Priateľ mi celý deň nenapíše
Môj priateľ nemá rád písanie. Stretneme sa každý deň, niekedy mi vlastne napíše, že mu chýbam, je to možno 1x za deň, keď sa ozvem prvá, teda že sme si už napísali, tak celý deň o ňom nechyrujem. Celkom mi je z toho smutno. On vraj nerád píše a že radšej si povie naživo, keď vidíme aj svoju mimiku. Väčšinou v správach riešime len fakty ohľadom stretnutia. Máte to niektorá takto?
Sme spolu každý deň. Vôbec mi nepíše. Načo keď ste spolu každý deň. Aspoň sa môžete porozprávať doma a pohádať alebo tešiť spolocne. Ja tiež nie som typ na vypisovacky. Ani partnerom ani priateľom. Radšej sa stretnem a osobne teším sa čo majú nové. A určite by ma večer zaujímalo čo môj partner zažil ale nepísala by som mu. Vôbec sa netráp tým že ti nepíše. Hlavne že ste spolu.

A my si napríklad píšeme každý deň, aj keď viem že po práci sa vidíme doma, mne to príde milé. Odpíšeme, keď máme čas a v práci je voľnejšie. Keď je toho viac, tak mu odpíšem až po niekoľkých hodinách, ale ani jeden kvôli tomu nerobíme scény, že prečo ten druhý neodpísal hneď. Keď si nerád píše, tak to musíš len akceptovat