icon

Priateľ nás opustil kvôli inej žene

trubka123
27. máj 2016

Ahojte, potrebujem sa vyrozpravat, mozno poradit aj ked tazko v takom niecom asi radit. Priatel nas so syncekom opustil kvoli inej zene. Ledva sa narodil maly ked si s nou zacal. Ked sa to prevalilo, plakal a prosil ma nech mu dam sancu, ze to skoncilo. A ja mu tu sancu dala. Ale tahal sa s nou nadalej a aj ked som to vedela, stale klamal. Pomalicky odchadzal a vzdaloval sa od nas. Ale ja som sa ho nechcela vzdat, chcela som aby sme boli rodina. Ponizovala som sa, stratila vsetku hrdost. A dlho to tahal na dve strany. Nakoniec sa k nej odstahoval a zostal s nou. Lenze ja zamilovana stale, strasne som sa trapila. A hlupana najvacsia som s nim stale spavala. Najprv podvadzal mna s nou a potom ju so mnou. A co som mohla cakat, ze sa stane. Zostala som s nim zase tehotna... :'( a ja neviem teraz co mam robit. Myslela som, ze aj blbost ma svoje hranice ale ta moja je nekonecna... povedala som mu to a teraz cakam ako sa zachova. Stale ho milujem, ale aj keby sa chcel vratit neviem ci by to malo vyznam len kvoli tomu babatku ked doteraz nas nechal samych. Vycitam si, ze som to vobec dopustila ale na to uz je asi neskoro. Neviem ako zvladnem sama dve deti ale na potrat ist nechcem. Prepacte ze je to take dlhe. Ja fakt neviem co mam robit. Viem, ze rozhodnutie je na mne ale ak sa niekomu stalo nieco podobne... som strasne hlupa :'(

marinablue
27. máj 2016

@natalym Ja len že niekedy mám pocit že niektorí chlapi ho majú za vzor. A stále slobodní robia deti na všetky strany. Podobne aj toho Bolka Polívku . 😀 Každé dieťa má mať svoju matku 😀 🙂 🙂 🙂 🙂 Ja takého stretnúť tak ho pošlem do.....

natalym
27. máj 2016

@marinablue No vieš ako sa to hovorí, keď pes nechce, ani suka neberie? Nemám to rada, ale niečo na tom bude, nie?

natalym
27. máj 2016

@trubka123 Žiadna kaša sa neje horúca ako sa navarí. Kľud, nohy v teple. Dúfam, že Ti je jasné, že dôverovať mu nemôžeš + už je po láske a pod. ?
Sexuálne pudy bokom a rozum do hrsti. 😉

marinablue
27. máj 2016

@natalym A nie naopak sa to hovorí?

natalym
27. máj 2016

@marinablue Počkaj: A áno keď suka nechce, tak pes neberie. Neviem ale je to asi pravdivé, nie?
A tak Boris má charizmu a neviem Polívka nie je môj typ. 😉

marinablue
27. máj 2016

No ja len dúfam že zakladateľka to nejak zvládne, do tejto kaše sa dostala, lebo sa správala nezodpovedne. Ale tak snáď po tejto lekcii sa začne zamýšľať nad sebou. A nad tým ako chce ďalej žiť.
@natalym inak podľa mňa Boris nemá charizmu v tom pravom zmysle slova, len peniaze. A ja ho podozrievam že má aj nejakú úchylku pri ktorej sa mu s použitím ochrany nepostaví takže musí ísť vždy naostro. 😀

natalym
27. máj 2016

@marinablue Nuž jedine zistiť osobne. 😀

anita010
27. máj 2016

@trubka123 prve dieta miluje a ked ti pomaha aj financne, ako ma, tak aj preto sa neboj, ze budes mat 2 deticky. Mnoho zien zvladnu same aj 3 deti 🙂 Ja to nevidim tak cierne. Milujuceho manzela z neho uz mat asi nebudes, aj ked stat sa este moze hocico, ale aspon ti pomoze financne aaa gratulujem. Prijemne tehulkovanie 😉

misel0806
27. máj 2016

@trubka123 vedela si ze ta podvadza napriek tomu si snim spala a teraz ti okaslal nos odisiel a na pamiatku zanechal dalsieho potomka... Je to idiot.. Radsej sa sustred na babo a jeho vymaz zo srdca lebo ta bude stale boliet..

dai
27. máj 2016

@natalym len k tomu borisovi - je to kus nepekneho chlapa ktory okrem prachov nema nic... cela jeho charizma su jeho kabelky a byty inak by ziadna o neho nezakopla... a ze je primitiv jasne dokazuje svojim fc profilom a inymi vyjadreniami - to bolek ma milionkrat vaecsiu charizmu aj ked je teda skaredy...

