icon

Priateľ ma ponižuje

22. nov 2021

Ahojte prišla som sa vyrozprávať a možno získať nejakú radu...som s priateľom 8 rokov vzťah máme dobrý občas sa pochytime ale to asi každý lenže v poslednej dobe ma začal trochu ponižovať napríklad minule sme sa hádali a neviem ako sme sa k tomu dostali ale povedal mi že aj on by chcel inú ženu ale nemôže ju mať že je to ako s autom že tiež chceš krajšie ale nemáš na neho trochu sa ma to dotklo a sebavedomie mi kleslo na nulu potom hovoril že to povedal z hnevu ale ja viem že jemu sa páči iný typ žien ako som ja ale napriek tomu mi tvrdí že to tak nie je ale proste je toho dosť čo mi dokázalo že také ako ja nie sú úplne jeho typ...prišla som pred dvoma mesiacmi o prácu čiže som zatiaľ bez ale hľadám si nechcem byť na podpore aj to už mi vykričal...proste cítim sa občas kvôli nemu poníženie a na nič ale nechcem o neho prísť sme spolu už dlho ale ak to takto pôjde ďalej tak neviem 😏 viem že za to môže aj výchova keďže jeho otec sa takto správal k jeho mame vlastne ešte horšie sa správal ale ja tak žiť nechcem a cítim že si stále menej a menej verím

Strana
z2
danulicek
22. nov 2021

@vezuv_a_hekla pozri, ja sama si poviem, že vyzerám hrozne, lebo som pribrala. O tom po tom. Ale keď mi partner vykrika (teoreticky, nie môj), že som mu nie dosť dobrá, že by bral inú, lepsiu a pod. Prepac, ale toto nie. A už davno nie som romanticka, ktorá by chcela počúvať, aka je krásna a dokonalá 😂 ale tak u nás to je o inom. Je rozdiel povedať si na rovinu, ok, pribral súri, nevyzerás dobre, rob čosi so sebou a je rozdiel, ak ti niekto podsúva tieto veci cielene. Vrátane prace, keď ju stratíš.

autor
22. nov 2021

@vezuv_a_hekla ja som mu predtým určite nepovedala že by som chcela iného alebo niečo také pretože by som nechcela...ja ho ľúbim ale to ako sa ku mne začal správať síce väčšinou to povie počas hádky ale aj tak podľa mňa to už preháňa a takéto veci by sa hovoriť nemali

stanulienkat
22. nov 2021

Tak si mu mala povedat, ze aj ty si s nim z lutosti.😁

alexandra2468
22. nov 2021

Vzdy som prekvapena z toho, co pre niektore zeny znamena “dobry vztah”.
Neviem v ktorom svete je ponizovanie zeny znakom dobreho vztahu.

zuzizu2
22. nov 2021

Mozno by bolo dobre porozpravat sa o tom, preco to povedal, co ho k tomu viedlo, ci ta nema za nic, mne by toto dost akoze vrtalo v hlave. Po pravde by ma to vytocilo, lebo s clovekom som pre to, ze chcem, lebo ho mam rada, lebo sa mi paci, nie preto ze musim.

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
monka105
22. nov 2021

Už dávno by som mu s úsmevom zakývala na rozlúčku, že ak chce takú, ktorú nemôže mať, nebude mať teda žiadnu.

heleninamama
22. nov 2021

@alexandra2468 No však definícia dobrého vzťahu je pre mnohé ženy akýkoľvek vzťah s akýmkoľvek debilom. Hlavne, aby nebola ani pár týždňov sama. 😂 😂 😂

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
lala123
22. nov 2021

Ja neviem, ja sa čudujem dievčatám, ženám, ktoré sú vo vzťahu teda rste ani nie v manželstve resp. nemajú deti na ktoré by brali ohľad, že nechaju po sebe tak skákať. Keď ti teraz toto hovorí a cítiš, že ta ponižuje čo bude o 10 rokov???? Nebude ta mat za nič! Neviem či nie ste prípad už takého prechodného vzťahu, že ste spolu už leb zo zvyku a možno z pohodlnosti . On chce niečo iné a teba má lebo si po ruke a ty si nešťastná. A ešte keď sa tak choval jeho otec ku mame bude sa aj on ku tebe... tak bol vychovaný a nevidi na tom nič zle a príde mu to normálne. Keby bola moja dcera na tvojom mieste tak jej poviem nech od takého chlapa idide

wroni87
22. nov 2021

Ja osobne si myslím, že také niečo, že "povedať z hnevu" neexistuje. Ja sama som bola v situácii, keď sme sa s manželom pohádali a chcela som mu povedať niečo zle, ale v tom momente sa to celé vo mne odohralo a vedela som, že keď to vyslovím, náš vzťah už nikdy nebude taký ako predtým. To boli jeho pravé pocity a v tom momente Ti chcel ublížiť, nezaujímalo ho to, ako sa budeš cítiť. Konflikty takéhoto charakteru sa nezmiznú len tak...časom sú len horšie. Ty vieš ako sa cítiš, či Ti to takto vyhovuje...

marcela64
23. nov 2021

No tak toto keby mne priateľ povie, tak by som s ním asi neostala. 8 rokov je riadne dlhá doba, to je akože s tebou už len zo zvyku, keď toto tvrdí?

sari24
23. nov 2021

Tak to je dobrý kvietok. Je s tebou 8 rokov a povie ti toto. Doteraz bol slepý alebo bol s tebou z ľútosti? Raz by mi to muž povedal, tak by som prižmurila oči, že fajn povedal to v hneve. Po druhom raze by som ukončila vzťah a nech si ide za takou, ktorá mu vyhovuje. Vlastne je to jeho neschopnosť, že si nedokázal takú nájsť a zvaľuje to na teba.

Strana
z2