Priateľ ma opustil. Má novú priateľku a čakajú bábätko
Ahojte baby..ja ani neviem ako to napisat alebo co robit ale priatel uz 3 roky robi v zahranici a ja som bola doma s malou…a v piatok mi napisal ze on tam uz ostane ze tam ma priatelku a cakaju babetko proste z nicoho nic…aj peniaze mi odmietol poslat povedal ze bude platit vyzivne ale teraz mi nevie poslat lebo si zariaduju byt s priatelkou…proste z nicoho nic ja nechapem…a teraz fakt neviem co robit absolutne bez penazi mam asi 5 € v penazenke…ano viem ze ho mozem dat na sud vyzivne a vsetko ale co robit momentalne? Nemam ani nikoho kto by mi pomohol rodicov uz nemam…zblaznim sa asi fakt v pondelok ma mala nastupit do skolky aj tam kopa veci treba platit…a ja ani na jedlo nemam uplne som zufala fakt neviem co robit😔
Autorka napíše a potom zmizne a nereaguje...typický znak vymysleneho príspevku.
@pribinak 3 roky je síce matkou, ale financie mohol spravovať výlučne partner. Ak by vyšla z decaku, nemá veru šajnu. Prišla po radu.
A stojím si za tým, že pokiaľ by napísala miesto mám dieťa, som tehotná a uvažujem o potrate, pričom všetko ostatné by sa nezmenilo, s ponukou na pomoc by sa roztrhlo vrece.
@janage tak stihol si paralelne žiť druhý život... tak sa staral :D ci myslíš ze ni a priateľka a tehotenstvo prialo zrazu, z ničoho nič? ;) ťažko tomu veriť. Skôr veľmi rodina neboli a fungovali si na diaľku. Ale teda to je jedno, len autorka a otecko vedia ako to je naozaj. Myslím ze milujúci otec neodstrihne dieťa od peňazí zo dňa na deň. Lebo milenke treba do koveho bývania telku a práčku...
Vymyslena tema na vytiahnutie penazi z ludi.
@janage k tým decakom sa viem celkom vyjadrit keďže kamoska v jednom pracuje
By si pozerala aký prehľad o financiách majú deri v decaku. Majú vreckové s ktorým si pidlaˇ veku hospodária samé s odporúčaním výchosov
Chodia na brigády, väčšinou majú duálne vzdelávanie aby mali niečo navyše do vacku
Tieto deti sú častokrát LEPŠIE pripravené ako detim mnohych rodinách
Len čo dosiahnu veku 18’ a sú ešte na skole, tak idu na samostatnu skupinách dostanú aj rodinne prídavky a ešte čosi
Učia sa presne si rozdeliť peniaze, takze ja by som tuto ženu určite neradíla k chovacom CDR
@simca06022011 ale prosím ťa, koľko je tu takých príspevkov ako roky spolu žili ako rodina, všetko OK a zrazu sa pán manžel či partner rozmyslel, že on chce niečo iné.
Či s nejakou inou.
Ani jeden ani 2 prípady
Inak ja si to tiež neviem predstaviť. Je začiatok nového mesiaca a ona má 5€. Stačí, že dieťa ochorie a tých 5€ by jej nestačilo ani na lieky. Nechápem také zmýšľanie, spoliehať sa len na to,že peniaze prídu. A bum,oni neprišli
Paráda
Co si myslis, ze teraz začnú ženy od teba pytat číslo úctu a poposielaju ti peniaze ? 😂😂😂
@andrejkap123 a ty sa môžeš zaručiť za svojho muža, žeby si nikdy nemohol nájsť frajerku, zaľúbiť sa napr. do kolegyne a odísť od rodiny? Vieš koľko poznám takých chlapov čo odišli od rodiny lebo sa zalľúbili? A nikdy by si to na nich nepovedala.
@kvadrinkaaa nie, ak by chcela peniaze na účet, napíše že je tehu, opustil ju partner a zvažuje potrat.
To by mala podpory až až. A výčitky žiadne.
@jj298 baba nedala, ale pýtali aj sa ponúkla minimálne jedna, že pošle. Pomocí s vecami na mraky a samé povzbudeniaako to dá. Tuším aj so strazenim dieťaťa bola ponúka.
Ale išlo o nenarodené dieťa.
Toto dieťa má smolu, už sa narodilo.
Mňa ten dvojaký meter vytáča. Nenarodené zachraňuje a podporujeme, narodené, tak to smola, dostane 3 vecné rady a kopu odsudzujucich a vysmievacnych reči.
Mimochodom autorka tu tiež peniaze od nikoho nepýtala!!! Žiadala radu čo robiť, kým vybaví výživné pre dieťa.
Halooo zase útoky na zufalu matku? Ženy vy co stě za monštra - to že má 5e v penazenke nemusí byt jej vina - napisala strasne málo informacii. Namiesto věcných otazok hned utoky. 🤷 aby stě sa v rovnakej situacii neocitli aj vy...
Autorka to že on si zariaduje byt a caka babatko ta zaujimat nemusi - pritlac na neho. Kedy ti naposledy poslal peniaze? Pracovala si před materskou? Máš sa kde vratit do práce? Kolko máš rokov? Rodicak Este beries či už nie? Byvas na dedine či v meste, vo vlastnom či prenajatom?
@lucimichi ale tu skôr ide o to, že ona nemá žiadne peniaze. Keby teraz potrebovala lieky iná či dieťa tak čo? Zajtra ide dieťa do skolky, zo dnes rieisi že treba platiť škôlku?
Ako hospodári? Muž už 3 roky robí v zahraničí a ona nemá odložený ani deravý gros?
Tu ide o to čo má ona v hlave? Slamu? No mozog asi sotva
Mi Nehovor že ten chlap v zahraničí robí za 500 eur. Môj synovec šiel do Holandska skladať nábytok, je tam cez prázdniny ako vysokoškolák a pochválil sa že si donesie domov niekoľko tis.
Jasne že toto tiež nie je normálny chlap, že nepošle peniaze na svoje dieťa. To bude tiež dobrý debil.
Ale ona je tiež hlupana
Fake tema, autor caka asi milodary
Dakujem dievcata fakt toto potrebuje clovek taketo rady😔 tak za prve peniaze som nepytala ani jednym slovom od nikoho pytala som sa o radu a hned sa tu proste zeny pustia do mna…a ano bohuzial je to tak ze nemam ziadnu rezervu kedze som z dost chudobnej rodiny a odkedy som na materskej zomrela mi aj mama aj otec a este mam sestru ktora chodi na vysoku takze aj jej som pomahala…a ked musite zaplatit pohreby sestre pomahat tak ten rodicak a uspory sa raz dva minu…ale chapem ze niektore si myslite ze som financne negramotna a to nie som len som s bohuzial ocitla v takejto situacii…takze niektore by sa mohli zamysliet a nesudit hned ked nevedia co si clovek prezil kedze nie kazdy si ma moznost odkladat…

@pribinak a nikde som nepostrehla, že by uviedla, že sa doteraz nezaujímal.
Mala som kamošku, ktorej muž takto sa rozhodol ostať a nevrátil sa. A to mali 2 deti a dovtedy fungujúci vzťah.
To, že bol autorkin partner v zahraničí nehovorí nič o tom ako často chodil domov, koľko sa zaujímal o dieťa, kľudne mohli byť denne v kontakte a všetko mohlo vyzerať v poriadku