Priateľ mi nosí jedlo po záruke. Ako reagovať?
Chápem, že sú aj sporovliví ľudia, ale správanie môjho priateľa mi príde vyslovene nepochopiteľné. Poznáme sa 5 rokov. Keď k nám príde, bud nedonesie nič, alebo, väčšinou, potraviny po záruke. Kompoty od mamy z roku 2018, sladkosti rok staré, dezert, z ktorého chýbajú 2 cukriky, nadhnite ovocie, zeleninu...Vyvrcholilo to predvčerom, doniesol tvaroh mesiac po záruke, pastetu 2 roky po záruke, mozzarelu syr mesiac po záruke a ,keďže ma bolela noha, doniesol mi masť Ibalgin,ktorému záruka končila v roku 2019 a vyslovene uz smrdela...Pritom viem,že sám užíva masť od bolesti Voltaren atď. Ale on mi doniesol takú, čo ju mal kdesi v zásuvke , starú...Strašne sme sa pohádali, lebo sa mi takéto chovanie hnusi. Nič od neho nechcem, neprosím ho,aby čokoľvek nosil, on to nosí, aby nechodil naprázdno, no mne to príde,že doma pozbiera všetko, čoho sa chce zbaviť...
@jana_eyre_2 Predpokladám, že to mal naskreckovane ešte z čias Veľkého covidového zásobovania 😄
Autorka, aj by som ti poradila, čo s takým priatelom, ale obávam sa, že by ti ho svokra vrátila so slovami, že síce je už po záruke, ale sa nevyhadzuje 🙈
Prepáč, musela som na odľahčenie . No tazko s ním. Vieš si predstaviť, ako sa to este bude zhoršovať u neho rokmi a postupne vekom? Zbláznis sa pri ňom.
Vidím, že sa dobre bavíš...Vymyslená téma, ako z učebnice👎 Žiadna normálna žena by s takým mužom nestrácala čas a to dokonca päť rokov,...Preto si ani raz nereagovala na otázku, že prečo si vlastne s ním, že?
@mandarinka555 Kuk koment od muža, preňho toto je hlúposť a nie dôvod na rozchod. Takže verím, že takto kognitívne slabšie vybavených ľudí je medzi nami viac.
Zaujímavé. Toľko vecí po záruke, by som hadam doma ani nenašla.
Povedala by som mu, že ešte raz donesie niečo staré, letí aj s tým a bude to naposledy. Nes.r sa s ním. Je to choré. Inak je normálny? Alebo je toho viac?
Páni, za 5 rokov musis mat uz doma plne skrine 🤣🤣🤣. Obdivujem tvoju trpezlivost. Nechces ho poslat do teplych krajin?
Že nie si prasa a toto zrat nebudes? 😉
Som v šoku čo za poruchy dokážu ženy tolerovať roky. Sebe dopraje na teba .... Jeho mama ti v kľude posle 7 r kompót. Už ta veta že kompót od mamy. Trtko. Si predstav mať s ním deti. Chces žiť s blbcom čo dá dieťaťu tvaroh pol roka po záruke? Prípadne plesnivy lekvár na chleba?

@cacianka veru.. taká som 😛 teraz má šancu podarovať ich druhej, lepšej neveste 😃