže ho vyhodiť, lebo nie je jej manžel. Ak by manzelia boli, on má právo žiť v jej byte až do rozvodu a keby nechcel odísť musela by sudne žiadať o vypratanie.

3009
22. máj 2021

@barbina80 ty hypotéku na seba a dom na oboch? To si dobre rozmysli.

malinoismum
22. máj 2021

@ibrunova No on plánuje s ňou, za 17r podľa mna vie usúdiť jej naivitu ešte viac, ako my tu z jednej situácie 🙂
- Ona mu uverí. Pripadne jej napíše SMS 🙈😔

cacianka
22. máj 2021

@barbina80 noc si asi nemala pokojnú,
Tento stav musis riešiť. Buď mu veríš že ty si jeho jediná, alebo nie. Kamaratky /kolegyne môže mať prečo nie. Ja by som si nebola taka istá, lebo kamaratky/kolegyne nepisu taketo sms. Iba v stave najvacsej opitosti možno, ale to by chlap reagoval asi inak. Napr.co tej anči drbe, čo mi to píše, este by ti sms aj ukazal a odpisal by ze ma skludnit hormony alebo sa vyspať a neotravovat.
Rozhovor a riadny, ukazat vsetky sms aby si našla stratenu doveru a ak treba tak aj telefonat pred tebou na hlasity odposluch - ale nesmie jej prezradit ze si tam. Uvidíš a vypocujes si kam smeruje ich kamaratstvo a podla toho sa zariadis. Kludne by som sms preposlala aj jej mužovi. Soplaňa asi spravila sprostost a vydala sa za hentoho, a teraz sa lepi na stareho capa aby ju vytiahol nech si ona da do poriadku svoj vztah a az potom hlada noveho partnera.

ibrunova
22. máj 2021

@cacianka ja by som nechcela žiadny rozhovor s ňou.. Nech mi to vysvetlí on.. To, že milujem len teba by mi nestačilo. Lebo tá sms či ju miluje, nebola ich prvá sms, bežne chlepom nepíšem správy, či ma milujú 😂 a aj tá hypo ma zarazila..

number19
22. máj 2021

@barbina80 Naco ti pise sms. Ide si zafajcit, aby predychal to, ze si mu mozno na nieco prisla? Proste pred niecim zdrhol.
Ak o nic nejde mal ta hned ukludnit, otvorit telefon a ukazat, co a ako. Pripadne slusne mladej odpisat, ze nechape o com hovori. Ze ta sms urcite nemala byt adresovana jemu ale niekomu inemu...
Mozno by som z toho nic nerobila do momentu kedy zdrhne na cigu a odtial ti sms-kuje. To je divna reakcia.

barbina80
autor
Autor odpoveď zmazal
viestta
Odpoveď bola odstránená
sasa1310
22. máj 2021

@barbina80 len tak niekto nenapíše niekomu takú otázku v SMS. Obzvlášť, keď tú osobu pozná. Podľa mňa si strašne naivná.

barbina80
autor
Autor odpoveď zmazal
nttnnt
22. máj 2021

sms od otravnej kolegyne typu milujes ma ? :D :D :D akoze ona ho otravuje ? ja som teda videla par otravnych zien co vedia pisat, ale zeby sa pytali na to ci ich dotycny miluje to teda nie :D ti mali spolu sex a nie raz a chudatko je namotane :D :D

janka_23
22. máj 2021

@barbina80 a ako to dopadlo? Odpísala ti?