Priateľ ma psychicky ničí, vyhadzuje ma z bytu
Baby mám problém s priateľom. Žijeme v jeho byte s keď sa pohádame a on sa opije, vyhadzuje ma z bytu. Žijeme v zahraničí, v Rakúsku. Som z toho zničená. Vadí mu, že sa mu podľa neho dostatočne nevenujem. Vyhadzuje mi na oči, že ma živil, presťahovala som sa do Rakúska za ním a nejaký čas mi trvalo než som si našla prácu.
On potrebuje neustále hladiť, maznať ako malé dieťa. Ja to nerobím a on sa uráža a potom ma vyhadzuje z bytu.
Keď vytriezvie, tak zrazu už nechce aby som odišla. Je to ako psychoteror 😢
...nemyslíš vážne, že po faktoch čo si tu uviedla si si začala pýtať radu na fóre? ....ja Vás kočky nechápem. ...buď klamete alebo ste totálne ale totálne neschopné! Mladá aj keby si mala mesiac šúpať zemiaky ten ďalší už možno budeš dvíhať telefóny. Mesto s takmer 300 tisíc obyvateľmi a Ty nevieš čo robiť? ...neexistuje, to je kočka moja pekná milá nemožné. Ty nechceš odísť inak by si už dávno spálila mosty, dávno mala prácu a dávno mala pokoj svätý od debila 🙂
Ak nemáte deti,je to pre teba plus,môžeš sa úplne osamostatniť.verim,že by si to dokazala a zvládla.nenechaj sa ničiť
Alebo nech prestane pit a vyhľadá pomoc.no žiť s takým človekom asi nebude nikdy jednoduché.
Ahoj, mám to podobné, ale 2 deti na krku a už aj prácu. Keď si v Rakúsku, tak to vyriešiť môžeš aj takto: nájdi Frauenhaus v okolí, pomôžu ti. To čo prezivas, je psychický teror. Odíď kým sa to nezmení na fyzický....ja som spočiatku neodišla. Neboj sa, viem, že možno ho ľúbiš, že možno aj od Teba. Ale on ťa zničí, psychycky zrujnuje aj sa necháš....tam ti pomôžu postaviť sa na nohy, nájsť sebavedomie, vybavia úrady, ak niečo tréner a môžeš u nich zostať, kým sa nepozbieras....možno pomôžu aj s prácou....nenechaj so seba urobiť trosku... veľmi ťažko sa z toho dostáva a aj život je obmedzený, odíď, nájdeš vhodnejšieho partnera, s ktorým budeš šťastná a nie sa trápiť....ja ľutujem, že som to neriešila v 27, teraz mám 39, veľa psychyckej ujmy za sebou a aj fyzických útokov....
Odid.
@kellhaed to si vážne myslíš, že budú riešiť Slovenku, ktorá nemá v podstate žiaden problém, žiadne deti. Ma sa postaviť a odísť od neho, nájsť si prácu a makať. A nie vyhľadávať azylaky.
@kellhaed .... to je tak stále výhovorky veď coly deťom coly deťom sme spolu coly nim. Ani sex už nemusíme mať len plať a život šak ten nemusíme mať šak to neni že hanba. Veď tak každý funguje. A potom príde vytriezvenie. FACKA. Život je jeden a treba si ho vážiť inak sa Ti sám otočí chrbtom a vypovie pomoc!!!😍
@maciatkolulu je to na začiatok, ak není iná možnosť. Oni riešia každú ženu, bez deti, s deťmi, rakúšanku aj turkinu....ak by ju udrel, treba ísť hneď na políciu...a ak nič iné,aspoň jej poradia...
...ono je ťažko odísť, keď on potom vyčíta a potom si už človek nie je istý, či je on normálny alebo psychycky prípad....to si každá jedna musí uvedomiť sama....
Ja sama som to dlhé roky nikomu nepovedala a trápila sa tým, že čo robím zle. Bála som sa, aby mi nezobral dieťa, lebo som asi psychycky nie v poriadku..... potom chvíľu všetko fungovalo. Cca 2 roky... potom 2. Materská a znovu teror....
Kto má silné svedomie, bere si to sám za vinu a chce to napraviť....len to nejde....bola som bez práce, s dlhom v banke aj po rodine. Kvôli nemu...
