Priateľ ma vulgárne (ne-urazil)

25. okt 2022

Baby priateľovi som vytkla že nič nerobí z ničím mi nepomôže, sám od seba nechytí ani metlu až si pozameta vo svojom byte (pretože som sa presťahovala k nemu 200 km od môjho bydliska)..Máme spolu aj syna syna a priateľ najradšej len kukal svoje seriáli na netflix a to je všetko...Od nervov som mu hodila malého paplón do hlavy a on mi povedal že či potrebujem tresnut po hlave a že som najjebnutešia ženská ktorú poznám a až idem do piče a ja jemu že už som mala ísť dávno a že je starý kkt...Tak sa pýtam vás ako je možné že ma to vôbec neurazilo čo mi povedal?

boks45
25. okt 2022

lebo podla vsetkeho vam je prirodzene takto rozpravat .

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janai1
25. okt 2022

Neurazilo ťa to ale vkuse u tom rozmyšľaš, že až musíš o tom zakladať tému?
Ale zas aké správanie máš ty také má aj on. Ste sa museli dlho hľadať

miadi
25. okt 2022

Sa hovori “ vrana k vrane sada.” Znamena ze ste rovnaki. Len chudak to dieta v tomto vyrastat “ pekny” vzor do zivota.. ani sa mi nechce verit ze ta to neurazilo naco potom ta tema? Si vynadate do pohlavnych organov a vecer budete vyrabat malemu surodenca.

lady_hurts
25. okt 2022

Tomu sa hovorí úcta k partnerovi/partnerke.

ruzovakrava
25. okt 2022

A išla si teda nakoniec tam kam ťa poslal či nie? A prečo ťa to neurazilo - ťažko povedať, pravdepodobne ste na také konverzácie obaja zvyknutí a navyše ho už asi nemáš rada, tak to bude asi ten dôvod.

autor
25. okt 2022

@uprimnazienka Predtým som bývala sama a nebaví ma mu robiť stále slúžku...Je ešte aj starší odomna a už veľa krát mi povedal že z jeho ex mali taký vzťah kde nepadlo ani jedno vulgárne slovo,za to pri mňe že sa nedá byť slušný keďže občas mne ujde nejaké to slovo či popri kecani s kamošmi lebo keď sa mi niečo pokašle atď.

autor
25. okt 2022

@ruzovakrava Nie nešla momentálne je on v obývačke kuka ďalej sériu a ja som v spálni s malím

marca12
25. okt 2022

Asi si typ zeny,co z chlapa certa diabla vyzenie 🤣 ale vazne so sebou nieco robte. Dieta vas vidi a vyrasta v tom,ked zacne kopirovat vase spravanie v skolke sa prepadnes od hanby. Vsetko po vas bude opakovat.

viestta
25. okt 2022

Co si si vybrala, to máš, nikto ti ho nenanútil. Tak bud sa s tým výberom zmieris alebo s tým všetkým niečo spravíš.

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katkami123
25. okt 2022

A to aj u vás doma sa takto rozprávalo?

autor
25. okt 2022

@miadi Čo sa týka uzazenia tak ja ti neviem..mojom prvom pobluznení mi ex povedal že som vyjebana suka a tam ma to tak zasiahlo že som celú noc preplakala po ňom som malá krátkodobé vzťahy kde som robila, opatrovateľku,boxovacie vreco,bankomat a kde mi taktiež nadávali vulgárne pričom som ja k ním vulgárna nebola a taktiež má to neuražalo tak ako teraz 🙈

autor
25. okt 2022
viestta
25. okt 2022

Máš nejak moc blbo nastavenú mieru, čo je ešte v poriadku, čo nie. Správajú sa k tebe ako k handre a tebe to (už) ani nevadí. Tak si budete v druznej spolupráci nadávať, a nadávať, a zas nadávať. Však je to v poriadku oslovovať sa výrazmi z biologie🙄
A vaše dieťa bude tiež kadekoho titulov at termínmi z biológie, však doma to tak ma, tak je to v poriadku
Btw: ty si špeciálne vyberáš takých neokrochamych, prisprostalych a vulgárnych partnerov, či to je len náhoda?

miadi
25. okt 2022

Logicky si myslis ze ked mu nieco hodis do hlavy ze vyskoci a zacne upratovat? Neviem kolko mate rokov ale to ze je starsi si vedela tak to je take nepodstatne.. ta kominikacia z oboch stran nema ziadnu uroven.

autor
25. okt 2022

@viestta S priateľom som otehotnela neplánovane a občas mám aj výčitky že som si naše dieťa aj nechala keďže pri mojom pomalom vedení ako mi vraví (priateľ) som neskôr prišla na to že toto bola Veľká chýba aj presťahovanie aj to dieťa atď.

autor
25. okt 2022

@miadi Priateľovi je čoskoro 47 a mne 32

matullienka
25. okt 2022

Teda správať sa neviete ani jeden, keď toto pochyti tvoje dieťa do a zo škôlky a školy budeš chodiť kanálmi. Prepáč ale ty ozaj nebudeš mať vysoké IQ keď sa dokážeš takto vyjadrovať pred malým dieťaťom a ešte ti to príde úplne normálne.

sense
25. okt 2022

Obaja mate dosť divný slovník, ale pre dobro dieťaťa by som sa s ním rozisla

zmrzlinka2021
25. okt 2022

No podla toho co pises, frajer uz len caka, kedy mu das pokoj a odides z jeho bytu...

lulaby1982
25. okt 2022

Máte skúsenosť,že na frustráciu reagujete agresiou a zjavne nikam nevedie.Keby ste mala vrátiť čas urobila by ste to isté opäť,? Ako to vidíte Vy odstupom času ,keď opadli emócie ? Rovnako? Alebo by ste niečo urobila inak,lepšie?

