icon

Priateľ mi nosí jedlo po záruke. Ako reagovať?

6. mar 2025

Chápem, že sú aj sporovliví ľudia, ale správanie môjho priateľa mi príde vyslovene nepochopiteľné. Poznáme sa 5 rokov. Keď k nám príde, bud nedonesie nič, alebo, väčšinou, potraviny po záruke. Kompoty od mamy z roku 2018, sladkosti rok staré, dezert, z ktorého chýbajú 2 cukriky, nadhnite ovocie, zeleninu...Vyvrcholilo to predvčerom, doniesol tvaroh mesiac po záruke, pastetu 2 roky po záruke, mozzarelu syr mesiac po záruke a ,keďže ma bolela noha, doniesol mi masť Ibalgin,ktorému záruka končila v roku 2019 a vyslovene uz smrdela...Pritom viem,že sám užíva masť od bolesti Voltaren atď. Ale on mi doniesol takú, čo ju mal kdesi v zásuvke , starú...Strašne sme sa pohádali, lebo sa mi takéto chovanie hnusi. Nič od neho nechcem, neprosím ho,aby čokoľvek nosil, on to nosí, aby nechodil naprázdno, no mne to príde,že doma pozbiera všetko, čoho sa chce zbaviť...

cacianka
7. mar 2025

Takto nosím max na špinavú robotu vidiek/ dvor, keď sa robí s hnojom, uhlím, zeminou,
potom vy ha dzu jem!

ika02
7. mar 2025

Ak je to teraz takéto, skús si predstaviť, čo bude, keď sa vezmete. Peniaze bude mať poď palcom ON, nakupovať bude ON (ako inak všetko na konci záruky), Ty si budeš pýtať peniaze a každú vec donekonečne obhajovať, že ju naozaj potrebuješ, príp. deti. Na dovolenku pôjdete nanajvýš k najbližšiemu rybníku (kde sa neplatí vstupné), vlasy Ti ostrihá aj jeho mama (načo kaderníčku), kúpať sa budete postupne všetci v jednej vani (ušetrí sa voda), na reštiku zabudni (doma navaríš lacnejšie), televízor si zapneš max. na 1 film, Vaša dcéra bude chodiť v chlapčenských veciach (svokra určite má odložené po synovi) a večer Ti cestou z práce donesie zrazeného holuba (alebo veveričku), aby si niečo uvarila. 🤪 Utekaaaaaaaj, kým sa dá!

mischy00
7. mar 2025

Býva aj taka relácia extremny zgrlosi ci tak nejako, tam sú presne tieto extrémy.
@ika02
Za mňa to nie je lakomec, za mňa je on totálny sedlák a neviem si predstaviť s takymto človekom byť 2 mesiace, nie 5 rokov!

rejka7
7. mar 2025

Tvoj posledný príspevok je teda vrchol, treba byť najmä k sebe milosrdný, mať sa rád a nechať tohto fakt nevhodného chlapa na partnerstvo ísť preč. Pri ňom budeš a hlavne deti trpieť, fakt.

janickacrazy
7. mar 2025

Prečo si vlastne s ním? Ty sa vôbec nemáš rada?

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
0silvia0
7. mar 2025

a to s takým špindírom deravým chodíš aj medzi ľudí? To príde za tebou takýto deravý?

sofia1979
7. mar 2025

Mne to príde choré nemá nejakú úchylku? Buď mu niečo chýba, alabo neexistuje prísť takto s pomyjami

autor
7. mar 2025

@ika02 hahaaa

vilma7
7. mar 2025

By som mu to zabalila nazad a poslala do ruti. .aj jeho. Ako fakt je to chuj.

karolinakr
7. mar 2025

čo ked ma aj trenky po zaruke alebo hygienu

karolinakr
7. mar 2025

@mischy00 presne som mala rozpisane, oni vytahuju z kontajneru babovku a ponukaju ňou návštevu alebo rodinu a neni im hanba, darčeky z vypredaja, nepotrebne haraburdy, dobra sprava je, že každy skrblik si najde partnera

ekira1
8. mar 2025

On nemá doma kontajner keď to nosí tebe? Dávaj mu to zjesť, keď to nechce vyhadzovať, nech si to zje.

