Priateľ nechce deti. Mám šancu zmeniť jeho názor?
nooooo rozmyslal som kde mam dat moju temu ....ale nieako som nic podobne nenasla....tak mozno si to niekto precita...od okolia pocuvam furt tie iste slova ..tak pisem sem lebo chcem vediet aj inych nazor....mam priatela ...s ktorym je mi super ..vsetko klape ako ma aj ked niesme casto spolu lebo pracuje na kamione a chodi po EU....a zatial sme kratko spolu ..bude este len rok ..kazdy ma s predchadzajuceho vztahu 2 deti....ale ja tuzim po spolocnom.....no on o tom nechce ani pocut .....ma 42r a uz nechce babo....este furt neni rozvedeny a pre neho je vsetko na dlho ...ja som zase uplny opak....da sa taky muz este zmenit? je dost tvrdohlavy .......niekedy mi je v pohode ...ale niekedy mam total naladu na bode mrazu ...vopred dakujem za odpoved ak mi niekto napise ,,,,prajem dobru nocku
Presne...pokial nezijete v hornej-dolnej tak mas vsetky uradne doklady na pockanie. Sice niekde za poplatok, ale to mu hadam stoji aby z milenky spravil priatelku a potom po case matku jeho buducich deti....
Mám susedov, ktorý bývajú nad nami. Býva tam stará so svojím synom jeho ženou a deťmi a občas prídu aj vnúčatá druhého syna. Stará si tam pravidelne užíva až to je nechutné, deti sú rozmaznané a ťažko zvládnuteľné hlavne keď sú všetky spolu. Syn je kamionista a jeho žena mladá chuderka, ktorá sa hanbí za všetkých. Robia hluk a vraj my sa máme odsťahovať, lebo oni sú doma a budú znepríjemňovať všetkým susedom okolo nich život. Ale! Syn keď príde užije si s manželkou a hneď je tehotna. Je drzý a nestará sa o domácnosť. Stačí že má čo jesť, čo ... S kým si užiť, oprané prádlo a pokoj. Odíde preč a jeho to nezaujíma či sa deje. Takže jeho žena je na všetko sama skoro furt tehotna, s nezvládnuteľnymi deťmi a svokrou...keby mohla a mala vôľu a silu sa donútiť odísť tak by odišla.
Mať muža ktorý sa vyhovára... Mala som tiež chlapa ktorý sľuboval a vyhováral sa a tvrdohlavý a dopredu mi povedal že deti nechce, a žiť spolu aj áno aj nie. A potom že má ex, a uz to zacalo... Povedala som mu rázne aj keď som ho ľúbila, a nechcela byť bezneho a nevedela som si to predstaviť čo teraz... hneď som to riešila na rovinu a odišla som od neho. Samé výhovorky a zamotaval sa... A som rada lebo mám muža, mám s ním dieťa ideme sa sťahovať o 2mesiace a nič nám nechýba. Som síce o niečo mladšia ale to je dôvod aby si sa ty spamätala nakoľko máš 30 dve deti a chlapa ktorý sa nevie rozhýbať s pohodlnosti. On ti to nepovie čo viem na 1000% že chodí aj za ženou a deťmi. Pred tebou ju ociernuje. A tiež kde máš istotu keď povie že ide robiť na dom, že nešiel za ženou. Nebudem tu rozpisovať príbehy aj mojich známych a kamarátov... Ale toto nemalo nikdy budúcnosť. Stracas svoj drahocenný čas radšej ho venuj deťom sebe a poprípade spoznaniu nového chlapa čo za to stojí...
@obsadenemeno ak si to pospajam ...tak aj ano ...je zenaty ..tak sa vyhovori nato a nic preto neroby....u mna sa to zas len nakopi a raz vybuchnem ale poriadne .....
@mamina87 ja som o 10rokov mladsia ako ty ale takto by som sa natahovat nenechala.. a klamat ze na rozvod treba toto a toto.. ziadny rodny list netreba co aspon viem..ak by hej tak vas vyzvu na doplnenie.. nerob zo seba handru s ktorou si moze robit co chce a natahovat ju do smrti
@mamina87 vybuchnes a co? Zmeni sa nieco? Pochybujem.
Si este mlada, najdes si takeho, co prenho budes na prvom mieste. Lebo pre tohto veru nie si.
