icon

Priateľ nechce sex so mnou

miska743
14. feb 2013

poradte mi fakt som zufala mam priatela a nechce somnou sexovat ani sa neprituly vecer v posteli ani nic neviem cim to bude je jak dreveny mozem behat aj hola okolo neho proste nic chladny je jak skala a ked sa ho opytam ze ci ma chut na sex on mi povie ze hej ale povie mi to tak ze pod podpaplon a fajci ma 🙂 myslite ze je to normalne zda sa mi to trosku chore

blueberry21
15. feb 2013

@didi44 daj si vtáka do zveráka 😀 😀

lussy666
16. feb 2013

@miska743 .....a nebudem sa o svojej inteligencii bavit s niekym, komu zapacha z posvy rybacinou a vobec to neriesi 😲

janina9410
16. feb 2013

@miska743 neni teply???

miraska333
16. feb 2013

@janina9410 To napadlo aj mna, nez som sa dopatrala, vcom spociva pricina jeho nezaujmu o pohl.styk.Ona ma bakterialnu vaginozu.Keby s nou spal bez ochrany, moze to preniest aj na neho.Mohol by mat z toho neprijemny vytok z penisu pachnuci po rybach.

miraska333
16. feb 2013

@miska743 To co ty si opisala v inej teme, co tu bol pridany odkaz, tak mas bakterialnu vaginozu, ktoru sposobuje premnozenie bakt.gardnerella vaginalis.Vznika z toho ten specificky zapach po rybacine.Umyvat sa po kazdej potrebe ti nepomoze.Nie je to nic vazne, je to narusenie posevnej mikroflory a s tym spojene premnozenie tejto bakterie.Treba zajst ku gynekologovi, urobi ster, potvrdi sa pritomnost bakterie a nasadi capiky alebo krem.A je po probleme.

zuzkabeno
16. feb 2013

@miska743 Nevšímaj si to, keď sa ti tu niekto vysmieva. To sú väčšinou takí, čo majú sami nejaký problém v sex. oblasti. Nemusí to byť hneď, že má partner inú, podozrievaním by si ho ešte mohla k tomu dohnať. Pokiaľ si mala nejaké gynekologické problémy, tak je to logické, že sa nechce "normálne" milovať, mohol by ti tým aj zdravotne ublížiť, pokiaľ nie si úplne vyliečená a on to dobre vie. Pokiaľ si mala takýto problém už dávnejšie, tak niektorí muži na to potrebujú dlhší čas, aby na to zabudli. Veľa mužov sa napríklad bojí milovať so ženou počas tehotenstva, aby neublížili jej a dieťaťku, veď aj v skutočnosti u niektorých žien to vyvolalo potrat alebo predčasný pôrod. aj môj manžel sa občas bál počas tehotenstva a aj po pôrode, pokiaľ som nebola iniciatívna ja, tak to ani sám nenavrhol. Ani mužom sa nechce stále. Keď má nejaké problémy, tak sa mu tiež nemusí chcieť, len muž sa hanbí rozprávať o svojich problémoch a komplexoch oveľa viac ako žena.

miraska333
16. feb 2013

@zuzkabeno Presne, moze sa to stat kazdej.Ved keby chlapi isli na stery moc.trubice, to by sme sa divili aku zoo tam najdu.Oni su vacsinou bezpriznakovymi prenasacmi.Je to ping-pong efekt.Baba si poctivo prelieci gyn.ochorenie a ak chlap nie, bude nositelom.Ked bude mat zena oslabenu imunitu, ci celkovu alebo v posve lokalnu, problem je naspat.Toto je typicke pre ochorenia mocovo-pohlavnej sustavy.Kamaratka tak trpela velmi dlho na opakovane zapaly moc.ciest.A ked dohnala chlapa k urologovi, sa zistilo, odkud vitr vane. . .

miska743
autor
Odpoveď bola odstránená
didi44
Odpoveď bola odstránená
didi44
18. feb 2013

@blueberry21 ..cica..dam do zveraka len v tvojej garazi.. 😀

irriss
18. feb 2013

@didi44 😠 😠 😠
a uz toho mam dost!!!!!!!!!!!!!..tady legrace konci...

