Priateľ mi nosí jedlo po záruke. Ako reagovať?
Chápem, že sú aj sporovliví ľudia, ale správanie môjho priateľa mi príde vyslovene nepochopiteľné. Poznáme sa 5 rokov. Keď k nám príde, bud nedonesie nič, alebo, väčšinou, potraviny po záruke. Kompoty od mamy z roku 2018, sladkosti rok staré, dezert, z ktorého chýbajú 2 cukriky, nadhnite ovocie, zeleninu...Vyvrcholilo to predvčerom, doniesol tvaroh mesiac po záruke, pastetu 2 roky po záruke, mozzarelu syr mesiac po záruke a ,keďže ma bolela noha, doniesol mi masť Ibalgin,ktorému záruka končila v roku 2019 a vyslovene uz smrdela...Pritom viem,že sám užíva masť od bolesti Voltaren atď. Ale on mi doniesol takú, čo ju mal kdesi v zásuvke , starú...Strašne sme sa pohádali, lebo sa mi takéto chovanie hnusi. Nič od neho nechcem, neprosím ho,aby čokoľvek nosil, on to nosí, aby nechodil naprázdno, no mne to príde,že doma pozbiera všetko, čoho sa chce zbaviť...
Ak je to teraz takéto, skús si predstaviť, čo bude, keď sa vezmete. Peniaze bude mať poď palcom ON, nakupovať bude ON (ako inak všetko na konci záruky), Ty si budeš pýtať peniaze a každú vec donekonečne obhajovať, že ju naozaj potrebuješ, príp. deti. Na dovolenku pôjdete nanajvýš k najbližšiemu rybníku (kde sa neplatí vstupné), vlasy Ti ostrihá aj jeho mama (načo kaderníčku), kúpať sa budete postupne všetci v jednej vani (ušetrí sa voda), na reštiku zabudni (doma navaríš lacnejšie), televízor si zapneš max. na 1 film, Vaša dcéra bude chodiť v chlapčenských veciach (svokra určite má odložené po synovi) a večer Ti cestou z práce donesie zrazeného holuba (alebo veveričku), aby si niečo uvarila. 🤪 Utekaaaaaaaj, kým sa dá!
Tvoj posledný príspevok je teda vrchol, treba byť najmä k sebe milosrdný, mať sa rád a nechať tohto fakt nevhodného chlapa na partnerstvo ísť preč. Pri ňom budeš a hlavne deti trpieť, fakt.
Prečo si vlastne s ním? Ty sa vôbec nemáš rada?
a to s takým špindírom deravým chodíš aj medzi ľudí? To príde za tebou takýto deravý?
Mne to príde choré nemá nejakú úchylku? Buď mu niečo chýba, alabo neexistuje prísť takto s pomyjami
@ika02 hahaaa
By som mu to zabalila nazad a poslala do ruti. .aj jeho. Ako fakt je to chuj.
čo ked ma aj trenky po zaruke alebo hygienu
@mischy00 presne som mala rozpisane, oni vytahuju z kontajneru babovku a ponukaju ňou návštevu alebo rodinu a neni im hanba, darčeky z vypredaja, nepotrebne haraburdy, dobra sprava je, že každy skrblik si najde partnera
On nemá doma kontajner keď to nosí tebe? Dávaj mu to zjesť, keď to nechce vyhadzovať, nech si to zje.
Taký zgrlos by bol už môj ex. Ty sa s nínemas hádať a dúfať, že ho prevychovas, ty ho máš buď akceptovať alebo dovi dopo. U mňa by bolo to dovi dopo.
Takýto ľudia v manželstve sú hotová pohroma.
Ty sa teraz smeješ ale ika02 nie je ďaleko od pravdy. Čítaj tu príspevky zgrlosov manželov...ženy sú týrané psychicky.
Hmmm, skutočne je to partner? Preboha...
Možno pri prvom takomto prešľape keby si ho upozornila, o.k., ale pri ďalšom by som ho hnala kade ľahšie, autorka. Ty mu akože dokonca roky toto tolerujes?
Prosím, pre svoje dobro vytiahni odniekiaľ konečne svoju sebaúctu a pošli ho tam, kam patrí...
@lukbe presne, žiadna žena pri zmysloch by s takým exotom nechodila, takže buď je to fakt vymyslené, alebo to vypovedá aj niečo o tej autorke
@janickacrazy aj môj chlap mal naučené, že sa obliekal ako starý chlap, obnosené veci, lebo naučený z domu šetriť. Ale postupne som ho naučila že sa dá pekne slušne obliecť aj za malý peniaz, nechodiť ako šupák, že má svoju hrdosť a hodnotu , tak sa môže aj obliecť lepšie a zvýšiť si sebavedomie. Už roky chodi upravený, a aj sám seba vníma že sa môže cítiť dobre, na vyššej úrovni
@lukbe nesedim celý deň na nete ako ty,sorry
🙈😂😂😂
@user62056819 pretože tu ženy odporúčajú rozchod za každú sprostosť.
Aj mne balila ex.svokra kompóty a zaváraniny, ktoré ani nemali farbu a plávali v nich usadeniny 🤦🏻♀️ Nemala som už silu hádať sa. Vyložila som to v pivnici na police a po kúskoch vyhadzovala. Ex kompóty nejedol, tak nemal prehľad 🤪 a k tomu oblečeniu - vy sa smejete - ale keď raz doniesol domov tašku s teplákmi, ktoré nosil on ako malý, nezmohla som sa na slovo. Pri najbližšej návšteve som ju babke vrátila, že moja dcéra určite nebude nosiť 30-ročné ockove tepláky!

Takto nosím max na špinavú robotu vidiek/ dvor, keď sa robí s hnojom, uhlím, zeminou,
potom vy ha dzu jem!