Priateľ nechce dieťa
Ako to mam riesit, on stale ze si nie je isty, ze on nechce aby sme potom zili od seba, nie je si isty mnou…. on ma 40 ja 32, parkrat som mu aj povedala, ze ja uz nemam cas stracat cas.
Sme spolu rok, zijeme spolu.
Bojim sa, ze potom neotehotniem :(
PS mam len jeden vajecnik
Mňa ako ženu by to urážali, ak by mal so mnou niekto sex a nebol by si so mnou istý.
nema ziadne dieta z predchadzajucich vztahov, presli sme si mojou operaciou a vyberom nadoru, co sa tyka financii myslim ze v tomto problem by nebol vobec, co sa tyka psychiky aj v tych tazkych chvilach mi bol oporou.
On nemysli nato, zeby sme zili od seba, len naraza nato, ze sa pozname kratko a ze dieta je zavazok a nechcel by aby nase buduce dieta nemalo kompletnu rodinu.
Mňa by v tvojej situácii najviac zaujímalo, prečo si tebou nie je istý. Čo mu vadí? V čom vidí vaše nedostatky? Čo váš vzťah najviac ohrozuje? Na čom potrebujete ako partneri zapracovať? Toto by som rozobrala a premyslela, ako viete spolupracovať na zlepšení.
Podľa mňa by 40-rocny chlap po roku vzťahu mal vedieť, či chce alebo nechce s tebou dieťa, najmä ak vie o tvojich problémoch zdravotných. Bývate spolu, prešli ste si aj nejakými ťažkosťami, tak hádam vie, či ťa má rád a chce byť s tebou. Môj to teda vedel už po pár mesiacoch a to mal len 30 rokov. Na tvojom mieste sa s ním ešte raz porozprávam, vysvetlím, počkám 6 mesiacov a ak nič, tak balím kufre.
Ďakujem za Vaše spravy dievcata 🙂
Tak ja skusim počkať este par mesiacov a ak to “nepojde” tak pojdem ja…
Ako si nemoze byt isty ked spolu byvate?
Tiez som mala takeho frajera. Dobrak...
Rozisiel sa so mnou, lebo ze laska neprichadza, ale myslel, ze pride. Ttiez som u neho byvala. 😑
Keby mi niekto povedal ze si mnou nie je isty tak ziadne deti neriesim ale utekam a nestracam cas... je cas zložiť ruzove okuliare .lebo mam pocit ze este stale hľadáš v nom to dobre a ze sa to zmeni... no nezmeni, len ta naťahuje ...
Nie je moc nad čím rozmýšľať... Keby mne partner povedal, že si nie je mnou istý, ja by som si bola istá čo treba urobiť - hľadať partnera, ktorý si mnou bude istý.
A svadbu neplanujete. ? To ze ti povedal , ze si nie je tebou isty.. je v preklade ze si nie je isty sebou. Ci s tebou vidi buducnost. Chlapi povedia co maju na srdci ale aj mlžia. Rok spoluzitia je dost vediet ci toho druheho miluje chce vo svojom zivote. Mne to znie ze ty si vo vasom vztahu spokojnejsia ako on, Dala by som tomu par mesiacov a ked nebude zmena tak by som hladala inde.
čo sa tyka svadby, ja svadbu nechcem, resp. ak raz sa vydam, tak si robim srandu, ze ked budem mat zvysnych 10 minut na matrike. A on je chlap, svadbu nejako neriesi, ale je ochotny si ma vziat
Je ochotny ? To velmi presvedcivo. Dieta je vacsi zavazok .Na cely zivot svojim sposobom spaja rodicov v zmysle ze niekde zije dycha trapi sa tesi sa ich spolocny moc dna 🧬. Ex manzeliek moze mat clovek aj 4-7 kolko stihne.(Moja babka mala 3 a ked sa rozviedli nikdy som tych dedkov nevidela) Ved kludne sa zoberte na matrike Aj ked to trva dlhsie ako 10minut. Najprv si ujasnite ci on vobec chce mat niekedy dieta Alebo len ho nechce s tebou. Mas ty pocit ze by bol dobry otec ? Mà nejaky vztah k detom v rodine?
on dieta chce, len tvrdi, ze je este skoro.
No skoro ako skoro... veru po roku vztahu som dieta neriesila ale zase aj on ma 40, potom sa mu ho vychovavat uz duplom nebude chciet.teraz vravi ze este nie a potom ze uz nie.uvidis...
Keby mi chlap povedal ze" neje si isty mnou a nasou buducnostou" tak je to jasny rozchod.. naco zotrvavat vo vztahu s takou osobou?
@martina2ve presne... nerozumiem nad cim premysla. Ja by som teda mala jasno...
SKORO? V 40-tke ?😀Len aby ťa neťahal za nos …
Ako tak docitavam, tak si nemate velmi co vycitat.
Ty velmi nechces svadbu.
On velmi nechce dieta.
Tak hadam chces plnohodnotny vztah a nie si len tak zit na hromadke... To manzelstvo snad ma nejaku vacsiu vahu obzvlast, ak chces s dotycnym dieta.
Ani sa nwdivim, ked sklonujes dieta pred svadbou
@viestta poskytuje frajerovi sex, upratuje mu a to mu stačí. Manželstvo a deti s ňou on nechce
@zmrzlinka2021 Poskutuje frajerovi sex a upratuje mu?????? To povazujes za super vyhru? Blahozelam

Si v tazkej situacii. Ste spolu kratko,teba tlaci cas. Keby sa nedajboze nieco stalo a museli by vziat aj druhy vajecnik a musis podstupovat liecbu,si si ista,ze sa postara o teba aj dieta,podpori ta,pomoze ti? V tvojej situacii je to velmi tazke rozhodnutie.