Priateľ ma vulgárne (ne-urazil)
Baby priateľovi som vytkla že nič nerobí z ničím mi nepomôže, sám od seba nechytí ani metlu až si pozameta vo svojom byte (pretože som sa presťahovala k nemu 200 km od môjho bydliska)..Máme spolu aj syna syna a priateľ najradšej len kukal svoje seriáli na netflix a to je všetko...Od nervov som mu hodila malého paplón do hlavy a on mi povedal že či potrebujem tresnut po hlave a že som najjebnutešia ženská ktorú poznám a až idem do piče a ja jemu že už som mala ísť dávno a že je starý kkt...Tak sa pýtam vás ako je možné že ma to vôbec neurazilo čo mi povedal?
Vieš, no z domu si nesies svoje spravanie do vztahu. Tvoj priateľ je starý mládenec, meniť sa nebude, ty si mala rozmyslat dopredu s kým si začneš a s kým budeš sexuálne žiť, áno, potom môže nastať aj tehotenstvo, ale preto mame na krku hlavu, aby sme si vybrali rozumne životného partnera. On ma svoj životný štýl, očividne to vôbec nie je rodinný typ, ma rad svoj kľud a svoj bordel ako typickí starí mládenci, ktorí skôr potrebuju vo vztahu matku, ktorá by okolo neho skákala, než partnerku. Mne osobne neprídeš ani ty veľká výhra, tvoje vulgarne vystupovanie je des. Keď to nejde, zariad si život po svojom aj bez neho. A skús popracovať na svojom slovníku a zvládaní emócií, pretože, keď budeš takto vystupovať pred každým normálnych chlapom, tak vezme nohy na plecia. Ako sa hovorí, na kráľovnú doma čaká kráľ a na kravu čaká vôl.
To je vyjadrovanie teda… a ešte predpokladám že malého si mala na rukách alebo sedel pri vás a všetko to počul a videl. Super ho učíte. Aspoň ty ako matka by si trosku mala mat rozum. A od takého sa pakovať preč. Predpokladám že nebol iný pred dieťaťom, len tak sa nenaučil takto rozprávať zo dňa na deň. To s takýmto človekom si sa rozhodla vychovávať dieťa? No mám dosť. Akože ja som tiež človek čo si občas zahreší, tiež sa nehrám na neviem akú slušnú, ale toto by som si nedovolila pri dieťati a hlavne hádzať po partnerovi nejaké predmety. Ako to si viete podľa mna vybaviť ako dospelý ľudia, buď sa porozprávate o problémoch a zmeníte správanie obaja, alebo pôjdete od seba normálne slušne preč. To naco ste spolu aby ste si robili zle?
Čo vypustas do okolia to sa vracia ako bumerang. Ak slovne vulgárne útočis vráti sa ti to. Ak útočis "paplónom", buď rada že ti netresol. Ovládol sa. Neprovokuj. Urážať ťa to už neuráža, lebo táto tvoja realita je pre teba norma. Potrebuješ zo svojej reality urobiť drámu? Tak sa ti to celkom darí.
Ty si si vybrala toho muža. Je len na tebe či taký život chceš. Nemusíš ho chcieť ak nechceš.
Neuráža ťa to pravdepodobne preto, lebo si v niečom podobnom vyrastala. Takéto spravanie je u teba norma. Buď na sebe zapracuješ aj ty a naučíš sa ovládať a vážiť slová alebo dopadneš potom tak, ako dopadneš.
Máte to ťažké mať takého muža doma HM nezávidím Vám,že Vás to štve ,ale nenechajte ho,aby si robil čo chce

Ja Len k tomu urazeniu. Nemoze ta urazit nieco co nie je pravda (co nepovazujes za pravdu). A v anglictine to ma este taky vyraz ze take offence. Cize mozu ta ludia urazat ale teba to neuraza.