icon

Priateľ nosí drahé veci a ja chodím v lacných topánkach a oblečení

17. júl 2023

Necítili by ste sa zvláštne keby váš priateľ nosí drahé veci,chodí v drahom aute… a vy ste v 20€ topankách a obyčajnom oblečení,bez auta,…?

toskanka
18. júl 2023

@jana_eyre_2 Vidíš a ja si zas myslím, že keď zakladam diskusiu a čakám konštruktívne komentáre, tak si dám tu námahu a nenapíšem jednu vetu len tak z nudy. Potom si o pár hodín prečítam, čo niekto popísal a jedným svojím komentárom diskusiu ukončim. Ale veď každý sme nejaký. To bol môj posledný komentár k tejto téme.

liv1
18. júl 2023

@toskanka ano myslim. Vidis to tu a vidis to casto aj v inych diskusiach. Povacsine podobne nicky. Prispevok nie je dvojzmyselny. A uz absolutne nie na to, aby ju niekto nazyval zlatokopkou. A ked to niekto pochopi tymto smerom bez toho, ze by mal dalsie informacie, potom s nim nievo nebude v poriadku

sense
18. júl 2023

@pleja prečo hneď extrem vytahane tepláky ženy vs nastylovany chlap.

toskanka
18. júl 2023

@liv1 Ale ty nemôžeš určovat, či bol príspevok dvojzmyselny. Pre teba bol jednoznačný, pre ostatné ženy nie.

karolina196
18. júl 2023

@toskanka Toto je urcite prispevok z nudy.Takuto "suchu" otazku som uz dlho necitala.Ale dala som jej odpoved na jej 20 eurove topanky a na to,ze nema auto.

miadi
18. júl 2023

Tak mm ked kupuje oblek tak zanho da $900 Ja si kupim saty za 100+ a citim sa ako million bucks 😊necitim sa pre cenu oblecka menej 😊 on nech si kupuje co sa jemu paci a ty tiez . Nemusite byt cenovo ani stylovo rovnaky. Ved o tom vztah nie je .

cevrik5
18. júl 2023

@janka608 to nepríjemné,že sú niektoré, to si ešte pekne povedala 😆🤪 ako môže byť niekto s takou naprd povahou,ale môže... Tie reakcie niektorých žien, totálne mimo,presne tak to vyzerá,keď niekto nečíta s porozumením a hneď si potrebuje rypnut! Hanba

inaemre
18. júl 2023

Nie, nikdy som sa necitila menejcenne. Manzel je z bohatej rodiny zo zahranicia, ja z vychodneho Slovenska....takze on nosil uz vtedy ked sme mali 18 veci od dizajnerov a ja veci od Cinana. Nikdy to nikto z nas neriesil....
Neskor som ja uz pracovala a on este studoval, cize ja som ho ciastocne zivila. Teraz sme sa spolu vypracovali obaja. Obaja mame drahe auta a znackove veci na ktore sme si obaja zarobili.

gabrielamodrykonik
18. júl 2023

Preco by to malo byt blbe tebe? Ked to nie je blbe jemu...

euka210
18. júl 2023

Ked jemu to nevadi, ze nemas drahe veci, tak tebe by to uz voobec nemalo vadit.

chichvotka1983
19. júl 2023

Mne by to bolo zvláštne a nie som nijaká zlatokopka ale normálny chlap by mal raz začas kúpiť nejakú tú vec a nie byť lakomy ako pes lenže v dnešnej dobe sú chlapi lakomejsi ako ženy a toto je pravda

pleja
19. júl 2023

@sense lebo píšu že v čom sa cítia dobre a nikto nemá súdiť. Nastajlovaný chlap vedľa rozgajdaná baba. ...nech sa nikto nehnevá, ale oblečenie robí prvý dojem na základe ktorého si robíš nejakú mienku. A robí sa to podvedome, lebo sme tak nastavení, takže nik ma nepresvedčí že by im to nevŕtalo v hlave taký rozdiel medzi dvoma ľuďmi držiacimi sa za ruky.

charlottelavender
19. júl 2023

@toskanka práveže to napísala zrozumiteľne, ja to tak tiež mám ako ona ale necítim sa pri partnerovi divne ani nemám úmysel aby ma vydržiaval, na všetko sa dá našetriť...len chcela pohľad z inej strany že keď vidia ľudia takí pár na ulici asi jej záleží na tom lebo sa možno cíti nie úplne komfortne, no nie je všetko o oblečení a o tom že si hneď zlatokopka 😂

lakebabe
19. júl 2023

Nepovedala si aký priateľ ci ste spolu mesiac alebo desať rokov žijete spolu? Alebo sa stretnete raz týždenne, mate deti? To je dosť rozdiel. Ono ak spolu žijete chodíte vsade spolu a ty chodíš v lacných handrach od Vietnamca a on v guccim cítila by som sa na prd. Je to vidno.

lakebabe
19. júl 2023

@chichvotka1983 toto tu nepíš nahlas😂 na MK ta hneď niektoré ukamenuju že si zlatopkopka. Na začiatku mi priateľ automaticky kupoval aj oblečenie aj kozmetiku luxusnejšiu, tešilo ho to a hlavne sme boli vtedy finančné úplne na inej úrovni. Teraz je to už dorovnane a kedykoľvek kúpim aj ja jemu dráhu vec pre radosť. Nie je horší jed ako lakomy chlap.

