Priateľ mi celý deň nenapíše
Môj priateľ nemá rád písanie. Stretneme sa každý deň, niekedy mi vlastne napíše, že mu chýbam, je to možno 1x za deň, keď sa ozvem prvá, teda že sme si už napísali, tak celý deň o ňom nechyrujem. Celkom mi je z toho smutno. On vraj nerád píše a že radšej si povie naživo, keď vidíme aj svoju mimiku. Väčšinou v správach riešime len fakty ohľadom stretnutia. Máte to niektorá takto?
Áno ale opačne.... Po 3 rokoch vzťahu a spoločnom bývaní nemám potrebu písať celé doobedie.... Keď sa potom vidíme doma, pokiaľ je niečo dôležité zavolám....A neznamená to ze ho ľúbim len od 14.00 do 3.00 kým sme spolu a keď som v práci tak nie
Ak by som mala asi 15 rokov možno by som to brala inak.
@elizabet173 hádam nieee! Zatiaľ nič také nekúpil🤣
každý normálny človek to má tak. Ak sa cítiš nemilovaná bez x sms denne, potom je váš vzťah fakt chabý
Ani ja neznášam vypisovačky... po určitom čase je to nudné a trápne.
@jana_eyre_2 Ako súvisí písanie si s partnerom s písaním na modrom koníku? Mužovi môžem každý deň doma naživo povedať, čo chcem. Babám z koňa nie.
@h2 iba tak, že tu niektoré píšete ako nerady píšete 😉 keď by človek tak veľmi nerád písal, ani babám na koniku by sa mu nechcelo.. snáď som sa zase nedotkla x ľudí že som niečo napísala 🙊
@h2 resp.inymi slovami, keby mi priateľ povedal že nerád píše a preto sa neozýva a následne by som zistila že si v pohode píše napríklad na FB pod článkami, tak by ma to asi zarazilo..
@jana_eyre_2 Nie, ja som to myslela ináč. Nie, že nerada píšem. Ale že nemám potrebu písať mužovi, ktorého som videla ráno a uvidím ho zase večer, že mi chýba a že sa naňho teším. Nevidím v tom zmysel. Ináč píšem rada, dokonca väčšinou, keď mám niečo vybaviť, radšej píšem, než by som to riešila osobne, či telefonicky. Práve preto, že si to môžem premyslieť a sformulovať tak, ako by som to v daný moment naživo nevedela. Ale v tejto diskusii je to vyslovene o tom, že hoci autorka je s priateľom denne, tak on jej napíše, že mu chýba, "len" raz denne. Úprimne, mne keby môj muž každý deň písal, že mu chýbam, tak by ma to prvý deň, dva potešilo, potom by mi to začalo byť divné, potom by mi to začalo liezť na nervy a tak do 2 týždňov by som ho poprosila, aby s tým prestal. A keby mi napríklad len tak, z ničoho nič, napísal, že ma miluje, vydesím sa, že ma buď podviedol, alebo podpálil dom. 😁
@jana_eyre_2 ako som písala vyššie, tu ide o to, že keď autorkin priateľ neodpise hneď si namysla, že ju dostatočne nemiluje. Čo autorka sama potvrdila. Ako vravím, za mňa ok keď je vo fáze zamilovanosti alebo má -násť. No nie každý je po rokoch na vetvy z toho keď muža vidíš ráno a potom večer po práci a cez deň ti napíše ešte 50 správ. Mne to skôr pripadá, že dotyčný chce druhého kontrolovať a nedá mu ani dýchať.
@h2 tak predpokladám že autorka je mladučká slečna ktorá má prvý vážny vzťah a tak čaká nejakú romantiku.. vyznania si nepíšem ani ja s mužom, nikdy sme si ich nepísali, lebo nie sme romantici, avšak viem pochopiť ak to niekto v mladom veku na začiatku vzťahu očakáva.. on sa však proste vyjadril že nerád píše všeobecne, takže do toho predpokladám spadá akékoľvek písanie nie len vyznania a maximum čo napíše je nejaký fakt k stretnutiu a navela aby ju potešil raz denne jej napíše aj vyznanie.. ale je to len preto že ona potom tuzi, ako zamilovaný človek.. niekto kto je so svojím mužom napr.20rokov na to už fakt nazerá inak..
Proste mi prišlo vtipné že sa tu píše ako neradi píšete 😉
volakedy ludia ani mobil nemali a zili a milovali sa 😉. Mne to cinkanie telefonu ide obcas aj na nervy, tak vypinam zvuk....rusi ma to pri praci a odvadza pozornost.