A ktovie, ved ani spolu nebyvate, ked je z turnusu doma. Skus s nim byt v jednej domacnosti zopar tyzdnov a ono sa to ukaze, ci pan uzasny je fakt uzasny aj v realnom zivote. Lebo povedzme si uprimne, vy vlastne stale len randite, ze?
To je celkom sranda s tými chlapmi. A rozvodmi. Minimum sa rozvedie lebo chcú sami. Aj môj otec, už žil s novou partnerkou a o rozvod musela žiadať mama. :D ale,samozrejme,otec da tvári, že to on. Pritom mame povedal, že v 50tke sa vráti. :D
Predtým, ako začneš riešiť bábo, resp. Ho do babatka tlačiť (inak, toto asi nedopadne dobre),mala si mu povedať, že so ženatým nebudeš. Lebo asi mu je dobre, odpíše aspon dane na manželku alebo čo. Neviem, mne by to vadilo. A nemyslim, že nazor zmeni. Asi je rád, že sa dvoch detí "zbavil" rozumej vychoval a nemá chuť na uplakane mimčo, ktoré bude musieť živiť do 70tky.
@mamina87 jeeeeezisi...pokial ty nevies doplnit dokazy k sudnemu pojednavaniu tak sa to oznami sudu a sud si vyziada z matrik tie papiere a nesere sa s exkou ktora hoc spali papiere...a ano viem to. Boha nas pravnik u koho pracujem to bezne robi. To len ludia maju taku predstavu ze dam sicko a bude takoj...kriste...
@obsadenemeno ano ukaze sa ci mu na mne fakt zalezi a ci sa konecne rozhybe
On je doma len tyzden ...no teraz dva...lebo ma dovolenku ....
Ne neradime ....randenie je to ked je u mna 4dni? Zas ja nenozem byt s nim u neho lebo moje deti maju skolku skolu a byva kus dalej ....takze to by sme dost precestovali keby deti mali dochadzat do skolky a skoly
@mamina87 inak, skusala si zistit, preco ho zena podviedla? Chlapi si zvycajne len chcu vrznúť, ale zeny su zvycajne nestastne. Ako, ja fakt nie som taka ta modrokonikovska zena, čo za vsetkym vidi diagnozu atď.len kedze si s nim v pravidelnych kratkych intervaloch, mozno este nemas ani prekuknute jeho minusy. Tie naozajstne. Vies, ked chces babatko, nech potom nie si sklamana. Ak ho 1.nebude naozaj chciet,2.zistis,ze je nejaky trulko,co sa o teba prestane zaujimat.
@mamina87 preco si chces komplikovat zivot? ako by si odpovedala na takuto otazku v diskusii inej zene? Hadam, nech si da doporiadku vlastny zivot a potom moze riesit dalsi. Dieta ma byt v kompletnej rodine, ma mat vzory...a co mu povies, ak "otecko" nebude este rozvedeny aj po 10r? Ze vas nechcel, lebo ma inu tetu? Jeho vek nie je podstatny, pre mna je podstatne, ze ste spolu kratko...chodi na kamione a viem, co je to za zivot. Ine je byt spolu denno-denne, ked ti muz chodi domov z prace a ine, ked chodi na tyzdnovky. V tomto veku uz chce mat svoj klud a myslim, ze nasilu ho tlacit do dietata je detinske. Co tym ziskas? ze zostanes sama s 3 detmi? Si v tom az po usi a viem,ze ani tu nevypocujes nazory...lebo hladas niekoho, kto ti povie,co chces pocut. Vela z nas sa v zivote popalilo a tak ti radime v dobrom z nadhladu. Vela stastia 🙂
Ja som mala jednu taku znamu ze zila v dome s rozvedenym muzom mal dve deti dospele a ona nemala ani jedno ked ze nemala 25 rokov ale 32 rokov a zili spolu tri roky v dome zacala aj ona tuzit po dietati tak navrhla priatelovi ci by nechcel mat s nim dieta ze ona by velmi chcela a on hned ze nechce ze ma vela rokov 41 rokov ma a dve dospele deti, tak nakoniec sa rozisli a teraz ma partnera s ktorym caka dieta a planuju sa zobrat 😉
Ak si si ista ze tento muz je pre teba naozaj ten pravy tak v poriadku, ale ja co viem nikdy taketo vztahy nedopadnu dobre kde sa hra na dve strany, nie je dorieseny rozvod a uz ho tlacis na temu dieta aj ked ti povedal ze on nechce
@mysga preco??? Co viem on robil v zahranici ...chodil domov po pol roku ...potom prisiel na stalo ...ale ho vyhnala na kamion lebo ze vraj mali prijem penazi ....a potom ona si nasla ineho ...a ex mu jedneho dna zbalila a vykopla z bytu...takze to co viem ....