V kazdom pripade suhlasim ze autorka si musi hlavne ujasnit co chce - cerim ze tohto partnera uz nie, zaroven pre deti byde potrebovat materialnu podporu - ja by som na jej mieste vymazala chlapa ako partnera z hlavy a zacala tvrdo vymahat pravo svojich deti plus vlastne

natalym
27. máj 2016

@dai No pozri, je to vec názoru, nie? A včuľ a zakladateľke tejto debaty je to šuma fuk.

dai
27. máj 2016

@natalym ale iste... ja len ze zena by mala mat jasno co ju na muzovi pritahuje a mne sa nechce verit ze ten primitiv moze realne niekoho pritahovat, to ze jeho prachy pritahuju - hlavne kabelkove pipky to mi je jasne..
Urcite je to zajladatelke suma fuk - preto aj druhy odstavec v mojom prispevku...

trubka123
autor
28. máj 2016

Baby, neni mi to fuk a priatel ten moj ex nema penazi na rozdavanie. Ma nieco v sebe kvoli comu mi neislo sa od neho odputat a to som sebeviac chcela a pokusala sa o to neskutocne krat. Ano ja viem, ze to mi teraz nepomoze ale... dobre sa vravi, ze ked sa zena zamiluje aj v debilovi vidi pana Boha. Bola a som asi naivna, lebo som verila ze proste raz dospeje a uvedomi si co stratil. A hej, mozno raz uvedomi. A sama som si vzdy hovorila ako mozu byt zeny take hlupe. Kym sa to nestalo mne. Az vtedy clovek pochopi...

trubka123
autor
28. máj 2016

@anita010 dakujem. Ked sa bojim, ze prave tie dve deticky nezvladnem sama. Viem, ze zeny dokazu vela a este ovela viac, len tetaz mi to pride tak syrasne tazke a nerealne vsetko

adsumus
28. máj 2016

@trubka123 Ahoj, nečítala som čo ti kočky písali, ale podla mna máš dve možnosti, budto sa zmieriš s rozchodom a dáš mu kopačky alebo budeš znášať prítomnosť tretieho vo vašom vzťahu. Jedno aj druhe by si mala zvládnuť tak, aby nato nedoplácali deti, žiť si normálne život s deťmi a chlapa brať ako on teba, je pri tebe tak, je nie je, tak nie je, nič nesiliť, ved on sa rozhodne časom nejako, ty sa zatial trochu poobzeraj po lepšej možnosti, niekom kto ti da stabilitu, istotu a spokojnosť aj tvojim krpcom. Aspon teda ja by som išla touto cestou. držím palce

charity
28. máj 2016

@trubka123 Mozno Ti Tvoj ex daval nieco, co Ti v detstve alebo v mladosti velmi chybalo... napriklad pozornost, picit, ze si pre niekoho dolezita... ze si lubena... a bolo to pre Teba tak vzacne, ze si tolerovala aj netolerovatelne, len aby si dostala svoj maly pridel toho niecoho... Normalna, vyrovnana zena by sa kvoli nevernemu priatelovi neponizovala az tak, ze by stratila sebauctu... Na tomto popracuj, pories si to v sebe, nech uz nikomu nerobis rohozku.

adsumus
28. máj 2016

Teda ja by som zostala vo vzťahu s otcom mojich detí, nič nesilila, nechala sa ho rozhodnúť, čo vlastne chce a popritom nechala otvorené vrátka pre nový vzťah, hoci len taký internetový. Neriešila by som s ním nič len bežne veci, určite nie jeho druhú milenku.

tobnuf
28. máj 2016

@bluka2 ako vies ze je 1tt?

tobnuf
28. máj 2016

@trubka123 ahoj.. no mas to velmi .. velmi tazke. A tiez vychovavat 2 deti sama. Lebo myslim si ze on sa k tebe jz nevrati a keby aj ano tak by to nebolo dobre. Len by si trpela ty a deti. Lebo on by sa zmenil tak k horsiemu 😕 ked to vedel spravit raz .. podviest ta a opustit spravi to aj druhy..treti..stvrty krat. A ty sa len budes stale ponizovat .. je tazke radit .. hlavne ked ho milujes. Ale asi by bolo lepsie odist a zabudnut .. no len ty vies ci sa to da.. 😕😕😕

adsumus
28. máj 2016

ešte pre upresnenie, kebyže som s ním nemala dve deti, tak letí ako špinave prádlo, láska-neláska.

adsumus
28. máj 2016

@tobnuf ale ide o deti, maju právo na otca, ved on od nich zatial asi nechce odísť, nech sa stará tiež trochu aspon. časom sa uvidí, čo bude.

trubka123
autor
28. máj 2016

@adsumus len vies, on prave zije s toi milenkou... to je ten paradox. A neviem co teraz urobi, ako sa zachova. A co mam urobit ja a ako sa zachovat sama.

trubka123
autor
28. máj 2016

@tobnuf tiez mi stale toto beha v hlave

adsumus
28. máj 2016

@trubka123 no neviem a ako to cítiš práve teraz?

trubka123
autor
28. máj 2016

@adsumus ono stale si toto hovorim a ze cas vsetko ukaze ale neviem ako to zvladnut

tobnuf
28. máj 2016

@adsumus no ved to deti.. samozrejme ze maju len ci on chce starat sa a vychovavat ich ked je s tou milenkou.. 😕 a ci je na otcovstvo vobec pripraveny ..

adsumus
28. máj 2016

@tobnuf ja by som ho nechala aby mal možnosť sa s krpcami stretávať, nech sa tam medzi nimi vyvinie cit, je to nesmierne doležité a časom sa v nom to otcovstvo može prebudiť.

dominika6
28. máj 2016

@trubka123
Nevitala som prispevky ale ja ti poviem len jedno...
Tvoj nick vysvetluje vsetko..

tobnuf
28. máj 2016

@adsumus samozrejme .. ani ja by som nebranila predsa je otec.

adsumus
28. máj 2016

@dominika6 ludia robia väčšie kraviny, nenakladaj, pomož ak vieš.