mantilka
8. mar 2025

Taký zgrlos by bol už môj ex. Ty sa s nínemas hádať a dúfať, že ho prevychovas, ty ho máš buď akceptovať alebo dovi dopo. U mňa by bolo to dovi dopo.
Takýto ľudia v manželstve sú hotová pohroma.

mantilka
8. mar 2025

Ty sa teraz smeješ ale ika02 nie je ďaleko od pravdy. Čítaj tu príspevky zgrlosov manželov...ženy sú týrané psychicky.

caramellka
8. mar 2025

Hmmm, skutočne je to partner? Preboha...
Možno pri prvom takomto prešľape keby si ho upozornila, o.k., ale pri ďalšom by som ho hnala kade ľahšie, autorka. Ty mu akože dokonca roky toto tolerujes?
Prosím, pre svoje dobro vytiahni odniekiaľ konečne svoju sebaúctu a pošli ho tam, kam patrí...

lukbe
9. mar 2025

@autorka, ty prečo neodpovedas na otázky, čo na to on, čo na to jeho matka, preco si stále s ním? Tvoje odpovede ho "pekne" opisujú, ale nič k veci. Buď je toto výmysel, alebo si čudák tiež.

janickacrazy
9. mar 2025

@lukbe presne, žiadna žena pri zmysloch by s takým exotom nechodila, takže buď je to fakt vymyslené, alebo to vypovedá aj niečo o tej autorke

cacianka
9. mar 2025

@janickacrazy aj môj chlap mal naučené, že sa obliekal ako starý chlap, obnosené veci, lebo naučený z domu šetriť. Ale postupne som ho naučila že sa dá pekne slušne obliecť aj za malý peniaz, nechodiť ako šupák, že má svoju hrdosť a hodnotu , tak sa môže aj obliecť lepšie a zvýšiť si sebavedomie. Už roky chodi upravený, a aj sám seba vníma že sa môže cítiť dobre, na vyššej úrovni

autor
11. mar 2025

@lukbe nesedim celý deň na nete ako ty,sorry

lukbe
11. mar 2025

🙈😂😂😂

0silvia0
11. mar 2025

@lukbe už odpísala, ale nie k veci😍

lukbe
11. mar 2025

@0silvia0 veď to, je to asi tak, ako som písala 🙈

enmery
11. mar 2025

No nesedíš na nete, lebo musíš triediť odpadky, ktoré k Tebe tento pacient nosí. Ak nie si troll, tak sa ťahať 5 rokov s takýmto, je tiež na diagnózu. @ika02 Ti to opísala presne, ty sa iba smeješ.🤪

rosavia
11. mar 2025

@0silvia0
Presne tak, a vyhodit spolu s nim.

misanthropicdann
11. mar 2025

@user62056819 pretože tu ženy odporúčajú rozchod za každú sprostosť.

nikaeli
11. mar 2025

Aj mne balila ex.svokra kompóty a zaváraniny, ktoré ani nemali farbu a plávali v nich usadeniny 🤦🏻‍♀️ Nemala som už silu hádať sa. Vyložila som to v pivnici na police a po kúskoch vyhadzovala. Ex kompóty nejedol, tak nemal prehľad 🤪 a k tomu oblečeniu - vy sa smejete - ale keď raz doniesol domov tašku s teplákmi, ktoré nosil on ako malý, nezmohla som sa na slovo. Pri najbližšej návšteve som ju babke vrátila, že moja dcéra určite nebude nosiť 30-ročné ockove tepláky!

tundra
11. mar 2025

@nikaeli si mohla usetrit 😂😂😂

nikaeli
11. mar 2025

@tundra tepláky na traky so záplatami 🤦🏻‍♀️ako v seriáli Sľub 🤪 kde som jej ich mala obliecť?

cacianka
11. mar 2025

@nikaeli do školy aj divadla, babka by bola Happy.
😛😛😛. Hrdinka ako ti pomohla, obrovský poklad ti dala, tepláky so zhranetou gumou a ty nevesta hnusná si nevážiš jej obetu. Och mein Gott.