icon

Priateľ nechce naše ešte nenarodené dieťa

pavlinka2003
23. jan 2014

no ahojte, dlho som rozmýšlala či sem napíšem, nechcem rozoberat problemy medzi priatelom a mnou ale mam pocit ze skoncim asi u psychiatra s inim problemom, mame krasne babenko este nema rok obaja ho neskutocne lu bime, problem je vsak ze sa nam podarilo druhe babo, on mi na to povedal ze on ho aj tak nebude mat rad, ani nemozem nikomu povedat ze som tehotna lebo on zatlka ale uz to bude 4 mesiac a ja sa neviem dostat ani k doktorke na vysetrenie pre knizku a ultrazvuk lebo mam to daleko a s babom tam nemozem... som na vazkach co robit, nemozem pred nim dieta ani spomenut lebo je hned nervozny a nemam ho zatazovat!!!! nechcem aby sa robili medzi detmi rozdieli ze teba lubim a ty si cudzi, chcela som ho za to opustit aby nemohol druhemu babu ublizit svojim spravanim ale prve babo ho strasne lubi tesi sa z neho, neviem co mam robit pre mna ako buducu maminu číslo dva to je strasna bolest a strach co bude s nami co bude s detmi ako to na nich bude vplyvat, nedokazem sa pozerat na to ako moje dieta vyska od radosti a tesi sa ked ho vidi a on len prejde okolo a ani si ju nevsimne, ten smutok co ma uz teraz v ociach je strasny ??to robi len ked sme pohadany, nejde k babu lebo som tam ja?? co potom bude citit to druhe dieta ked ho bude odstrkovat, alebo mam cakat kým ho to prejde a zmeni na to nazor ked to male uvidi, kaslem uz na neho lebo toto moze spravit len uplny chrapun povedat matke svojho buduceho druheho baba ze on ho aj tak lubit nebude, som s nim asi uz len pre prve babo lebo ho velmi lubi a nechcem jej ho brat, chcem len dobro pre obe moje deti, to je strasna dilema a kazdy den s nou zaspavam a bojim sa ako to bude, nebol taky vzdy vsetci hovorili len o tom ako lubi deti, a teraz mi spravi toto... neviem co mam robit, nenadavajte mi akasom hlupa to uz viem aj sama, potrebujem sa len niekomu vyrozpravat , mozno si nechat poradit len to uz v sebe nevladzem drzat

Strana
z3
biibiana
24. jan 2014

OCH ! Suhlasim, zbal sa takyto chlap a clovek nie je kompletny a uz vobec nie schopny vychovat 2deti! A nic proti, ale ved si rozumna zena vo vlastnom zaujme a laske k detom .. Tak otvor oci a zacni konat! Drzim palce.

ariadna22
30. jan 2014

a čo by si nemohla chodiť s deckm na gyndu. Na to si kde prišla? Moji chodili so mnou ked som bola tehotná dovnútra, ked som bola za plachtu tak sa s nimi hrala sestrička

celasapremenim
10. feb 2014

no prepacte, ale to je riadny debil

Strana
z3