icon

Priateľ ma podviedol

zodato
15. jan 2016

ahojte, pocas nasho vztahu ma podviedol priatel bolo to mesiac po tom ako sme si spolu zacali sme spolu vyse roka trapili ho vycitky tak sa mi az teraz priznal ze ma na zaciatku nelubil az casom sa sialene zamiloval vraj,... nechcem rozchod ale neviem sa cez to preniest

liijanka
15. jan 2016

Aby som urobila bodku, moja rada: zajtra sa pekne obleč, namaľuj a choď s niekym kto ti je blízky von medzi ľudí. Urob si radosť, kúp si niečo pekné (najlepšie šaty alebo kabelku - tie pomôžu vždy, )Nehľadaj lásku ani náhradu, len sa občas usmej na niekoho, alebo buď milá voči iným, urob kompliment uvidíš ako ťa ich pozitívna reakcia dobije energiou a vráti sa ti sebadôvera. Sebeckých kreténov môžeš mať v živote za vagón, načo za takým plakať. On by na tvojom mieste netrúchlil. Nerob to ani ty. Bodka.

jeennyv
15. jan 2016

@zodato Ja osobne by som s takym chlapom aj po roku spolu nebola, pre mna zaprve zaciatky su tie najvacsie stavy zamilovanosti a on sa ti este prizna, ze ta este nelubil a kvazi ratal s tebou, len ako s jednou moznostou...cize si myslim, ze keby nasiel lepsie od teba co by vyhovovala viac ide za nou....To ze ti to povedal teraz je alibizmus, asi si na neho naviazana, vie ze by si uz neposlala nikam, a nevernici to vacsinou tak robia, ze sa po case priznaju, aby svojmu svedomiu ulavili a trap sa ty......Ja poznam par parov, ktore ziju aj po nevere spolu, z nejakej pseudolasky ci zotrvacnosti a ver tomu, ze velmi stastne nevyzeraju, jeden ma vzdy pochybnosti a ten druhy si rad niekedy zaskoci inam...lebo ak raz clovek nieco take spravi a vidi, ze to nema nasledky, nepouci sa...ludia si dovolia k tebe len tolko kolko im povolis....ale rozhodnutie ja na tebe,len aby si to o par mesiacov nefnukala, ze zdrhol za inou alebo zas nieco vyparatil...

brady1
15. jan 2016

@zodato to je debil, lebo len debil by sa s tym priznal. človek ktorý ľubi nechce aby jeho polovička trpela. pošli ho do pekla 😉 ps spontana reakcia, nečitala som komentáre ešte

terka74
15. jan 2016

@zodato Ale ty si ho už vtedy ľúbila, toto tiež nevedel?

9martinka9
15. jan 2016

presne v tvojom veku som si presla niecim podobnym,,,, po roku vztahu som sa zacala dozvedat podobne o podvadzani.... tiez s prosikanim ze to bola chyba a bla bla bla... tiez som obetovala vsetkych kamaratov a to ovplyvnovalo moj zdravy rozum... mala som pocit ze co budem teraz sama robit, ze nemam an s kym ist von, tak som este dalsi rok rok tahala s nim dalej a to lutujem dodnes... lebo to bol asi najhorsi rok v mojom zivote.... taki chlapi sa nemenia, skor ked im take priznanie vo vztahu prejde im da volnejsiu ruku a dovolia si to potom viac krat bez mensich vycitiek.... daj ruky prec od neho, si mlada.... aj pre mna to bolo velmi tazke sa tym preniest a trvalo to dlho ale ver mi aj ked odpustis taku vec tak nikdy nie uplne a bude ta stale zozierat, budes ho potom na stale upodozrievat a len sa budes trapit.... mne to trvalo dlho kym som sa odputala a zacala sa venovat sama sebe a asi po pol roku ked som uz bola sama so sebou spokojna, vyrovnana so vsetkym a stastna zo zivota kvoli sebe som stretla uz terajsieho manzela.... a ked si co len spomeniem na minulost je mi z toho zle a neviem si to uz ani predstavit aky zivot by som mala.... stale si hovorim mat tak vtedy terajsi rozum usetrila by som si zbytocne trapenie

timea7
15. jan 2016

@zodato celé zle...nie to, že sa raz potkol, to ešte niektoré ženy dokážu odpustiť (ja nie), ale to, že bol záletník....pochybujem, že si v jeho veku dá pohov 😒 😒 😒 a prečo si ty odstavila všetkých kamarátov? To nie je správne. Na tvojom mieste by som o dieťatku vôbec teraz neuvažovala. Ak si rozhodnutá mu odpustiť, nikdy sa už k tomu nevracať, tak to urob, ale nikam sa nenáhli, máš čas. Ak máš pocit, že s ním nechceš byť, že by si stále pochybovala, či to neurobí znova, tak sa vráť z kratšej cesty. Si mladučká, nežeň sa do vážneho vzťahu, daj si čas, radšej sa kopnúť takto na začiatku vzťahu, ako po desiatich rokoch manželstva a troch deťoch.

