icon

Priateľ nás opustil kvôli inej žene

trubka123
27. máj 2016

Ahojte, potrebujem sa vyrozpravat, mozno poradit aj ked tazko v takom niecom asi radit. Priatel nas so syncekom opustil kvoli inej zene. Ledva sa narodil maly ked si s nou zacal. Ked sa to prevalilo, plakal a prosil ma nech mu dam sancu, ze to skoncilo. A ja mu tu sancu dala. Ale tahal sa s nou nadalej a aj ked som to vedela, stale klamal. Pomalicky odchadzal a vzdaloval sa od nas. Ale ja som sa ho nechcela vzdat, chcela som aby sme boli rodina. Ponizovala som sa, stratila vsetku hrdost. A dlho to tahal na dve strany. Nakoniec sa k nej odstahoval a zostal s nou. Lenze ja zamilovana stale, strasne som sa trapila. A hlupana najvacsia som s nim stale spavala. Najprv podvadzal mna s nou a potom ju so mnou. A co som mohla cakat, ze sa stane. Zostala som s nim zase tehotna... :'( a ja neviem teraz co mam robit. Myslela som, ze aj blbost ma svoje hranice ale ta moja je nekonecna... povedala som mu to a teraz cakam ako sa zachova. Stale ho milujem, ale aj keby sa chcel vratit neviem ci by to malo vyznam len kvoli tomu babatku ked doteraz nas nechal samych. Vycitam si, ze som to vobec dopustila ale na to uz je asi neskoro. Neviem ako zvladnem sama dve deti ale na potrat ist nechcem. Prepacte ze je to take dlhe. Ja fakt neviem co mam robit. Viem, ze rozhodnutie je na mne ale ak sa niekomu stalo nieco podobne... som strasne hlupa :'(

tobnuf
28. máj 2016

@dominika6 tiez si myslim ze neni dovod nakladat 😉

dominika6
28. máj 2016

@adsumus
Co tu chces pomahat...je svojpravna a deti robi dobrovolne..
Uz len nech ich vychova v zdravi a pohode...
chlapov je na svete dost

trubka123
autor
28. máj 2016

V stretavani mu nebranim a nikdy som ani nebranila. A ani nikdy nebudem. Maleho ma rad, to som uz pisala. Ale asi on je este ten, ktory potrebuje dospiet. Aby mohol byt sam plnohodnotnym rodicom. Lebo mi to obcas pride, ze pri tej milenke ma klud, tam je obskakovany lebo ona ma syna pubertiaka uz a ten nepotrebuje tolko pozornosti. Spi tam dokedy chce, chodi si kde chce, pride kedy chce. Asi si mozno uvedomuje, ze tu by tolko kludu nemal a mal by viac povinnosti. Pipina o 10 rokov od neho starsia. Tolko o neho bojovala aby zostal s nou... ☹

adsumus
28. máj 2016

@trubka123 nedaj sa, s tebou ma deti, má byť s vami a nie starať sa o cudzie,určite ho len využíva na peniaze a aby sa jej staral o syna, ja toto nikdy na chlapoch nepochopím, že odíde od svojich detí a stará sa tam o cudzie. ešte ked je strašia o desať rokov, nedaj sa. poznám takeho jedneho odlákala ho rašpla od rodiny, prepísal na nu peniaze a teraz sedí v ustave, dedek blbý.

trubka123
autor
28. máj 2016

@adsumus on prave nema vela penazi a aj to co ma da mne a malemu. Neviem preco s nim ona je... ked ho v podstate zivi a on si u nej byva zadarmo. Ja tomuto neviem pochopit. Nechcela som sa ho vzdat a bojovala, fakt som sa aj ako debil ponizovala a aj tak zostal s nou. Asi preto lebo ona zvolila opacnu taktiku ako ja. Ale neviem naco zostal s nou ked sa stale utiekal za mnou.

adsumus
28. máj 2016

@trubka123 tak sa neponižuj, ukáž, že máš tiež svoju hodntou, ved predsa si mu porodila dieťa, plus asi len pre niečo za tebou lietal, aj ked ho odlákala hentá.

trubka123
autor
28. máj 2016

@adsumus ved si to stale vravim a zacalo sa mi to aj darit. Len teraz to tehotenstvo... ale tak ked som maleho zvladla vychovavat sama, zvladnem aj druhe hadam. A ako sa zachova potom uz on neviem...

miriam11
28. máj 2016

@trubka123 snad si sa poucila a uz len zostava pouvazovat, ci to sama zvladnes s dvoma detmi. Mas kde byvat, bude prispievat? Ak ano, dietatko si nechaj, ak nie.......... si v tazkej situacii, ale drzim ti palce, aby sa vsetko na dobre obratilo. Ak sa vrati priatel spat, nikam to nepovedie, nema ta rad, lebo by taketo kraviny nerobil. Treba za tym vztahom spravit hrubu ciaru. Mas to narocne, ale urcite s nim nezostavaj, vybav si akurat financie s nim.