Viem si predstaviť ,že ste nahnevaná a prežívate veľmi silné emócie ,keď ste frustrovana. Ja z Vašich riadkov čítam násilie,despekt, poníženie, štýl komunikácie dieťa dieťa,nie dospelý a dospelý. Pýtate sa,že prečo ste bola rezistentna voči verbalnej agresii Vášho partnera a Vás udivuje a je pre Vás záhada ,že Vás sa to nedotklo. Čo je teda pre Vás priorita? Riešiť primárne ako to máte s komunikáciou a vzťahom , či ste spokojni,že budete naďalej takto komunikovať a riešiť problémy ,alebo to,. že ste si vypestovala odolnosť voči verbalnej agresii? Čítam ,že máte neistotu a pochybujete o Tom,že to čo Vám správne partner ,či je správne,že Vám toto povedal ako dospelej matke a žene ,kt.mu porodila dieťa a dieta bolo svedkom tohto incidentu? Podľa Vás malo by sa niečo zmeniť niečo vo Vašej komunikácii navzájom,alebo i ďalej si budete hoviet v násilí a budete sa demolovat navzájom a predbiehať sa kto má nicivejsiu zbraň?Tomuto sa hovorí sociálne učenie,odkiaľ to tie agresívne a zle deti majú?,ja nechápem Vy áno?

Človek so sebaúctou vyjadruje svoje potreby výstižne a presne,môže byť aj emocionálny,dať priechod svojim socializovane emóciám,ale neinspiruje sa talianskym temperamentom a určite paplón,kt. slúži na zakrytie tela nehádže ako oštep po domácich príslušníkov , skúsme sa dohodnúť,že paplón je teda iba na zakryvanie a takisto a všetko čo je vo Vašej domácnosti ,má svoje využitie. Zubkou kefkou si umývame zuby a určite ju nepouzivame na iné účely.

Na Vašej ukážke je vidieť ,že Vás to naozaj veľmi hnevá,že Vás partner neprispieva do domácnosti fyzickou činnostou, určite však inak hej, ale Vy potrebujete aby sa podieľal na chode domácnosti.

Čo keby ste v budúcnosti povedala , lebo sme v civilizacii a v srdci Europy, nehrala a na osteparku, že rozumiete,že Vás partner potrebuje chvíľu pre seba a ho chápete . Máte však domácnosť a nestíhate všetko ako by ste chcela. Čo navrhuje ako riešenie. Čím sa podieľať, nech od vyberie z menucka , varenie,pranie, vysypanie smeti . Prípadne veci kt sú jeho neodkladajte a neriešte ich ,ak po nich nelezu chrobáky a nemaju nejaký odor,Vás do toho nič. Máte spoločné bacovat a teda vychytávat,to čo druhý nedokáže vychytať,volá sa to spolupráca. Prípadne či je možné zaplatiť si cleanerku ,čo keby tento návrh prešiel?

vemi23
25. okt 2022

Moj manzel predomnou nikdy v zivote nezahresil, nikdy mi škaredo nepovedal. Nezranil ho ten paplon? Nema otras mozgu? Asi ta to neurazilo oebo si už zvyknutá?

lorenita
25. okt 2022

Zasluzite si jeden druheho..

autor
25. okt 2022

@lulaby1982 Áno na frustrácie reagujem agresiou, čas už sa vrátiť nedá a aj keby tak ten paplón po ňom nehodim..X krát sme sa bavili a spoločnom podielani sa v domacni lenže jeho odpoveď je vždy ak si neupraceš tak čisto mať nebudeš však upratujes pre seba.... Stále mi vyčíta že nemá chvíľky pre seba a pri tom stále keď je doma tak len leží, fajčí a kuka telku..A porovnáva sa s mojím otcom že ten doma nepohne z ničím a je dobre a on musí povysávať atď..

autor
25. okt 2022

@vemi23 Nie otras mozgu nemá... A neviem už sa stálo pár krát že mi povedal že som ,jeb***atď

viestta
25. okt 2022

Mne by chlap raz tak povedal, tak by veľmi dlho pil krupicu cez slamku. A ešte by si ju sám varil, lebo ja by som tam už nebola. U vás to bude zrejme lichotka v rámci predohry.

matullienka
25. okt 2022

Tebe vadí, ze ťa počas tuje nadavkou a ty mu tiež nezostsnes nič dlžná. Fakt úroveň rodiča nedosahujete ani jeden. Ty budeš zrejme nezrela a on zrejme už starý aby riešil placuce dieťa. Každý chcete mať to svoje a ani jeden neustupite. Chudák dieťa

miadi
25. okt 2022

Odist by si nechcela ? Tebe taktyto vztah vyhovuje? Musis byt uz velmi otupena ked ti jeho nadavky uz nic nerobia.

momoftwo
25. okt 2022

Vyborne, gratulujem. Tak roky si piples dieta, snazis sa mu vstepit dobru vychovu, spravanie, doma vidi harmoniu, samozrejmost ako slova prosim, prepac a dakujem a taketo slusne dieta ti zacne chodit do skoly, kde po mesiaci pride domov a spyta sa ma : mami a co to je ze p*ca?? Skoro ma odvalilo! Ze jeden v druzine tak rozprava. No z rozpravok to chlapec asi nema. U vas zlyhali asi rodicia a vy opatovne zlyhavate pri svojom synovi. To ste mu co za vzor? Je to velmi velmi smutne, treba sa troska zamysliet a zacat rozmyslat! Cakala som ze mas 23 rokov a nie 32!