hankm
15. jan 2016

Ako uz napisala @ena70, hraje divadlo. chalanisko je "gangster der liebe". Pred tebou oblboval hufy dievceniec, a aj teba. On to jednoducho vie. Teraz zahral divadlo na city, aky je on citlivy a vnimavy muz, ze ako ho skriabe svedomie. skusa co urobis, ci mu uveris a podlahnes magickemu Milujem Ta, a podtitulom, ved odpusti aj neskor alebo ho odkopnes a moze pokracovat v serii bez obmedzenia. Rok staleho vztahu z neho urobil medzi dievcatami este lakavejsie artikel, "predsa aj taky zaletnik dokaze milovat iba jednu a nema srdce z kamena" tak azda ja budem ta dalsia. A este k tomu ten vek ! Ten chce este niekolko predjedal ochutnat. Zly chlapci su dobry na zabavu, nezaväzny flirt, uzit si kratko na maximum, zobrat si co chcem a nechat ho ist. Obujete sa do mna, co ;)

zodato
autor
15. jan 2016

@liijanka podla mna nechcel vycuvat vsetko bolo ok, so slzami v ociach sa mi priznal po mojom nekonecnom hovoreni viet typu ,,deje sa nieco"? ani som to vlastne nechcela pocut len ma trapilo preco ma take zmeny nalad

jeennyv
15. jan 2016

@hankm Neobujeme, aspon ja nie lebo podla mna mas uplnu pravdu

jeannna
15. jan 2016

@zodato nepride mi to normalne, ze chlapec ma po roku zamilovanosti mrzute nalady a potrebu nieco riesit z minulosti. Chlapi taketo nieco okamzite vypustaju z hlavy, kde to si este robit vycitky. Nechcem rypat, ale podla mna to bolo nieco cerstve.

kikul
15. jan 2016

@jeannna svätá pravda, bohužiaľ

mima4
16. jan 2016

@zodato

neviem, vsak je to priatel, nemusis ten vztah brat az tak vazne..v momente, ked to nebude fungovat, das mu kopačky a je to..

bodka13
16. jan 2016

@zodato rok s tým dokázal žiť, fungovať, vyznávať ti lásku...musel vedieť, že ti tým ublíži nech by sa to stalo kedykoľvek...bolo úplne jasné, že stratí tvoju dôveru.... Nie sú to jeho výčitky svedomia, za tým je niečo iné... Napr. Chce vzťah ukončiť, a toto je dobré riešenie lebo ho skončíš ty,naznačuje to jeho veta:budem rešpektovať tvoje rozhodnutie

katpox
16. jan 2016

. Napíš si na papier zoznam výhod a nevýhod vášho vzťahu, čoho bude viac, tak podľa toho sa zariaď. Ja osobne by som ho poslala preč. Mala som tiež raz frajera, prišla som mu na to,že popri mne má ešte jednu. Hneď som ho poslala kade ľahšie, ešte sa chcel stretnúť na kávičky a blabla. Nešla som. Pre mňa koniec, je koniec, hrubá čiara. Zablokovala som ho na nete, vymazala si jeho t.č. aby aj mna nenapadlo mu volat a ešte som vynadala aj jeho bratrancom,ktorí mi boli dobrí kamaráti a o všetkom vedeli. že sú pekní hajzlíci , ked ho v tom podporovali a o všetkom vedeli,a predo mnou sa usmievali.

bbroskynka
16. jan 2016

@zodato Láska na prvý pohľad? To mal mesiac zatvorené oči? Či len ty si sa do neho zamilovala na prvý pohľad?

paris3
16. jan 2016

@zodato to je jedno, ako sa teraz tvari... moze chodit aj po klaciacky a slzit.... to mu nezozer. ak bol zaletnikom, ako pises, tak nim je a aj bude. vie ti to podat dobre, ze kvoli tebe sa zmenil. to je super namotavka 🙂 ver, ze to tak nie je. on lutuje, co spravil, len z dovodu, ze si na to prisla a ze by ta mohol stratit (ale z majetnickych, nie uprimnych dovodov). a ja mozno ani neverim, ze ta podviedol RAZ, este len na zaciatku vztahu....