@nurielka no lenže ona s ním asi nie je dlho a asi je vo fáze zamilovanosti 😉 tak ťažko asi porovnávať vzťah dlhoročných partnerov a nejakých čerstvých zaľúbencov..
@jana_eyre_2 Ale predpokladám, že ten jej priateľ nie je zoro (veď vieš, koho myslím 😁) a nepíše teda ani nikam inam, po sociálnych sieťach a tak. Navyše, aj ty sama si písala, že hoci píšeš rada, s mužom si romantické správy nepíšete. Možno ani on nie je takto založený. Problém je v tom, že nie sú v tomto kompatibilní. Ona by chcela viac písania, jemu stačí menej. Ale nemyslím si, že ju kvôli tomu nemiluje.
Priznal sa ti ze nerad pise. Preco to nezoberies ako fakt? Ste spolu kazdy den, aj vikend. Si spokojna ako sa s tebou vtedy sprava? Venuje sa ti? Ak ano, tak neries nepodstatne veci. Ak ti bude denne pisat 5 sprav ako ta miluje budes spokojnejsia?
@h2 no veď ja som predsa ani raz nerozporovala nič, len som sa vyjadrila k tomu všeobecnému písaniu ktoré vraj mnohé rady nemajú, nič viac nič menej..
Ak sa vidíte každý deň, tak by som si z toho ťažkú hlavu nerobila. Môže byť aj jemu smutno, že ti top má napísať a nemôže ti to teda v danej chvíli proste povedať do očí
@jana_eyre_2 Ach jaj. Nikto tu nepísal o všeobecnom písaní. Vyjadrovali sme sa k písaniu romantických správ s partnerom. Keď sa aj niekto vyjadril neurčito, v zmysle "nerada si píšem", brala som to vzhľadom k téme diskusie tak, že je tým myslené písanie správ s partnerom, nie všeobecné prispievanie na sociálne siete. Dúfam, že som to vysvetlila zrozumiteľne. A nijako zle to nemyslím, fakt. Len sme sa vzájomne nepochopili.
@h2 ale ja som predsa nikde nenapísala že som nepochopila ako to myslíš..
len neviem ako inak mám vysvetliť že mi prišlo ako vtipny fakt, keď niekto napíše že nerád píše, hlavne ak píše často napr na MK.. a tohoto faktu sa týkal úplne môj prvý príspevok, resp.jeho prvá časť..
@jana_eyre_2 OK, ja už to vzdávam. 😁
ja mam skusenost a vrelo odporucam. bolo to v case kedy boli uz telefony, aj socialne siete. moj vtedajsi priatel mi to sam navrhol - pouzivat telefon iba na dohodnutie terminu stretka. Pripadne nieco surne.Povolili sme si jednu sms na vecer, ak sme chceli zdielat pocity, podakovanie za spolocne stretnutie. a ja som mu za to doteraz vdacna. predisli sme mnohym a mnohym nedorozumeniam a zbytocnym frustraciam. a neskutocne sme sa tesili na vzajomne stretnutia.
@jana_eyre_2 možno si nemyslela práve mňa, mne nevadí písanie, to vadí môjmu partnerovi. Ale SMS typu dobrí ránko a ako si sa vyspala by mi išli na nervy
@elizabet173 nie nemyslela som teba, ale už to nechávam tak.. evidentne niekedy píšem tak, že sa nedá rozumieť čo som tým myslela..
Áno. Je to typ ktorý ti to dokáže a ukáže.
Nie typ ktorý o Tom bude rozprávať
uprimne? keby mne muz vypisuje denne tak ho niekde poslem a to aj ked sme spolu chodili sme si nevolali
denne😅
kebyze ho nevidim od rana do vecera a netusim kde je,tak by ma to hnevalo...moj priatel tiez nevypisuje,ked sa nahodou ozve,tak mi je to podozrive 😂...ale v podstate ani ja neviem co by som mu pisala.lubim ta,chybas mi 10 krat za den? ale chapem co myslis,je niekedy na figu,nemat ziadny kontakt s priatelom...straca sa to spolu-zitie a je z toho iba spolu-byvanie...staci,ked si dohodnete,ze napr cez obed si zavolate...aj minuta vie niekedy zachranit vztah....
@yasmeena áno presne tak som to myslela, tá minúta, alebo vedieť, že na mňa myslí, možno hlasová správa alebo tak.
Ja mam muza 6 rokov a nenapisal mi nikdy sam odseba 😀 dokonca aj ked je prec a nebude v noci s nami a s detmi 😀 volakedy mi to vadilo, hadali sme sa koli tomu ale dnesnym dnom som sa s tym zmierila.. A hotovo 😀