Priateľ nie je rozvedený
ahojte všetci pozrebujem radu mam priatela ktorý nieje rozvedeny lebo stiahol rozvod ma deti kvoli tomu chcem sa opytaf cakali by ste ho povedal sl mi ze sa s nou rozvedie lebk ma miluje ale stale nic dokonca zacal pit lebo s nou nevie vydržať ale problém je v tom ze mi zacal ublizovat vždy keď sa opije vykrikuje mi rozne veci a ziarli neviem co si mam mysliet man mu dat sancu alebo raxsej odist z takeho vzťahu myslim si ze sa nerozvedie
@oliverko2015
1) keci o rozvode sú keci. Keby sa rozviesť chcel tak to urobí.
2) keci o tom prečo pije sú keci. Pije lebo je ozran.
3) prečo si necháš ubližovať????
@oliverko2015 tak s takýmto človekom by som v živote nebola aj keby bol rozvedený 2 roky. Akože ešte spolu ani poriadne nie ste a už ti vykrikuje veci? Však to je chorý človek. Len sa na neho vykašli pekne. Naco ti je taký človek v živote. Ešte k tomu čo je stále ženatý 😂
autorka je uz zablokovana ale isto coskoro s dalsim novym xtym profilom
Asi by som nebola s partnerom, ktory je zenaty, to so sebou prinasa vela veci a vacsinou negativnych :/
Pre mna bol zenaty muz vzdy TABU🤔
baby, ved pisem ze autorka je zablokovana, bola to znama firma co klamala a klamala, tak si ineho ani nezasluzi
@antoniatonka Ano?Tak sme si aspon povedali nazor na nu🤔
@evamarek77 Veľmi výstižne napísané!Ženy čo rozvracaju rodiny by si zaslúžili ukamenovat ale takéto veci sa im vrátia nakoniec aj ich bude ten ich debil podvádzať...tzv karma! Ale chválim tvoju reakciu ženy sa správajú ako handry poniektoré!!!A potom plaču...🙂

Ty asi potrebujes lekciu od zivota!
Sprav tej jeho zene sluzbu a donut ho k rozvodu a nastahuj si ho. Ta sa ti ursite podakuje a potom si toho nervozneho alkoholika uzi na plno... Dievca.. fakt sa do tohoto hrnies dobrovolne? Nie su ini muzi so zlatymi udmi?