icon

Priateľ ma zanedbáva

lila8686
5. máj 2012

Ahojte.Chcela by som poznat Vas nazor ci ma este zmysel zit s muzom ktory o vas neprejavuje skoro ziadny zaujem.Odmieta sa so mou milovat,ziadne objatie ci bozk som od neho nedostala hadam pat mesiacov,mozno aj viac...Neviem ci je chyba vo mne,alebo ho uz nepritahujem.Je pravda,ze uz ani postavu nemam taku ako kedysi pred tehotenstvom a niekedy sa nestihnem poriadne ani upravit pri malom ci je to tym neviem,ale trapi ma to.Este stale ho lubim,vraj aj on mna ale nedokazuje to skoro ziadno.Chcela by som nas vztah zachranit uz len koli malemu ale neni som si ist ci aj na ukor toho ze ja ako zena budem uplne zanedbana,od muza ktoreho sice lubim ale ocividne si toho nevazi.Skuste mi poradit ako na neho,aby si ma viac vsimal a venoval sa mi uz konecne aj v posteli 🙂 Ja nemam kamaratky s ktorymi by som sa mohla o tomto poradit a porozpravat tak bude rada za kazdy nazor,dakujem.

lauritka
5. máj 2012

😉 😉 😉

vejula
5. máj 2012

@lila8686 skus si pozrieť tuto temu. https://www.modrykonik.sk/forum/za-dverami-nasich-spalni/ako-riesit-odmietanie-sexu-mesiac-po-svadbe/ PRečitaj si pribehy žien, je ich tam mnoho, ktorých manželia odmietaju sex. Momentalne sice nieje moc aktualna lebo sa založila sukromna skupina, ale ak chceš požiadaj o prijatie do sukromky 🙂

lila8686
autor
5. máj 2012

@ibajeho On je murar,takze ee 🙂

ibajeho
5. máj 2012

😀 😀 😀 tak potom nic, ale snazila som sa prist na klb veci ale teraz ma uz nic nenapada 😅

lila8686
autor
5. máj 2012

@karmelka77 Nebol,ja som nechcela a ani on nechcel...To mi je luto,ze sa nakoniec k tebe tvoj ex priatel tak nepekne zachoval.Rozhovor potrebujeme,to viem ale akosi sa k tomu nemame ani jeden,ale pokusala som sa ale nikdy nic z toho.Ale uz som rozhodnuta,ze sa musime porozpravat v klude a bez nejakych vycitok.Dufam,ze najdem na to odvahu uz konecne 😒 Aj mne to tak pripada,ze sme ako nejaky spolubyvajuci a nechcem to tak.A dakujem..

lila8686
autor
5. máj 2012

@ibajeho Ale aj tak dakujem,aj snaha sa snzi 🙂

lila8686
autor
5. máj 2012

@vejula Dakujem,mrknem sa na to..

lila8686
autor
5. máj 2012

@irriss No ved my ani nemame,vztah ked sa to tak vezme..

lila8686
autor
5. máj 2012

@anjelicek26 Len nech Vam to vydrzi navzdy 🙂

irriss
5. máj 2012

@lila8686
Rikas, ze je murar... 😉
muze byt velmi unaveny, mit strach o praci...o budoucnost..

lila8686
autor
5. máj 2012

@irriss Ale zas by sa mu nic nestalo,keby sa mi venoval.Lebo 5mesiacov je dost,teda aspon pre mna..

berenika39
5. máj 2012

@lila8686 zkusila jsi nasadit stejnou taktiku? miláčku, jsi mi úplně jedno, vůbec mě nezajímáš, nech mě být, nesahej na mě....????? 😉

bets
7. máj 2012

@irriss
pre mna je take manzelstvo ako standard.
a to u nas som ja o malicko starsia. 🙂

podla mna je to v nastaveni muza, ci ma potrebu neustalej fyzickej blizkosti. ak tu potrebu nema, tak bude nezny k zene len na zaciatku, ked je to velke zalubenie a potom, ked je vztah uz rutinny, tak fyzicky kontakt uz nevyhladava.
co robit, neviem, asi len neustale o tom hovorit, aby si uvedomil, ze nedava zene, to co zena potrebuje. alebo v nom vyvolat malu ziarlivost, napr. nechat dieta s manzelom, pekne sa upravit a niekam si pravidlene vyrazit bez neho.

lianka2
7. máj 2012

@lila8686 ahoj. no ako ti už písala vejula, prečítaj si tie príbehy alebo požiadaj o zaradenie do súkromnej témy. aj ja som tam. tiež mám taký problém. som 11 týždňov popôrode, s min. fyzickými zmenami a manžel ma odmieta. tiež je furt unavený a najnovšie mi povedal, že už preňho nie som len žena a milenka ale predovšetkým matka. a to nebol ani pri pôrode. tiež neviem, čo s tým mám robiť. dala som si záväzok, že idem byť naňho milá, nevyvolávať hádky a roztržky a uvidím, či to s ním niečo urobí. keby nám aspoň na rovinu tí muži povedali, čo si myslia a čo chcú. podľa mňa je lepšie, keď mm narovinu povie hoci aj také drsné vyjadrenie, že ho už žena nepriťahuje alebo ju nemá rád a preto ju odmieta, ako keď stále mlčí a zvaľuje to na únavu. žena potom stále očakáva a trápi sa viac. takto by aspoň vedela, na čom je, keďže láska sa nedá vynútiť, lepšie by pochopila, prečo ju odmieta. teda aspoň ja by som to tak brala...

