icon

Priateľ mi zakazuje kamarátku

10. okt 2020

Mám kamarátku ktorá mi aj v núdzi pomohla a aj ja jej ,rozumiem s ňou, môjmu priateľovi ona vafi a zakazuje mi sa s nou baviť lebo ona ma šialeného muža pijaka a ten somariny rozprával že mam prísť za nim a mi urobi decko a take a mojho priateľa sa to dotklo ked som mu to povedala a zakázal sa mi s kamoškou baviť, momentálne spolu čakáme babatko ja a priatel a hwdame sa na tom..ona ma niekedy dosť cudne názory,nema rada mojho priateľa ani on ju ale mne neublížila ....
Neviem čo mM robit ,uz jeeden chlap mi rozkazoval a vlastnil ma :( nechcem aj teraz takto dopadnúť

nely1704
•
10. okt 2020

Urob kompromis, veď raz za čas na kávu môžte ísť a povedať si čo je nové. Kontakt by som nerušila a takisto jej dala najavo, nech sa na adresu môjho priateľa nevyjadruje

alienkami
•
10. okt 2020

Tiež by som kontakt zúžila na občasnú kávu v neutrálnom prostredí - len vy dve. Jej manželovi by som sa vyhýbala.

sofia1
•
10. okt 2020

Ja už dopredu ľutujem to dieťa.Bude asi počúvať dosť primitívne témy u vás....

janetinka27
•
10. okt 2020

mozno treba obmedzit kontakt s nou. pomohli ste si,ale daj si pozor,aby to nebolo aj naopak.mozeti to sposobit problemy s muzom? ak nerespektuje tvojho muza a jej chlap je voci tebe vulgarny,ani sa necudujem postoju tvojho muza.

janula12345
•
10. okt 2020

Pozri: si tehotna, plus vonku zuri pandemia--- mas dost jasny dovod snad nelabrit po kaviarnach alebo navstevach. Obmedz zatial kamosku na telefon a spravy... a mas pokoj. Kamoska spokojna, ty tiez, a frajer napodobne. Snad uz nebude vacsich problemov u vas ako tento 🤐

ovaaa
•
11. okt 2020

A ty si dieta, ze ti muz zakazuje? Ak ma pripomienky ku kamaratkinmu muzovi za nemiestne pripomienky to beriem ale co mu vadi na tvojej kamaratke? Napriek tomu, volila by som na stretka s kamoskou neutralne miesto, akekolvek rozhovory medzii sebou ostanu medzi 4 ocami a na nos svojmu partnerovi by som ich nevesala. Upozornila by som svojho partnera, ze som uz velka, aby mi bolo diktovane s kym sa mam alebo nemam priatelit.

vondolina
•
11. okt 2020

tak muž ti nemá čo zakazovať to je jedna vec, ale možno by si mala prehodnotiť, že či má na teba dobrý vplyv

jajka71
•
11. okt 2020

Ona nerespektuje tvojho partnera, tvoj partner nerespektuje ju s jej partnera. Teraz v tehotenstve v case zuriacej pandemie budes mat ine starosti ako stretavat sa s nou (nevies s kym sedava v krcme jej polovicka...). Vztah je o vzajomnom respekte, mozu sa vase nazory lisit, ale musite respektovat nazor toho druheho a zvazit aky prinos vztah s nou pre teba ma, ci nema na teba ona negativny vplyv, lebo pokial nerespektuje tvojho partnera je zrejme, ze bude prikladat polienka k tomu, aby ste sa vzajomne odcudzili s partnerom.a to rozhodne nepotrebujes. Teraz si potrebujes utriedit priority, aby dieta prislo do priatelskej atmosfery, kde nebudu hadky na dennom poriadku.