icon

Priateľ nechce so mnou chodiť do fitka a som z toho smutná

20. sep 2023

Priateľ nechce so mnou chodiť do fitka a som z toho smutná. Popravde tomu ani nerozumiem. Boli sme tam raz, a vyjadril sa ako sa mu páčilo, že by sme mali chodiť častejšie. On cvičí pravidelne 3x v týždni, ale doma, ma takú svoju "posilku". Pravidelne som mu vyčítala, že spolu trávime málo času. A teraz ma to dosť sklamalo, že ja si môžem ísť do fitka sama, on bude cvičiť sám doma v pivnici u rodičov, kdesi o polnoci, a ešte mi povie, že kvôli tomu sa dnes ani neuvidíme. Mne ako dôvod prečo so mnou nechce chodiť povie, že by schudol, teda že sa toho boji, že on by to mal ako dvojfázový tréning, pretože pracuje fyzicky. Ale mne to príde ako výhovorka, pretože doma cvičí. No nechápem to.

Strana
z3
klip0
20. sep 2023

Prečo by mu to nemalo prísť normálne, že by išla sama bicyklovat ?
Vidieť z toho čo píšeš že si ešte veľmi veľmi mladučká, tak chápem že toto sú tvoje priority, to video z instagramu čo si sem dala to len potvrdzuje ale na Instagrame nieje reálny život. A tieto veci v skutočnosti dôležité niesu. A aby ti toto partner robil vo fitku tak by si nezacvicil on.
Ale chápem ťa, aj ja som bola mladulinka a nevedela posúdiť čo je naozaj podstatne, vekom sa to mení.

ada12345
20. sep 2023

Ako dlho si uz s nim?

autor
20. sep 2023
thoughtfulweirdo
20. sep 2023

My sme s mužom obaja športovo založení, ale každý robíme iné. On je cyklista, ja bicykel neznášam a rada korčuľujem, ale to zas jeho nebaví, najradšej športuje úplne sám, ja radšej pôjdem do toho fitka alebo na nejaký skupinový šport, ja rada plavam, manžel plávať nevie, obaja radi behame, ale na úplne iných úrovniach, takže ani to nerobíme spolu 😄 spoločnú aktivitu si nájdite inú, skúste čo ja viem lezenie, plávanie, teraz je akurát čas pomaly začať otužovanie, bowling, šípky, existujú kadejaké mega prenášané stolné hry, choďte do divadla.... a na to fitko si daj príspevok do skupiny svojho mesta, že hľadáš partacku na motivovanie sa.

slovakboy
20. sep 2023

Ak ny bicyklovala po meste a ja mimo mesto tak by mi to nevadilo. Fitko je trošku iné. Keby som si mal zvoliť medzi fitkom a posioňovňou doma v pivnici ostal by som v pivnici. Viem si predstaviť že jemu sa tam nepáči chodiť medzi ľudí a myslím si že to nemá nič spoločne s tebou. Chodíte spolu do lesa, nakupovať, na prechádzky, k rodine? Ak áno a len nechce chodiť do fitka tak sa nemáš čoho obávať.

sense
20. sep 2023

Môj chlap chodí do fitks ja cvičím doma, prečo? Lebo mne to tak vyhovuje, nepotrebujem x strojov, stačia odporové gumy, nakladacie jednorucky, podložka a na kardio mam doma pas alebo vybehnem von. Nemusím nič platiť a nemusím nikam ísť a sprchj mam tiež hneď po ruke nemusím nič baliť.
Rovnako mame aj turistiku ako spoločné hobby, a predsa chodíme na turistiku aj každý sám? Prečo? Pretože mne stačí ku šťastiu všetko po T3 občas aj T4 keď mám dobrý deň a kopec času.... Ale uspokojím sa kľudne aj s T2 alebo aj T1 co je viac menej prechádzka, kdezto môj berie ako prechádzku aj T3.
Okrem toho aj tak si myslím ze posilka je váš najmenší problém vo vzťahu.
P. S A kľudne môžeš povedať aj tomu co si tie závažia nezlozil, ci by bol láskavý a zložil ich. Pretože to patrí k základu vo fitku. A teda kedysi som chodila do viacerých a všade bolo pravidlom a dokonca písaným ze každý ma po sebe zanechať miesto v pôvodnom stave to znamená závažia dat dolu

nikdenikto
20. sep 2023

To koľko x ste sa za ten rok už rozišli? 🙈

mirica
21. sep 2023

Nečítala som všetky komentáre, len ma zaujala téma, preto že som sama kedysi dosť intenzívne cvičila. Ja by som za tou neochotou nehľadala nič....ja som sa cvičením odreagovávala, a bol to taký môj čas, ktorý som mala len pre seba. V žiadnom prípade som tam vtedy nechcela priateľa, kamarátku ...skrátka nikoho. Možno to tak má aj on...

januska12323
21. sep 2023

Takže nemáte dokopy nič spoločné, stíhate sa pomaly každé dva mesiace rozchádzať ale tebe vadí, že s tebou nejde do fitka, aha.

elmivelmi
1. okt 2023

O coze,tak ud smutna vo fitku sama ako kol v plote.

Strana
z3