klya
28. máj 2016

@trubka123 Ach jaj, žena. Ty si si poriadne skomplikovala život. Nejdem radiť, ja ti len želám, aby ostal, kde je a opustil ťa, raz a navždy. A ver mi, neprajem ti zle. Toto je práve to najlepšie, čo ti môžem želať. Ty sa od neho inak nikdy neodputas a veru takýto chlap za nič nestojí.

trubka123
autor
28. máj 2016

Viem baby, ze mate pravdu. Len keby som ho aspon vidat nemusela,,lahsie by som sa od neho odputala. Len vzdy ked ho vidim som tam, kde som bola. Lenze ked chodi za malym neda sa nevidavat sa s nim. A tak nejako citim, ze on nevie co ma robit a ani to nebude vediet a necha to proste nech sa to vyriesi same bez neho. A pochybujem aj tak, ze zostane tam kde je, lebo ak ta jeho pipina zisti, ze so mnou caka druhe dieta tym padom jej docvakne ze ju podvadzal, nezostane s nim. Aj ked, to clovek nikdy nevie. Ked vidim aka ja som hlupa...

janullka
28. máj 2016

@jeennyv veľmi výstižne si to napisala

janullka
28. máj 2016

@natalym veru tak ked SUKA NECHCE ANI PES NEBERIE mudry ci skuseny človek co toto porekadlo? vymyslel

timea7
28. máj 2016

@trubka123 ja mám pocit, že si ho práve tým druhým dieťaťom chcela k sebe pritiahnuť 😒 😒 😒 😒 , alebo sa mýlim? Inak si neviem predstaviť situáciu, že sa žena, ktorá dieťa nechce, nechráni. Že spával paralelne s obidvomi, k tomu sa radšej nevyjadrujem...Ty stále dúfaš, že sa vráti, ale uvedom si, že váš vzťah už nikdy nebude takým, aký bol, ani takým, aký si si ho vysnívala. Keď si tvoj partner dokázal naraziť inú po pár rokoch vzťahu, v čase ked ste mali malé bábätko, nebude mať najmenší problém urobiť to kedykolvek. Zabudni na to, že sa kajúcne vráti a už sa od teba nepohne. To sa stáva v prípadoch, ak sa muž raz pošmykne, ľutuje to, nie že prebehuje od jednej k druhej, spáva s obidvomi...Možno sa na chvíľu vráti, napr. po narodení dieťaťa, ale na dlho to nebude. To sa chceš celý život zožierať? Daj mu jasne najavo, že za deťmi môže prísť kedykoľvek a ty sa prestaň správať, ako keby ten tvoj záletník bol ideálom, nie je jediný pod slnkom, snaž sa postaviť na vlastné nohy, postarať sa o dve deti postaráš tak ako iné a na mužov sa pozeraj kritickejším okom a hlavne sa nezabudni chrániť, keď s nimi spávaš. Ty sa utešuješ tým, že keď sa jeho pipina dozvie, že čaká druhé dieťa, že ju podvádzal, tak ho echá a on sa vráti k tebe. Vôbec to tak nemusí byť, ona je o desať rokov staršia, ona si s ním nechce robiť deti, ale len si užiť. A keby ho aj nechala, keby sa aj k tebe vrátil, čo ti to zaručuje? Že bude s tebou zase pár mesiacov, kým ho neopantá iná. Si konečne uvedom, že takýto muž sa nemení, alebo sa zmieriš s tým, že bude mať pravidelne aj iné vzťahy, alebo si uvedomíš svoju hodnotu a pošleš ho do čerta.

trubka123
autor
28. máj 2016

@timea7 nechcela som si ho k sebe druhym dietatom priputat. V tomto jedinom sa mylis. Som blba zamilovana a spravala som sa v tomto ako nedozreta soplana. To tiez viem. Ale dakujem ti za tvoj nazor.

timea7
28. máj 2016

@trubka123 a aký si mala dôvod nepoužiť ochranu? Ja sa ti divím, že keď už si sa odhodlala s ním spať, že si netrvala na prezervatíve, veď ťa mohol nakaziť, nevieš či ten jeho objav nespáva aj s inými....

trubka123
autor
28. máj 2016

@timea7 lebo som proste v tej chvili nerozmyslala. Dost blbe, viem...

timea7
28. máj 2016

@trubka123 tak čo už, nevrátiš to späť, každopádne by som si dala urobiť testy, najmä s ohľadom na dieťa, ktoré čakáš. Zbytočné je sa obzerať späť, treba rozmýšľať, čo ďalej. Drž sa, nie si prvá ani posledná, ktorá zostane sama s dvomi deťmi, želám ti, aby si to zvládla a raz našla muža, ktorý vás bude mať všetkých rád a nebude to taký primitív, ktorý ťa bude podvádzať na každom kroku.

