Priateľ nechce svadbu
Ahojte pomôžu aj rady ale skôr sa chcem vysťažovať....som tehotna s priateľom sme nedavno začali spolu byvať...vlastne to spoločne byvanie malo byť ako taky dalši posun vo vzťahu lenže kratko pred sťahovanim som zistila že som tehotna.....keď sme to oznámili rodinam samozrejme hneď otazky typu Kedy svadba alebo jeho mama navrhla že aspon zasnuby a tu nastal zlom....mne to tiež pride logicke ale priateĺ doslovne ucukaval pred touto otazkou že najprv sa musi poriešiť vlastne byvanie aby sme vypadli s podnajmu a podobne až potom toto...alebo keď niekto v okoli ma svadbu hneď ma reči o tom ako si ničia život....neviem či je to hormonmi že so mnou trieskaju ale po poslednej takej reakcii mi to prišlo luto, porevala som si a prišli mi zrazu myšlienky že OK zrejme bude lepšie keď ostanem s malým sama bez neho a nech si má svoju slobodu...niekedy fakt neviem a rozmyšlam prečo je vlastne so mnou :(
Kasli na svadbu. V dnesnej dobe nikto nenosi obrucku, takze ani neviem, ci su zobrati alebo nie. Mam pocit, ze viacej mladych parov zije spolu bez manzelstva a to maju aj 3 deti. To, ze si ta nechce zobrat, sa ta hlboko dotklo, ja to uplne chapem. Pre zenu je to ako keby povedal, ze ta nemiluje. Ale svadba je len fraska, pochopis o par rokov. Svadba nema nic spolocne s partnerstvom. Ja som slobodna matka od narodenia dieta a je to nahovno uz 9 rokov.
Autorka - ako ste nakoniec dopadli?