Priateľ je na zoznamke
Ahoj, potrebujem zdravý názor na otrepanu tému, priateľ na tajnáša na zoznamke... Vypisovanie ženám, vymieňanie telefónnych čísiel, skrátka brali by ste to ako podvod a mam sa rozísť? Štyri roky sme spolu, on býva u mňa, a zistila som to náhodou...
@janane03 tým, že teraz môže byť človek on-line nonstop, nie je vôbec nič nezvyčajné, že ľudia si takto krátia chvíľu. Je to aj adrenalín a vytvára sa na tom závislosť. Myslím, že je veľa ľudí, ktorí sa na zoznámke zoznámili a že tam aj naďalej chodievajú. Jednoducho ten adrenalín im môže chýbať.
Nehľadaj vinu v sebe. Lebo Tvoja vina to nie je.
Daj to od seba von. Nie, že to necháš u seba a ideš proti sebe. Pretože ON chodí na zoznamku, on si tam píše so ženami a dávam im telefónne čísla. Nie Ty.
Neponižuj sa a neobliekaj sa do nejakého sexi prádielka. Ak dokážeš, zahraj divadlo. Urob mi cirkus. Ak Ťa označí za hysterku, alebo to obráti akokoľvek voči Tebe, začne sa vykrúcať, vycúvaj z toho vzťahu. Čím skôr to urobíš, tým lepšie. Muž, ktorý nevie ustáť akékoľvek ženské emócie, obracia ich proti nej, neprizná si pravdu, klame, je slabý a žena s ním nemôže byť šťastná a naplnená.
Zbaliť dve igelitky a ČAU.... neviem, prečo píšeš na MK. Toto by mala mať každá žena v sebe zakorenené.
@janane03 vymenovala si veci ktore mu neodopieras ale neznamenaju vsetko
Co robota,vztahy doma,tvoje deti,komunikacis,spolocne zaujmy a prejavovanie citov ? A aj sex ....mozno nie je taky aky by chcel
A co ty a flirtovanie s nim
Vies su miliono malych veci.ktore si ani neuvedomis a predsa mozu narast v problem
A chlap a veta neviem preco to robim skor pre mna znaci viem ale neviem ako ti to povedat aby som ti neublixil a neskoncilo to hadkou
Vies uz sama si zareagovala typom uz neviem ako ja za to mozem ,lebo moze na pivo a ma sex
A to znie trosku sebecky lebo to on je na zoznamke lebo to on ma problem
Viem je to tazke no ale asi to bud poteebuje dvihat si ego alebo je niekde problem
@janane03 necitam ostatne komentare no napisem ti len svoj nazor. Proste by ma to nasralo, neviem ci sa s takou zenou nikdy nestretlol a pod. narovinu by som sa ho opytala co mu chyba vo vztahu ze ma potrebu komunikovat s cudzimi zenami a rozdavat tel. c. .. pochybujem ze by sa mi pacilo keby si robila to iste. A az by s tym neprestal tak je to dovod na rozchod. Podla mna to nie je ako taka nevera az sa z tymi zenami nestretava ale je to narusenie dovery. Co si ma co s cudzimi zenskymi vypisovat, ked jednu ma doma .. nech sa radsej tebe venuje 😉
Bohužiaľ, dnešní chlapi sú takí...
Občas každý 2,potom aj každý....
Táto doba je len o nevere, klamstve,atď.
Sama sa musíš rozhodnúť,nikto Ti nemá čo radiť.
Ďalší môže byť ešte horší.
Moja známa zistila neveru až po 12r.manzelstva a trvala minimálne 10r.
Teraz už normálneho chlapa ani lupou nenájdeš!!:(
Ale prajem Ti veľa šťastia a nech sa dobre rozhodneš.
Nasral ma, lebo som mu počas štyroch rokoch v nasom partnerstve viac krát pomohla, čo sa týka zdravia, i financií, a teraz mi to už pride také využívanie, cíti sa navrch, som znevyhodnena, mam ťažko postihnutého syna a priateľ si myslí asi že mu všetko prejde, že však si ja druhého tak ľahko koli tomu nenájdem... Cele zle
Zooeynka
Mám.
