Priateľ dostal sms s otázkou, či dotyčnú miluje
Chcela by som sa Vas opýtať aký mate na toto postoj priateľovi dosla dnes sms vo forme milujes ma?ozvy sa mi bojim sa o teba on mi nato povedal slovo ze to nič neznamená ze miluje len mna atd pritom mame spolu 8rocneho syna vybavujeme hypoteku na spoločné bývanie tak by som bola rada ze aký mate vy nato názor pretože ja tomu co mi povedal nechcem verit
@danielahamar prečo by mala stopnúť hypo? Veď byt kupuje len pre seba
@miadi vies co, aj noj taku dostal, od svojej byvalej, zostali kamarati, prečítala som si vsetky ich koncerzacie, nikdy jej nic nenaznačil ani nic podobne. Viem, ze vtedy, ked mu poslala sms ako ho miluje sa nestretli, nakolko sme byvali vtedy ďaleko.
Ona mu doslova napísala prečítala som si vsetky nase sms a zistili ze ta milujem, velmi mi chybas cmuk
Odignoroval to, dlhsie sa jej neozyval, ona sa mu potom ospravedlnila, ale my sme sa takmer rozisli.
Ak by mi nedak čítat sms, mail a ine konverzácie, uz s nim nie som. Teraz je to uz 10 rokov co sme spolu
@barbina80 ty kokso. 43 ročný, bývate stále u rodičov, ani si ťa nezobral, ešte ty si berieš hypotéku a kupuješ svoj byt. Nevieš či ti je verný....Ideálny partner 😀
A ešte napíšeš, že je celý šťastný, že je hypotéka zobraná. Kks., on čo robil 20 rokov? To už mal kupovať byt z vlastného a nie z hypotéky.
@sasa1310 TAK-TAK niektoré baby sú tu tak naivné,že mne sa rozum zastavuje .A to ešte v 35-ke.Nečudujem sa potom ,že chlapi sa k ním správajú ako k handram .Uz raz si ,,písal, s 20-ročnou ale už je to passe.Teraz je to zase kolegyňa údajne a ktovie kolko ich bolo medzitým ...chlap napíše zavádzajúcu Sms ako autorku miluje ,tá je cela bez seba ,presvedcena ,že ju ozaj miluje a veselo si podvádza a vypisuje ďalej ,však potom zase keď na niečo príde ,napise opäť milujucu Sms-ku.Kde tu je nejaká hrdosť k sebe .A preto jej to robi lebo vie ,že si to k nej môže dovoliť .Sebavedoma žena ,by si toto nenechala .A navyše je to už 2-krát...
@sasa1310 Čítam ,že ešte bývajú u maminky ,nevzal si ju,podarení párik .Tam bude problémov viac ,čo tam toho ,že si sem tam pichne inde .To je už len taká čerešnička na torte .By mi bolo trápne voči partnerke ,ja ako chlap čakať kým zabezpečí žena bývanie .Ale asi má ,,niečo ,,prečo sa ho autorka drží ako kliešť 😃
@barbina80 ty si nepochopila jednému a asi nikdy nepochopíš, lebo nemáš na to vlohy. Jeho rodičia ho neojebali. Ojebal sa sám, že sa 20 rokov spolieha na to, že mu vlastné bývanie zabezpečia rodičia. Ja by som o takého ani nezakopla. Ani by som nemusela mať dilemu, či ho miluje aj iná ako ty.
Baby píšte jej sem všetky, že určite ju nepodvádza, je šikovný, a hlavne VERNÝ a dievča naivné môže kľudne spávať.
@barbina80 A ako sa mali zachovať? Čo on nemá zdravé ruky ani nohy? Ani hlavu? že si nevie zarobiť na vlastné bývanie sám. Však jasné, že sa ťa drží ako kliešť. Bez teba by z domu nemohol odísť bývať.
A nie, nepochopím tomu. Nikdy nepochopím ako môže 43 ročný chlap stále bývať u rodičov, neosamostatniť sa, neoženiť sa. Totálny neschopák. Mohol mať už vlastné bývanie dávno splatené. Ale tak on má iné starosti. Písanie SMS.
Ale pri tvojich odpovediach už sa nedivím, že píše SMS kade tade bez výčitok. Jednoducho necháš sa opiť rožkom. A to vo všetkom. Ono možno zistíš aj ty o čom je život, keď začneš splácať tú hypotéku a zistíš, že ti je on len na oštaru.
@barbina80 otázka,,miluješ ma"? Je absolútny dokaz. Co ešte potrebuješ? Prichytiť ich v posteli?
Tvoj priateľ vie aká si naivná a je si uplne vedomý toho, ze stačí pár sladkých slov (dokonca v sms) a je všetko ok.
Ale tvoja vec. Ak ti toto vyhovuje, ...je to tvoj život. Mne by tato sprava uplne stačila na to, aby mi vsetko DOŠLO.
A ze neboj sa, syn je záruka? Coho? Ze si bude trtkat mimo domu, ale kvôli dieťaťu ta neopusti? Uzasna záruka 👏👏👏
Inak uplne vo vsetkom suhlasim so
@sasa1310
@sasa1310 možno kupuje, len ci bude mat aj z čoho potom žiť 😉, ale tak už je vybavená čítam. Tak je to jedno.
@barbina80 ja sa nebojím a nepotrebujem vedieť koľko zarábas, tak si to nemala spomenúť a načo to potom riešiš, však ho kopni do riti, nech ide
Máš chlapa v rokoch, ktorý si nedokáže zabezpečiť bývanie, nezobral ťa za manželku, s rodičmi asi nemá dobrý vzťah a 100 % ťa podvádza. A nie, aby sa oň bal, ze príde o teba, ale ty si v koncoch, lebo tušiš, aj keď si to zatiaľ nechceš priznať, že ti klame. Tak čo je na ňom také extra? Jedine, ze je dobrý v posteli a ty o to nechceš prísť.
@barbina80 pracujes v nemocnici na smeny a zarabas 2500€, ty si doktorka?

@barbina80 Nerieš hypotéku. Evidentne si zasúložil alebo súloží inde a ty si kamoška, upratovačka, kuchárka a opatrovateľka jeho syna. Dajte si pokoj s hypotékou, tiež najbližší rok len seba, svoje priority a syna a uvidíš ako sa bude pán tvorstva správať