Priateľ mi niečo tají
Ahojte baby čo by ste si mysleli keby váš priateľ je neustále na messengri a na whatsapp, má zaheslovaný mobil, hneď ako mu pípne správa odpisuje aj keď ležím vedľa neho, ale nevidím mu tam... veľa sme sa už pohádali skrz to a mňa to už nebaví, teraz posledný mesiac je kľud, ale on to stále robí a ja sa vnútorne zožieram. Keď chcem vedieť s kým si píše tak,že by som ho musela zabiť aby mi to ukázal, ale že má svoje hranice, ktoré nikdy neprekročí, a že som jediná žena ktorú naozaj miluje a že by ma nikdy nepodviedol... čo vy na to? Verili by ste?
Vieš čo hneď by som ho vyhodila cez zatvorené dvere... Prepàč ale urcite ma niekoho 💪🤗
@klaudi31 Nechcem ta strasit, ale na tvojom mieste by som zvolila otvoreny rozhovor, povedat mu, ze mas obavy a ze chces vidiet s kym si pise. Ak je to zdravy vztah a ty sa citis neista a nie je to len o chorobnej ziarlivosti, spytaj sa ho na to. Ked sa bude branit, myslim, ze ti tym odpovie...
Ak citis sama, ze vo vasom vztahu nie je nieco v poriadku a ze ta podvadza, bude to tak. Prezivala som to iste, stale smsky, hovory, rano aj vecer v druhej izbe a ked som chcela vidiet hovory, tak ze je to pracovne a nemusi mi nic ukazovat, ze mu mam doverovat. Ja som to tiez v podstate vedele, stale reagoval rovnako, ze miluje len mna, nikoho nema, ze su to pracovne veci nakoniec z toho bola milenka z prace...