pepibubu
7. máj 2012

@lianka2 tomu se říká Madonin komplex.... Nejslavnější kdo jím trpěl byl Elvis Presley... Nedokázal pak svou ženu vidět jako objekt sexuální přitažlivosti, obdivoval ji jako matku....

lianka2
7. máj 2012

@pepibubu a ako to môžme zmeniť?

pepibubu
7. máj 2012

jo, to netuším.... U Presleyových to vedlo k rozvodu. Elvis už z titulu toho že byl Elvis, "ojel" kdekterou, a když si Priscilla našla milence, bylo zle....

Zkuste googlit, a ta knížka, kterou napsala Priscilla sama, se jmenuje Můj život s Elvisem a čte se moc hezky.

lila8686
autor
7. máj 2012

@berenika39 Tak ten sa mna ani nedotyka takze tak ...

lila8686
autor
7. máj 2012

@bets Ja sa snazim komunikovat ale on sa vie len o jeho praci bavit a co chcem ja to ho nezaujima.

lila8686
autor
7. máj 2012

@lianka2 Aj ja som si to uz povedala,ze ma proste prestal lubit.Lenze on hovori,ze ma stale lubi len je unaveny.Keby mi to povedal,tak mi mozno aj odlahlo a vedela by som na com som,a ze to mam skoncit.

lila8686
autor
7. máj 2012

@pepibubu To by sa hadam aj podobalo na ten moj pripad..

sedrik
7. máj 2012

ahoj, ja si myslim ze v tom je ina zena, jednoducho to prestan riesit, aj ked ta to trapi, skus byt nevsimava aj ty, ak si ani to nevsimne, je jasne ze ho nezaujimas. je to asi kruto povedane, ale jedna vec je jasna, muzi sex potrebuju, ak ho nema s tebou, ma ho niekde inde, i ked mozno len virtualne

mamavera
8. máj 2012

@lila8686 súhlasím s bets - buď na neho milá, usmievaj sa, koketuj s ním, ale nedotýkaj sa ho, ani v posteli sa k nemu netúľ. Občas si vyraz bez neho, aj keď ideš s malým von, uprav sa, nalíč sa, pospevuj si pred zrkadlom, tancuj s malým po byte, mala by si v ňom minimálne vzbudiť podozrenie, že priťahuješ iných mužov. Zdá sa mi, že si je tebou príliš istý, poistil si ťa dieťaťom a nemusí sa o nič snažiť. Vzťah budujú dvaja a nikdy nie je vybudovaný.

maca_p
8. máj 2012

@lila8686 moj nazor je, ze ak sa o zenu chlap prestane zaujimat (samozrejme aj naopak), tak uz sa to nezlepsi, ba prave naopak, bude sa prehlbovat priepastny nezaujem, az vztah nadobudne rozmery bud kamaratstva, alebo nenavisti a povinnosti. 😝

8kiss8
8. máj 2012

@lila8686 asi ma inu ked ta 5 mesiacou zanedbava. to by sa nemalo sta podla mna

jahu348
8. máj 2012

Alebo vtom bude nieco ine :-/

lila8686
autor
9. máj 2012

@sedrik To urcite neni o inej zene,ako som uz pisala nemal by sa s nou kedy stretavat.Stale je len v praci v podstate.Robi s nim moj dobry kamarat takze keby mi nahodou niekde s inou zahybal tak sa to dozviem.Nevsimat si ho je pre mna tazke ale uz neviem,keby to pomohlo tak sa premozem 🙂

lila8686
autor
9. máj 2012

@mamavera Podla mna ani na mna neziarli,jemu je to jedno ci by som bola s inym alebo nie.Teda tak sa sprava,mozno len nechce prejavit,ze ziarli ako obcas ma sem tam nejaku poznamku ze co pozeram po chlapoch ale to je cele.Milo som to skusala,ale je pravda ze tak dva tri dni lebo ma to stvalo,ze aj tak sa nic nezmenilo.Iba sa so mnou viac rozpraval ale prejav lasky ziadny.Ale asi by som sa mala premoct a vydrzat...

lila8686
autor
9. máj 2012

@maca_p Mozno to tak je,ale ja sa zas nechcem tak rychlo vzdavat.Uz len koli malemu.

lila8686
autor
9. máj 2012

@8kiss8 Nemalo by sa to stavat,ale zial stava sa...On sa venuje len praci,na inu by nemal cas.