...ja som nevidela, ako a čo sa deje....kým ma neprinútil na konci 2. Tehotenstva vziať si pôžičku. Narobil dlhý, prevalilo sa to, až keď sa mi prišli čudný ľudia vyhrážať. Ja tehotná v 8. Mesiaci, dcéra druhacka, prišiel človek, že treba platiť, inak by nechcel, aby sa mne alebo mojej rodine niečo stalo, ...lebo mu otec mojich detí dlží. Ten začal robiť v zahraničí cca 5 mesiacov predtým, že aby sme si viac mohli dovoliť.
Bála som sa o deti, bola v banke, zobrala pôžičku a odsťahovala sa zo SR. Že snáď si váži, že mu hasim problémy, že to nejak dáme a vyhneme sa obdobným....ale on začal fyzicky napádať. Ja som nikomu nerozumela, kvôli škole sa odísť nedalo, bo by hneď v Rakúsku volali sociálku...rodičov som nechcela zaťažovať. A na splátky v banke som zháňala ako sa dalo.dnes už viem, že som ísť nemala....že som mala mať vopred rozum. Ešte nie som úplne z toho von, ale mám prácu, docela rozumiem, jedlo viem zabezpečiť pre mňa a deti, úver skoro splatený... Cez koronu bolo zle, teraz to ide a keď bude po úvere, snáď bude aj na nájom. A môžem konečne ísť....
@kellhaed ani som to nedocitala, prepáč, ale toto je upl e iný prípad, absolútne diametrálne odlišný. A aby centra pre týrané ženy riešili mladú babenu, ktorá si prácu môže nájsť a nevyhkcarat sa, nemá žiadne záväzky atď.... Nuž podľa mňa zaručene jej poradia hľadať si prácu a osamostatniť sa. Ale keď niekto caa a čaká, hold ma smolu.
@kellhaed vieš, ja keď som sa rozvádzača, som mala dve malé deti a náklady vysoké, to som mala tiež bežať, nech mi pomáhajú hľadať prácu, lebo mňa depta ex, ťahá po súdoch a vyhráža sa mi? Prepáč, oproti tomu, je toto nič! Má sa zdvihnúť a odísť a keď nechce jej vec. Každá z nás má na výber.
@maciatkolulu hej, máš pravdu....ja len nikomu neprajem podobnú situáciu, ako tu v ktorej som sa ocitla ja. ....keď niekto verí, že príde zázrak a jeho osvieti....nikdy sa to predca nestane, len niekomu trvá, kým si to uvedomi...niekto sa nechá ľahšie manipulovať...Kde si naberala silu? Rozvadzala si sa v zahraničí, či na Slovensku?
@kellhaed na Slovensku, keď som pochopila, že sú to zbytočné reči co ma môj budúci ex... A začala som nerieši a žiť si svoj život. Teraz som vydatá a mam novu rodinu a neverím, že som sa toľko v minulosti trápila. Ono niekedy sa zázraky dejú, netreba hádzať flintu do Zita pri prvej kríze, ale chápem, že môže byť ťažké rozoznať kedy he situácia nwzvratna...
Ja mam 2 deri tak isto ma vyhadxuje nadava mi tiez neviem co mam robit nemam peniaze nazvys len rodicak zatial
Moja..... Zosustred čo najviac peňazí,nájdi nejaký job v inom meste a UTEKAJ!!!
Hlavne sa chran aby si neotehotnela s týmto😱
Drž sa, dievča
no a di si nic neusetrila?Kde si davala peniaze doteraz?Priatelovi ci ako?
@semila001 niektorý chlapi sa cítia na koni, keď sú ženy na materskej a od neho závislé. Možno, ak máš kam ísť a chces to risknúť- sa zbal a odit k mame, daj si 2 týždne a zvas, či ti nebude bez neho lepšie. Ja som sa vracala len kvôli dcére, u nej hrozilo, že sa psychicky zrúti- chcela ostať v zahraničí a keby niečo riešim, ja by som musela na Slovensko a až do súdneho rozhodnutia by deti museli ostať v Rakúsku.
Možno sa od zľakne, že dokážeš existovať aj bez neho a bude mu ľúto.. .dobehne s produktom a nebude viac vyskakovať. Alebo sa rozidete...ale ako baby radia, lepšie je ušetriť si čas, žijeme len raz ako sa celý život trápiť...

@gabi000 + Autorka
Písala si autorka na tie ponuky, čo ti tu písala gabi aj s kontaktmi?