Profitujes z dobreho slova a nalady...uz dlouhe TYDNY Te prosim,abys moderoval (usmernoval) a modeloval svuj jazyk a slova poitivnim smerem v souladu s Pravidly a slusnym chovanim...
prosim o zasah @martinjasen ...s prosbou aby zkrotil Tve chovani a slovnik... 😒 ☹ a Tve prispevky (nejen k me osobe) vulgarni a se sexualnim podtextem vymazal...
jsem v prvni rade zena, mama ..az pak uzivatelka MK a nenecham se tu "virtualne olizovat"..a urazet..
Toto Forum ma rada i moje dcera-nezletila a proto Ti nemuzu dovolit vyjadrovat se k me osobe timto zpusobem... 😠
dekuji za pochopeni... 🤐
p.s. Najdi si a vyuzivej takove Forum, ktere je ke Tvym choutkam a provokacim prizpusobene...urcite se Ti podari zazarit TAM..tady pusobis jako "zkazena Hvezda"

martinjasen
18. feb 2013

@didi44 Myslel som si, ze sme si to minuly tyzden vydiskutovali, toto je slusne forum a patri tu slusne vyjadrovanie. Ak sa to znovu zopakuje a niekto ma upozorni na tvoj slovnik, rozlucime sa.

Martin Durina
Asmira Team

irriss
18. feb 2013

@martinjasen
Rada bych Ti podekovala i zde "verejne". 🙂 i jmenem ostatnich mamicek za Tvuj "krok-zasah"....ale zaroven pokladam za dulezite i pripsat, ze jsem mela moznost "poznat/cist Didiho @didi44 kdy ukazal, ze UMI a dokaze byt prinosem a proto bych tu rada didiho i nadale potkavala, ale ve "stavu slovem i myslenkou striliveho muze "..jako nam byl schopen ukazat v nekterych jeho prispevcich 😉

🤐

didi44
18. feb 2013

@irriss ..vies..ty mi napises ze k sexu potrebujem tvoje pismenka a ja sa neurazam... 😲 ..odpoviem ti rovnakym sarkazmom...a ty sa urazas a hned sa na mna stazujes adminov 😒 ...co ja som netusil, ze tebe je kazda sranda draha a jedine co dokazes...lebo nedokazes sa zasmiat ani na blbosti..som netusil...ale uz chapem a nebudem na tvoje mudre komentare reagovat...a to ani na i.y..

@martinjasen ...hlboko sa ospravedlnujem...netusil som, ze aj vyslovena sranda dokaze urobit tolko paseky...uz na dotycnej reakcie nebudem reagovat aj keby boli zlatom a striebrom pretkane...

irriss
18. feb 2013

@didi44
Opravdu nechapu...a zustavame u sexu 😉 , takze prosim nemazat..Od januara 2013 nepises o nicem jinem nez o nasich otevrenych nohach a velmi uvolnenene dispozici nas zen.. 🤐

Snesla jsem kazdou srandu a ty to vis. 😅 .ale dnesni rano jsi to prehnal..a ani jsi nebyl smazan ...a prijde mi to zvlastni..protoze tento prispevek je nejen nevhodny ale i vulgarni... ☹
A nebo jsem si spojila "zasunuti" spatne? @martinjasen
Jake zasunuti jsem Ti povolila?
To, ze jsem Ti rekla, ze mi prijde, ze se tu u slovicek prispivatelek vzrusujes a proto zeny provokujes a abys mi psal s OBEMA rukama polozenyma na klavesnici ..kdyz mi pises...to bylo mysleno tak, ze TVA slova opravdu hranici s vulgarnosti, s posmechem VUCI VSEM!!!
ANO..jsme v tematu o SEXU..vulgarnost to neni..proste sdelim MOU myslenku..:
t.j.
Mam dojem,ze vyuzivas Fora k masturbaci a staci Ti k tomu nase pismenka..

