Priateľ mi neodpísal na správu
Ahojte zienky,chcem počuť váš nazor
Priateľ šiel piť s pár kamošmi sú tam čisto len muži a pravidelne mi odpisuje,akurát som mu pisala že ho ľúbim a na to neodpovedal,ale odpisal na správu predtym
Co si o tom myslite?
@sasitimi17 ked idem ja von, tiez mi moj chlap nevypisuje kazdych 10 minut. Vie kde som, vie s kym som a aaj co tam robim. To iste je ked ide chlap "von". Jednoducho jedem druheho nechame dychat. Neviem si predstavit, ze by to co autorka niekto robil mne, vsak by ma piclo. Neviem si predstavit, ze by som bola na tom tak zle, ze by som jeden vecer nevydrzala bez chlapa. Nehovoriac o tom, ze tu je celkom mozne, ze toto je az kontrola, nie len zufalstvo z par hodinovej samoty. Jedno aj druhe je chore.
To uz je velmi slusne byt vonku s kamosmi a furt vypisovat na mobile.ja ked idem s niekym von, venujem sa im a nie mobilu, co sme uz uplni tupci a otroci mobilov?

@sasitimi17, chlap išiel a s kamošmi a ona mu vypisuje správy ako keby bol preč dva roky. Ja by som ju už dávno poslala do prdele, nech stalkuje niekoho iného. Išiel pit s kamošmi a pravidelne jej odpisuje, nie ze mu napísala jednu správu a neozval sa.