Priateľ ma psychicky ničí, vyhadzuje ma z bytu
Baby mám problém s priateľom. Žijeme v jeho byte s keď sa pohádame a on sa opije, vyhadzuje ma z bytu. Žijeme v zahraničí, v Rakúsku. Som z toho zničená. Vadí mu, že sa mu podľa neho dostatočne nevenujem. Vyhadzuje mi na oči, že ma živil, presťahovala som sa do Rakúska za ním a nejaký čas mi trvalo než som si našla prácu.
On potrebuje neustále hladiť, maznať ako malé dieťa. Ja to nerobím a on sa uráža a potom ma vyhadzuje z bytu.
Keď vytriezvie, tak zrazu už nechce aby som odišla. Je to ako psychoteror 😢
@mondolina Ja nemám kam ísť. Nemám nikoho ku komu by som mohla ísť. Tiež nemám peniaze na cestu.
@pribinak Ako by ste to riešili kebyže ste bez peňazí a možností?
Ale veď pracuješ už. Tak kde sú tie peniaze, že ich nemáš.
@eva112014 Mesiac som bez práce.
@eva112014 Priateľ dva mesiace nepracoval a ťahala som nájom a ďalšie výdaje ja.
Toto je tá istá čo musí pipkať chlapa vo vlasoch a masírovať, lebo ak nie, tak ho "nemiluje"? Ak si to ty...prečo pre ŽIVÉHO BOHA si ešte stále s ním?
Tak ho hladkaj nech sa ukĺudní. Neviem sice kde presne ho maš hladkať, ale ak po hlave a chrbte, snáď to prežiješ
@acrobaleno tiež ma to napadlo.Takýchto výkrikov do tmy tu bude ešte zopár
@karolinakr Ako tak čítam diskusiu, zase je to jedna z tých, čo na všetko hľadajú odpoveď prečo nie. Girl bye.🙄
@acrobaleno A čo mám robiť? Zavolať mame aby mi kúpila lístok na vlak? Je to strašne ponižujúce.
Poučenie do budúcna, že máš stáť na vlastných nohách.... nehovorím, že vlastné bývanie v tých rokoch, ale našetrené na prípadný podnájom.
Si fit? Volať mame o lístok je ponižujúce a keď ťa ožratý kkt vyhadzuje z bytu a citovo manipuluje to je v akože v poriadku, nie?
@mondolina Áno, s tým súhlasím. Poučenie pre mňa toto rozhodne je.
@acrobaleno Nie, nie je to v poriadku.
Odpovedáš na čo sa ti hodí, rady ignoruješ a melieš si svoje....nemá zmysel.
Naozaj nemas par eur na vlak? Ved predaj par siat, nejake náušnice, urcite je aj nejaky rakusky bazos.. znova sa zamestnaj na jul a po vyplate sa vrat na Slovensko
@airaw Nemám. Výplata mi má prísť teraz 10teho. Snáď to dovtedy vydržím.
@acrobaleno Neignorujem rady, píšem, že na Slovensko sa nemám ako dostať a ak by som prišla na Sk tak tam nemám kde byť.
Nemas na listok domov a na zranicu mas? To ako hospodaris s peniazmi ked ste po dvoch mesiacoch na nule? V rakusku sa zaraba dobre. Ste dvaja mlady ludia bezdetny, to mi nehovor ze ste si nic nevedeli usetrit? Ziadna rezerva, nic za co pojdes do obchodu nakupit ked nemas na cestu domov? Zbytocne nas tu oberas o cas, vypni kona a chod si toho svojho hladkat po tej sprostej gebuli a zite z lasky.
No tak keď sa nič nedá tak ostaň a možno si sprav s nim aj deti, nech si este vo väčšej prdeli.
@0kristina0 Tak nereaguj, nikto Ťa nenúti, svoj čas môžeš využiť efektívnejšie. Nik Ti zbraň pri hlave nedrží.
Ty radu nechces, len sa tu chces vykecat aka si nestastna. Mas 27 rokov, tak sa vzchop a ries svoje problemy, nikto iny ich za teba nevyriesi. A dojalo ma to, ze tvojim najvacsim problemom je to, ze ta vyhadzuje z bytu. Ale to ze je alkoholik je pre teba akceptovatelne, tlieskam ti.
Už minule si chcela od neho odísť či to bol planý poplach? My ti neporadíme.Kto vstupuje do tých istých sračiek sám znova a znova, je si sám na vine a sam si ponesie nasledky
Neviem ani nechcem si predstavit, ze by som bola v situacii, ze nemam peniaze ani na cestu domov...ano viem si predstavit, ze vela mladych ludi zije stylom carpe diem, ale potom sa deje presne toto...ved si pisala,ze uz sa to deje nejaku dobu...uz prvy krat to mal byt pre teba vykricnik a nemala si vyplieskat vyplatu na jeho blahobyt, ale na odchod...ja ked citam tieto temy o tom ako mlade baby bez zavazkov s celym zivotom pred sebou idu bojovat za vztah s takymito chlapmi, lebo hej vsade citame, ze je lahko odist po prvej hadke, ale vztah treba budovat a snazit sa...toto je zvacsa myslene na vazne vztahy, manzelstva, kde su bezne problemy...ty si v cudzom state, bez penazi, s chlapom co sa chova ako cock s kopou osobnych problemov...ty si mozes vyberat preco sa rozist a kazdy jeden dovod je sakra vazny
Kde v Rakúsku sa nachádzas? Každý deň vidím ponuky na internete v hotelierstve s ubytovaním. Už sa to rozbieha. Obvolaj rôzne agentúry a do týždňa vypadneš od priateľa ;) 🙂
@gabi000 To je dobre riešenie.Práca s ubytovaním
@gabi000 Žijem v Graze.

Pisu ti baby riesenia, ktore nechces počut. Zbal sa a mozes odist, kontaktuj napriklad charitu, cirkev.
Tvoji rodicia, pises iba tvoj podlad, pravda je mozno inde.....
No a v neposlednom pripade cakas, ze zacnes pit aj ty? Mas ho radsej ako on teba.....