Zadam @martinjasen ..aby byl komentar o POVOLENI Didimu zasunovat MI COKOLOLIV KAMKOLIV odstraneno..dekuji 😠

didi44
Odpoveď bola odstránená
irriss
Odpoveď bola odstránená
zoyuska
Odpoveď bola odstránená
irriss
19. feb 2013

@zoyuska
nemusis se omlouvat😉..zrejme reagujes na davny prispevek..vse uz je "vyresene".v predeslych prispevcich..tusim pred tydnem 😉

vejula
19. feb 2013

@irriss ja neviem prečo na neho reaguješ.... Tento človek si absolutne nevaži ženy, nevaži si nielen ženy ako manželky ale ani ženy ako matky. Stačilo mi prečitať ako popisalo toto individum pôrod vlastnej manželky a mala som dosť. On nerozumie slovam ako ucta k matke alebo ucta k zrodeniu dieťaťa, dokonca ani toho svojho, ked dokaže takto znevažiť veci, ktoré same o sebe su istym spôsobom posvätné, teda aspon pre mna okamih zrodenia dieťaťa, taký je. A velmi ma uraža, ked sa niekto vyjadruje tak ako sa vyjadril did. Preto ak sa maš rada, tak prestan s nim komunikovať, lebo on si bude stale pripadať ako niečo viac, kedže je muž. Rozumom bohužial ostal ešte niekde v stredoveku alebo aj pred nim...

zoyuska
19. feb 2013

@irriss s didi44 si nic nerob......vidis ze ta provokuje,ja s ana nom len rehoceeeeeeeeeeeeeeeem

irriss
19. feb 2013

@vejula
🙂

irriss
19. feb 2013

@vejula
😉

vejula
19. feb 2013

@irriss ja viem, že nenechavaš deti chodiť na stranky ktore su nevhodné, ved ťa poznam, aj ked len virtualne 😉 A to čo si mysli did ťa nemusí trápiť. Mna by od neho neurazilo absolutne nič, a to myslim doslova, aj keby mi tu vynadal do neviem akych ***** . Ako ma môže uraziť človek, ktorý je na takej urovni, že si mysli, že žena pri pôrode je cela vzrušena z vyšetrení, ktoré jej robia lekari. Vidno, že v hlave nema všetko ok. A čo sa týka emočnej inteligencie, tak ta sa mu pohybuje zrejme v minusových hodnotach (aj ked sa to zda nemožne, tento človek bura fakty) 😉

irriss
19. feb 2013

@zoyuska
@vejula
zacinam si spojovat provokace didiho s timto 😎
KatkaKubo DidovaCehlar

vejula
19. feb 2013

@irriss k tomuto sa ti neviem vyjadriť a nerada sa len dohadujem 🙂

zoyuska
19. feb 2013

@irriss presne toto som mala na mysli

didi44
Odpoveď bola odstránená
didi44
19. feb 2013

@vejula ..nuz ja ta tiez poznam len virtualne, ale vyprosujem si, ze by som ja niekedy tvrdil, ze je zena pri porode vzrusena..a ak si niekde nejaky clanok precitala nespravne a vytrhla si z kontextu to, co sa ti hodi do karat, aby si zostala v ociach niektorych ako si ich pekne nazvala.." pekna"...tak to ja neovplyvnim..ani keby som sa nechal preoperovat.. 😀

irriss
19. feb 2013

@didi44
1. moje dcera tu ma kamaradky deti mych kamaradek.. 😉 diva se do fotoblogu na zvitratka.. 😉 anebo na dorty u holek v dortech...na domaci rucni prace a podobne.. 😉
2.To,co mi vadi, ze diky TOBE se tu nemuze pohybovat volne,ze MKztratil bezuhonnost!!! Protoze,kdyz varim, nebo jsem mimo PC a moje dcerka se na nem uci ci cte, hlasi mi, kdyz mi nekdo napise..a precte mi to..a reknu Ti, ze Tve prispevky, kdyby cetla, tak by mi to bylo lito!!! proto jsem Te upozornila na nezadouci prispevky venovane me osobe..prostrednicyvim meho nicku..zadam Te..ZAPOMEN NA MUJ NICK!!
Ale vysvetleni by se naslo, neboj: 🙂
Ano, setkala ses prave s virtualnim uchylem, na ktereho Vas vsude- i ve skole upozornuji, vidis, muzes se s nim setkat i na nevinnych Forech jako je toto - pro maminky... 😠 ..pokud se Ti to jeste jednou stane,nahlasime ho ...a nejen adminovi.. 😉