este tolko k tomu ..syn co im zomrel tak bol postihnuty...leziaci...stara sa ona o neho a on zarabal ....zas tiez som cakala ked sa nieco take stane v rodine tak rodina drzi pokope ....ale ona zacala pit ...robila blbosti ...nasla si priatela ale potom ju nechal ..chcela sa este vratit k nemu ...ale on uz nechcel ...
@jonnie dakujem...nehladam tu slova ktore chcem pocut ...len niektore slova ma zaboleli ....zatial to necham tak ....stale mi hovori ze kde sa ponahlam ....len niekedy to cakanie ma zabyja ....no niekedy mam svoje dni ....asi ako kazdy ....vcera som sa vyplakala a dnes je uz ok ....uvidime co cas prinesie
My ti neradime zle...naopak.
Vies kolko krat sa opakuje tento scenar s exkou co si napisala??? Predpokladam ze to vies z podania jeho a jeho strany, rodiny. Zlata rada: exky su vzdy tie najhorsie a on bude obetujuci otec a manzel. Keby si hodila rec s jeho manzelkou tak neviem-neviem ci by si neostala prekvapena.
No keby som sa dala s jeho ex doreci ....neviem ako by to dopadlo....ano viem verziu iba sjeho strany ....ale na vsetko musia byt dvaja ....a pockam ....len uvidim dokedy to vydrzim ....
Pozri takto ti napisem. Najskor ta vyuziva na sex. Ma ful servis doma, a aj u teba a kto vie este kde. Máme takeho znameho, viem o com pisem. To je najskor dovod preco nechce deti, rozvod a spolocny zivot. Jeho profesia mu okrem ineho poskytuje skvele alibi. Ale pokojne na neho tlac. Urychlis vas rozchod a mas sancu na perspektivnejsi vztah.
Ale jednu otazku si neodpustim. Fakt si myslis ze ak niekoho nasilim donutis k rozvodu,spolocnemu zivotu a este aj k dietatu bude s tebou stastna ?
@mamina87 tak si s ním to dieťa sprav a budeš spokojná. Nechápem čo očakávate od tejto diskusie.
Kocky tato zena musi najskor dobre padnut na same dno a potrebuje sa dobre popalit, nic ine k stastiu nepotrebuje.......
Je to jej zivot, ako si ho zariadi tak ho bude mat, ako sa hovori kazdy si je strojcom vlastneho stastia, a mozno naozaj bude stastna ked sa jej podari dieta s muzom ktoreho povazuje za dobreho a zodpovedneho a skutocnosti moze byt iny....
@mamina87 rozmyslam, co by povedala jeho zena, keby sme sa jej opytali, preco..... ako ho "vyhnala"???? na kamion? Ked je to taky horror job, tak preco este stale chodi, ked by mohol robit nieco ine, ci vratit sa k tomu, co robil predtym, nez ho "vyhnala"?
A vies, starat sa o postihnute dieta, to nie je lahke, co ty vies, co si ona prezila, kym on bol prec a zarabal? Mozno ked prisiel dom, tak si chcel "oddychnut", ved chudacik tazko robi.....a ona mozno potrebovala trosku podpory, objatie a mile slova..... a nasla to u ineho.....neodsudzuj. Nevies, ako to NAOZAJ bolo.
Neber to ako kritiku. Len zopar otazok, ktore by si si mala polozit, ak sa nechces v buducnosti sklamat.
Pre mna totiz muz, co zhadzuje byvale, vlastne zhadzuje seba. Lebo ved si tu zenu vzal. A maju spolu deti. Ano, mozno to nevyslo. Ale to nie je dovod, aby ju vykresloval ako mrchu. Nemoze byt az taka hrozna, inak by sa s rozvodom poponahlal, nie?
@mamina87 a zrejme sa ti na tom dne zapáčilo,ked spekulujes so ženatým
@monusik73 malo by sa hovorit, ze kazdy si je strojcom vlastneho nestastia......
ach jo

no, ako ta citam vasu situaciu, tak dieta je to posledne, do coho by som ho nahanala. Najskor snad rozvod, ako pisu baby.