Priateľ dostal sms s otázkou, či dotyčnú miluje
Chcela by som sa Vas opýtať aký mate na toto postoj priateľovi dosla dnes sms vo forme milujes ma?ozvy sa mi bojim sa o teba on mi nato povedal slovo ze to nič neznamená ze miluje len mna atd pritom mame spolu 8rocneho syna vybavujeme hypoteku na spoločné bývanie tak by som bola rada ze aký mate vy nato názor pretože ja tomu co mi povedal nechcem verit
@barbina80 no momentalne zijes u jeho rodicov tak .. na niekoho odkazana si. Bez urazky. Je uplne jedno kolko zarabas. Aj ked je fajn ze nemas slabsi plat. Ide uz len o to.. ci snim chces ostat, on s tebou ano. Ale da sa mu verit? Uz pred rokom mu nejaka vyvolavala.. toto neznie ako jednorazove pošmyknutie do druhej vaginy.
@barbina80 Ja som si to nemyslela, ale teraz si myslim ze si jedna sebestacna samostatna zena a treba sa vediet citovo odpojit. To z coho ho upodozrievame nie je voci tebe v poriadku. Si vdacna, ale to nie je dovod na neustale zatvaranie si oci pred moznou realitou. A sieste mlada. Naco?
Ono to ze stal pri tebe ked ti umrel otec atd, . To je take samozrejme to by mal kazdy partner podrzat toho druheho. Za to ale nemusis tolerovat neveru. Iba ak chces. Ja by som sa citila strasne Keby mal mm bokovku neznasam faloš klamstvo podvod. A inak sa ti vas vztah zda super ? Ze by Ta to nikdy nenapadlo ? Lenze ak je vztah super ., tak chlap nehlada inde potešenie a len sa pretvaruje ze je stastny doma. Moje ego by toto neznieslo, urcite si toto nezasluzis, makas staras sa o vase dieta riesis vase byvanie atd.
A podla tej sms to Nebolo len o sexe ale nieco jej musel natrepat o citoch. Mozes pozriet jeho vypis z uctu?
@barbina80 wow taketo platy maju sestry? A ja som ich este lutovala ze malo zarobia, no ale k teme. Vazne mu to veris?
@miadi moj s nou na 100% nemal nič. Ona bola tiez nestastna v manzelstve (docitala som sa to z ich konverzacie) manzel stal na strane svojej matky...
Moj ju ako kamaratku podporoval a vypocul, od nej to bol taky vykrik do tmy. Ja som kontaktovala jej manžela. Urobila som aj s nou cirkus (ako som pisala, mm jej ani pismenom nenaznacil, ze ma zaujem s nou byt)
Vyzera, ze to pomohlo aj ich manželstvu, teraz maju o rok starsie dieta a pokoj od svokry
No... Vela som sa z diskusie dozvedela po autorkinej cistke 😁

@barbina80 Čo by si chcela na to počuť? Nevera tu vždy bola, je a bude. Je bežnejšia ako by si niekto pomyslel a to na oboch stranách, či muž či žena. Okrem zaľúbenia je jej priamou súčasťou aj utajovanie a zatĺkanie skutočností. Ak máš u muža podozrenie na neveru, povedz mu, nech to robí tak, aby si sa o tom nedozvedela, lebo inak s ním končíš.