trubka123
autor
28. máj 2016

@timea7 dakujem. Ja uz som citila, ze to ide k lepsiemu, ze sa z toho dostavam a pomalicky pojdem dalej. A potom som zistila, ze som tehotna

jana_eyre
28. máj 2016

V takychto pripadoch podla mna by pomohlo iba riadne nasratie, ktore by Ta odrazilo dalej.. Ale ked Ta tak nedokazala nasrat ani nevera, ani opustenie teba a uz dvoch deti, tak neviem.. Zalubenie- nezalubenie, jednoducho musis mysliet na seba, uctu k sebe a zodpovednost voci detom.. Drzim palce..

trubka123
autor
28. máj 2016

@jana_eyre na to nasratie stale cakam ☹ dakujem

mima4
28. máj 2016

@adsumus ale pre chlapa nie je dieta zavazok zostat so zenou. Stav je taky u nich, ze ten chlap ma dve priatelky, ani jednu milenku, pretoze ziadnej sa nezaviazal, ze s nou bude do konca zivota, niktorej nic neslubil. Proste raz je u jednej, raz u druhej. Neciti sa dietatom viazany ku konkretnej zene, ved je to stale slobodny muz.

mima4
28. máj 2016

@trubka123

ahoj, prisiel dnes rano? ako to dopadlo?

je mi luto, co prezivas ale velke plus je u teba, ze si uvedomujes, ze si si to zapricinila sama a chapem, ze si do neho bezhlavo zamilovana. To velmi vela zien tiez preziva 😉 No na lasku treba dvoch a skus sa realne pozriet, co by ta cakalo s clovekom, ktory opusti tehotnu priatelku a sucasne spava s dvoma svojimi priatelkami.
aku buducnost by si videla v tom vztahu, kebyze ide o vtah tvojej kamosky?
co by si jej na to povedala?

tajka1986
28. máj 2016

@trubka123 ja mam z teba pocit ze ty celkovo nerozmyslas,nie len pri tom sexe...

mima4
28. máj 2016

@tajka1986 no v stave maximalnej zamilovanosti velmi vela zien nerozmysla a ak za kazdu cenu zena tuzi byt milovana, ak napr. jej toto chybalo zo strany rodicov, tak straca zdravy rozum

adsumus
28. máj 2016

@mima4 ak sa chlapec vyjadrí, že s deťmi nič nechce mať, ok, ale ak chce, treba ho nechať aby bol s deťmi čo najviac, dozreje a možno pochopí, že nie je všetko len o sexe a pohodlí a ak nie, nič sa nedeje, tým, žeby ho kočka odstrihla nič nezíska, može len stratiť. podstatne je aby mala trochu odstup od neho.

mima4
28. máj 2016

@adsumus v tom s tebou suhlasim

adsumus
28. máj 2016

@mima4 aj to si myslím, že vzťah, kde žena lubi viac ako muž je veľmi ťažký, ale dá sa, len treba s rozumom.

mala_hobitka
28. máj 2016

@trubka123 Uvedom si ze je jedno ako ty jeho milujes ked on kazdym svojim cinom dava najavo ze on ta nemiluje. Podvadzal ta, klamal, klamal aj tu druhu, mal zaludok spavat uplne v pohode s dvoma zenami a kazdej bezproblemov sepkal to iste - presne to co tebe sepkal v najkrajsich chvilach sepkal aj jej - hlavne tie pekne veci zo zaciatku lebo ich vztah je len na zaciatku a musi nou byt uneseny aby ta opustil. Opustil teba a vase dieta. A ver ze ak sa vrati tak nie kvoli tebe, ale kvoli detom, ty si budes namyslat ze predsa by s tebou nebol keby nechcel....a predsa prides na to ze mozete mat spolu aj 5 deti a on ta proste uz nemiluje a nebude ani ked sa bude plazit po zemi a prosit. Okrem bude k tebe citit odpor - lebo sa ponizujes. A kratko po uzmiereni opat odide.
Uz si sa strapnila dost, polozila si svoju hrdost, seba jemu k noham a on ta odkopol ako pouzitu handru. Svojim detom tiez pekny priklad neukazes ak by videli matku co sa cely zivot len prosika otcovi, ktory nema chrbtovu kost. Dohodni sa s mladym na vyzivnom a uvidis co bude.

bluka2
28. máj 2016

Presne tak, ako hovori @timea7, daj si urobit testy. V tehotenstve sa robi HIV test na zaciatku, ale ty trvaj na tom, ze ho chces opakovat aj ku koncu tehotenstva, kedze sa moze zistit az 6 mesiacov po infikovani. Bez hanby, normalne to tak povedz, doktor neodmietne. Fakt to nezanedbaj, poznam aj pripad ked mama nakazila dieta HIV cez materske mlieko a nemuselo sa to stat, keby vedela, ze je pozitivna a mala nasadene lieky! Vidis, moze byt aj horsie...tak pozor na to.

adsumus
28. máj 2016

@mala_hobitka prosím ťa, prestan dramatizovať.
@bluka2 nerobia sa testy na hiv bežne v tehotenstve? aha už vidím, že píšeš, že sa robia...