natalym
16. jan 2016

Fakt netuším, že načo to už teraz vyťahoval. Debil.

terka74
16. jan 2016

Keby, že mne sa stane takýto prešľap, ale fakt náhodou / že som chlap a v opilosti neviem čo robím, a v tej chvíli mi to je jedno/, tak ihneď po uvedomení si takéhoto neuváženého činu sa zverím /priznám/ milovanej osobe, pretože v takomto prípade by svedomie určite tlačilo k priznaniu. ALE ak to urobil pri plnom vedomí, skrátka chcel to, možno aj plánoval, je veľká pravdepodobnosť, že sa to zopakuje. Najmä v manželstve pri nejakých problémoch, to môže byť únik. Ak nevie ovládať svoje pudy, ako vydrží, keď príde obdobie, že bude potrebná pohlavná zdržanlivosť?

ivca88
16. jan 2016

zvláštne ako s par viet človek dokáže odsúdiť druheho...
ja som velmi ale veľmi prísna v takychto situáciách...netolerujem ani najmenší prehrešok...
ale v tomto prípade si myslim ze on veľmi veľa krat oľutoval čo urobil...
predsa len boli ste spolu veľmi krátko...
ked si spomeniem na ti ako som ja začínala s mojim mužom pred siedmimi rokmi..tak to tie začiatky su len take otukavanie...
a navyše sama píšeš ze bol zaletnik...
to ako žil dovtedy sa nedá len tak vyresetovat...
ale to ze aj po tom všetkom s tebou ostal...bývate spolu a plánujete rodinu.. tak to si myslím že ťa veľmi ľúbi ked zahodil svoj starý zivot. .🙂 🙂
viem že teraz to veľmi musi bolieť....ale láska je vec ktorej darmo rozum vraví nie .
keďže vas nepoznám...tak nebudem ti radiť....
lebo mnoho žien to tu hrooozne prežíva. už robia scenare ako ťa pohvadzal stale zjaví bude podvádzať.
ale zivot nie je telenovela 🙂 😀
pokiaľ ste šťastný...tak nepodvedie. tak isto už vie ze su mu na to neprisla ..tak keby bol debil tak to mohol zopakovat....ale neurobil to 🙂 🙂
vieš ..ani ja neviem či môjmu mužovi raz netresne v bedni a nepodvedie ma.... to nevie žiadna žena ...
čiže aj keby ho teraz opustis a nájdeš si "pana uzastneho,".. tak aj ten môže v 35-ke ba aj 57-cke pochybit ...
ale ked toto muza miluješ. ..a obetovali ste kvôli tomu vsetko (mimochodom aj ja som obetovala kamaratky a neľutujem...vdaka tomu som stastne vydatá a máme malú dcerku .... zatial co oni este stále vyvadzaju kadeco po diskotekach...dokonca jedna byv.spoluz. ma dieťa ani nevie s kym )
takže ked ste si týmto presli..tak buď to vas vztah zruinuje alebo posilni 🙂
život je veľmi dlhy... mozno si za 5 rokov ani nespomenies 😀
ale ak to je ten "pravy"... tak by to bola škoda o nho prísť....lebo žiaden muz nie je dokonalý....možno v ďalšom vztahu by ťa druhy muz podviedol ked by ste mali dve deti.. a to už ozaj veľmi boli ked ste boli spolu taky dlhý čas...a ze by si mu dala deti a on tentoval s nejakou škridlou

ste podobne mlady ako ja....čiže myslím si že ak to skúsite znovu. ...a nedaj boze by to nevyšlo..tak máš kopec rokov pred sebou..🙂 netikaju ti biologicke hodiny ze mas 35 rokov a si slobodná 🙂
veľa šťastia...
riad sa srdieckom.....nie modrym konikom 🙂 😀
a daj mu aspon vedieť že si v poriadku...chudák musí sa strašne trápiť...a. vycitat si to .... veď predsa len...vie ze stratil možno životnu lásku

argyro
16. jan 2016

@zodato tak toto by som fakt neriešila. zmysel a vyznam jeho priznania sa k nevere mi ostava skryty.

maria1989
16. jan 2016

@argyro mohol sa priznať napr. preto, že by to neskôr mohlo vyplávať na povrch... povedal by jej to niekto iný. napr. v čase, keď už by boli manželia s dieťaťom... potom by to bolo horšie. iste, šanca je malá, ale..

argyro
16. jan 2016

@maria1989 kiežby jeho dovody boli taketo šlachetné

oldman50plus
16. jan 2016

Ako viete že už spolu vážne chodíte takže odteraz treba byť partnerovi verný? Tri, dva, jedna, štart?