Už mám dosť rokov aj skúsenosti v tomto ohľade
Ja som sa s terajším manželom zoznámila na zoznamke, Badoo, obaja sme boli slobodní a bez záväzkov a poznám kopec párov, čo tento spôsob zoznámenia sa praktizovali. Potom sme si obaja profil zmazali. Ja mám ešte jeden na pokeci, ale ak tam nakuknem na e-mail raz za pol roka, tak aj to je veľa. Plánujem ho zrušiť, ale musím najskôr postahovat fotky, čo mi už terajší manžel poslal. Môj na žiadne zoznamky už nechodí, našiel čo hľadal.
Že to tvoj robí v čase nudy, tak to by som akceptovala, ak by tam nechodil potajomky, ti kľudne dal heslo, písal si ako so ženami, tak aj s chlapmi o kadecom, žiadne flirtovanie a dohadovanie stretnutí. Žiaľ to tvoj prípad nie je. Ja by som ho poslala kade ľahšie...
Veď ja ich tam nehadzem,oni to robia sami.
Desiatky chlapov je takých a zažila som to aj v praxi v ambulancii.
Práve vždy ti,akoze normálni,sú neverní.
Chlapi to proste majú v krvi.
A ešte k tomu veľa žien tvrdí že...."môj taký nie je, nikdy by to nespravil" a pritom to tak vôbec nemusí byť. Len o tom ešte nevedia.
@bambinomio99 chudacik malicky ten chlap, nevie, ako jej ma povedat, co mu chyba....hlavne ze tym na nete to "povedat" vie...... 😠
@obsadenemeno chudacik zjavne nie je ked toho ma kopu na zoznamke ? Mozno prave tie ho pocuvaju ne ?
Co tak zamysliet sa nad oboma stranami nielen nad jej ?
@bambinomio99 no ked napise on ako trpi z jeho strany, slubujem, ze sa zamyslim.... 😝
Bože akože tie dievčatá na zoznamke ho počúvajú a ja nie... Preto to robí?
Však jemu sa so mnou nechce doma ani rozprávať, sa nečudujem keď je vyrozpravany s druhými a na mňa doma potom s...e. Proste ho už nebavim, kočky majú krásne fotky, je to nove vzrúšo, pokušenie, preto mi to urobil
@janane03 no ak sa nudi v prqci tak nech si stiahne duolongo a uci sa jazyk. Hra sa hry. Zavola ti domov. Robi si online kurz. Akoze hocico. Rozvija svoj talent vola rodicom. Hlada na bazosi gauc.... ja by som to brala jednoznacne ako podvod a netolerovala to. Ani nahodou. Ja milujem mojho manzela naco by som sla na zoznamky??
Mal tam fotky na tom svojom profile z výletu co sme boli spolu, samozrejme sám, ja keď som to videla, guča v hrdle a srdce mi išlo odtrhnúť, však ja so ho fotila, a tie trápne vypisovačky, ako nadbiehal tam tým dievcatam, a večer si normálne ľahne pri mňa akoby nič, od septembra
spravila by som toto
prihlasila by som sa na kurz nemčiny, a odišla robiť do nemecka,tam ti stačí úroveň b1. ako sestra slušne zarobíš
kašli na dilinka z vrátnice
U mna sa to skoncilo rozvodom. Moj dokonca nepracoval a kym som ja riesila dieta, domscnost, pracu... proste vsetko, on si kratil cas randenim cez net. Samozrejme, ze to popieral, ale ja som platila ucty za net, za mobil a kedze boli vyssie ako obvykle, dala som si urobit vypisy. Stale zatlkal, tvrdil, ze su to kamosky (bla bla bla). Tak som sa na tu zoznamku prihlasila aj ja. Samozrejme falosne udaje. Oslovila som ho. A dala s nim rande. Nie hocijake. Wellness vikendovy pobyt. Namotal sa, prisiel a krvi by sa v nom v tej chvili nedorezal. Vratila som ho mamicke...

@sisy222 už by som veru neverila, stačilo mi