icon

Priateľ mi niečo tají

klaudi31
11. apr 2019

Ahojte baby čo by ste si mysleli keby váš priateľ je neustále na messengri a na whatsapp, má zaheslovaný mobil, hneď ako mu pípne správa odpisuje aj keď ležím vedľa neho, ale nevidím mu tam... veľa sme sa už pohádali skrz to a mňa to už nebaví, teraz posledný mesiac je kľud, ale on to stále robí a ja sa vnútorne zožieram. Keď chcem vedieť s kým si píše tak,že by som ho musela zabiť aby mi to ukázal, ale že má svoje hranice, ktoré nikdy neprekročí, a že som jediná žena ktorú naozaj miluje a že by ma nikdy nepodviedol... čo vy na to? Verili by ste?

Strana
z4
aranka123
Odpoveď bola odstránená
andreasmola
19. apr 2019

Vieš čo hneď by som ho vyhodila cez zatvorené dvere... Prepàč ale urcite ma niekoho 💪🤗

pjony
23. apr 2019

@klaudi31 Nechcem ta strasit, ale na tvojom mieste by som zvolila otvoreny rozhovor, povedat mu, ze mas obavy a ze chces vidiet s kym si pise. Ak je to zdravy vztah a ty sa citis neista a nie je to len o chorobnej ziarlivosti, spytaj sa ho na to. Ked sa bude branit, myslim, ze ti tym odpovie...

Ak citis sama, ze vo vasom vztahu nie je nieco v poriadku a ze ta podvadza, bude to tak. Prezivala som to iste, stale smsky, hovory, rano aj vecer v druhej izbe a ked som chcela vidiet hovory, tak ze je to pracovne a nemusi mi nic ukazovat, ze mu mam doverovat. Ja som to tiez v podstate vedele, stale reagoval rovnako, ze miluje len mna, nikoho nema, ze su to pracovne veci nakoniec z toho bola milenka z prace...

22lucka22
2. máj 2020

@klaudi31 ahoj ako vidím už je to rok ale zaujimalo ma ako ste to doriešili a či ste ešte spolu ? Ak chceš napis do správy 🙂

shilou
2. máj 2020

@22lucka22 nenapise..je neaktivna

Strana
z4