tykat
16. jan 2016

@zodato pozri...ak by bol do teba taky zalubeny tak ho ani nenapadne ze s niekym pred rokom spal...az tak ta asi "nezerie" ked mu v hlave bludi sex s nejakou jednorazovkou spred roka...asi by som velmi vahala ci chcem byt s "byvalym" zaletnikom ktory sa "kvoli mne zmenil"...si mlada, zivot mas pred sebou...odloz myslienky na babatko a obetovanie rodiny...ak mu das sancu tak bud na pozore...ked mu teraz lahko odpustis tak to mozno urobi znovu (a mozno uz aj urobil ked bol taky zadumany)...

bratislavcankanm
19. jan 2016

@zodato moj nazor - uz ta nechce, chce sa s tebou rozist, preto ti to povedal teraz... lebo nevie, ako sa ta zbavit, tak caka, ze po tom priznani posles do kelu ty jeho

veronka91
19. jan 2016
Používateľ veronka91 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od veronka91.

@bratislavcankanm a asi by ho uz aj poslat mala 🙂

patricio
19. jan 2016

Ahoj poznam tvoju situaciu presne tu istu som zazila s mojim priatelom. Bol zaletnik pretiahol vsetko co sa dalo zenskeho pohlavia. Na zaciatku to bolo u nas take kadejake nevedela som vtedy ci chcem vztah bola som po rozvode. Uzivali sme si a takpovediac nejak spolu chodili aspon ja som to tak brala ale on nie mal aj inu. Povedal mi to tiez po roku, a tiez ma to bolelo plakala som aj kontakt prerusila asi dva mesiace sme boli od seba a to nam pomohlo. Povedala som dobre ze to este skusime ked sa ma na to opytal. A poviem ti je to to najlepsie rozhodnutie ake som kedy urobila sme spolu uz siesty rok sme stastny obaja a je nam dobre. Zaletnik, ktory mal na kazdy prst desat dalsich kociek sa zmenil a je z neho absolutne ten najsamlepsi chlap ake ho som mohla chciet, je verny chapavy a milujuci. Moja rada znie chodte na chvilu od seba, utried si myslienky a city ak dokaze pockat na tvoje rozhodnutie bez toho aby mal inu tak to skus. Si mladucka a za to nic nedas ale ak pocas toho ako budete od seba on bude mat inu v posteli ukonci to uplne pretoze on sa nezmeni. Hadam si ma pochopila pise sa mi velmi zle cez mobil. Drzim palceky aby ti to vyslo tak ako mne ze mam doma verneho zaletnika ☺

mysicka36
19. jan 2016

Mne len vŕta v hlave, načo ti to kua vešal na nos? A kecy o výčitkách svedomia mu teda nežeriem.
Ako povedal @oldman50plus nazačiatku si ludia naozaj nič neslubujú, len spolu sú, lebo to tak cítia. Bežne si potom povedia bolo fajn ale nejako len fajn a nič viac.

To že ti to teraz vyklopil je preto, aby si sa s ním rozišla ty, alebo mal bokoviek viac a keby niečo z minulosti prasklo, tak by mal alibi. "veď som ti o tom povedal" 😖

klaudusik7
19. jan 2016
Používateľ klaudusik7 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od klaudusik7.

Presne vobec ti to nemusel vesat na nos, je to teraz take divne ze co tym naozaj sleduje

zvedavabuduca
19. jan 2016

Podľa mňa Ti to povedal, lebo ho to trápilo... Lebo ste si začali veriť a chcel byť voči Tebe čistý aby si o tom vedela. že ak by ste o pár rokov boli už manželia aby ste to nemuseli potom riešiť. To, že Ti to povedal, si myslím, že urobil s lásky k Tebe hoci ťažko takto porovnávať. Vlastne, nikto Ti nezaručuje, že to takto myslel a bude.. Je na Tebe, ako to cítiš. Daj na svoj šiesty zmysel. Všetko, čo sa deje, sa deje kôli niečomu. Tak ak sa rozhodneš s ním ostať alebo od neho odídeš... Je to len na Tebe. Ale zváž si všetko aby si potom netrpela, ked s ním ostaneš, že si urobila dobre. Ak sa cez to nevieš preniesť, hold, dajte si krátku pauzu a uvidíš či Ti stojí za to alebo Ti on dokáže, že naozaj to myslí vážne. Ale nič nieje najdôležitejšie než vernosť. Ja som s mojím 4 roky a keby som mu neverila asi by som sa od žiarlivosti užiarila :D .. 🙂 Držím päste, daj potom vedieť, ako ste to vyriešili 🙂