chichvotka1983
19. júl 2023

@lakebabe ja si osobne myslím každý chlap ktorý opravu miluje svoju polovičku tak aj niečo jej kúpi je to podľa mňa normálne keď si ju váži ale v dnešnej dobe je to pravý opak ja viem čo píšem mala som takého lakomca že ešte aj obed som si platila sama ja som mu dala Viac ako on mne ale už sa toto nestane my ženy nepoznáme hodnoty každá žena by si zaslúžila aby sa staral o ňu chlap ja mám teraz priateľa ktorý si ma opravu váži a vždy mi niečo pekné kúpi sám a nič mu hovoriť nemusím a ja tiež a takto by to malo byť ale teraz keď žena chce len obyčajný kvet od muža je zlatokopka

chichvotka1983
Autor odpoveď zmazal
lakebabe
19. júl 2023

@chichvotka1983 chvalabohu na toto sa mi nikdy nestalo mam cely život šťastie na normálnych chlapov. Ale keď počúvam kamarátky, čo randia sánka mi padá. To je na celovečerný film o lakomych chlapoch.Keď som s mužom začala o n mal firmu ja štandardný plat. Finančné bol na tom miliónkrát lepšie a nikdy mi to nedal pocítiť. Automaticky mi kupoval oblečenie, drahšiu kozmetiku aj keď som to nechcela, lebo som si vedela kúpiť aj sama ,ale jemu to robilo radosť. Keď sme chodili na nákupy kúpil sebe, ale vždy aj mne niečo. Sú chlapi ktorí na to majú a dajú tej žene, lebo ju majú radi a teší ich to jej robiť radosť.
A poznám chlapov finančné zabezpečených a nezaplatí žene ani kávu na rande. Takisto nevidím nič zlé na to, keď už je aj žena finančné na tom dobre a kupi mužovi pre radosť hocičo.

luciasveckova
19. júl 2023

Nie necitila

ropucha6
19. júl 2023

@lakebabe
@chichvotka1983 no neviem, mne by to prislo trapne, aby mi chlap frajer kupoval veci typu oblecenie a kozmetiku. Nepoviem, mozno keby som nejaka studentka, ale hadam na toto si zena vie sama zarobit.

chichvotka1983
19. júl 2023

@lakebabe no ja som mala predtým takého lakomca že takého som ešte nevidela pozval ma na rande platila som ja vraj on nemá peniaze a najlepšie bolo keď chcel od mňa aby som zaplatila dovolenku na ktorú má pozýval on to bolo niečo neskutočné nevravím aby muž platil zene všetko ale keď niekto pozýva na obed tak platil by mal ten dotyčný najlepšie bolo na tom keď povedal že kúpime si niečo na Valentína a ja som kúpila a on že zabudol 😂 tak toto bolo najlepšie nikdy viac sa nenechám využívať samozrejme že tento dotyčný si teraz našiel nejaku starú a necháva sa vydrziavat ňou toto sú úboziaci chlapi a takýchto je veľa

chichvotka1983
19. júl 2023

@ropucha6 myslíš že by ti nebolo trápne aby si ty chlapa satila alebo mu kupovala veci toto je trápne ale že raz za čas urobí prístelke radosť a kúpi jej niečo pekné na sebe je trápne myslím si že máš asi malo sebavedomia alebo si toto ešte nezažila nič nieje krajšie keď ti tvoj partner ktorého ľúbiš niečo kúpi sám od seba a nieje to trápne trápne je to že chlap je lakomy ako pes a ženy ho podporujú

lakebabe
19. júl 2023

@ropucha6 je rozdiel keď ti niečo kúpi frajer s ktorým chodíš na rande raz týždenné na kávu a muž s ktorým žiješ od prvého týždňa vzťahu a hneď sa rozhodnete mat dieťa a rodinu. Muž ktory chce ženu potešiť a robí mu to radosť ,ze je šťastná peniaze ma navyše tak jej hocičo kúpi a teší ho to

lakebabe
19. júl 2023

@chichvotka1983 napríklad mne sa vtedy ukázal charakter začali sme spolu hneď žiť u neho a po troch mesiacoch vzťahu sa mi stalo veľmi vážny úraz a dva roky som nepracovala z toho rok som bola úplná bez príjmu a v takýchto situáciách sa ukáže charakter muža a keby som s nejakým lakomym židom zle by som dopadla. Teraz som finančné na rovnakej úrovni ako on podnikame q už neriešime jeho a moje ale obaja mame dostatok a bežné kupujem aj ja jemu drahé veci a darčeky a robí mi to radosť

la_dolce_vita
19. júl 2023

... každá žena túži byť rozmaznávaná, ale nie každá stretla gentlemana, tak potom robia zo seba hrdé feministky.

iv007
19. júl 2023

Ty mas 15 rokov ked riesis taketo veci!? Hlavne sa s nikym neporovnavaj, ci su to kamosky alebo frajer. Keby mu to vadi, zrejme by si s tebou nezacal. Zameraj sa na svoje ine kvality, mentalne a nie materialne. Alebo zarabaj viac aby si sa mu teda vyrovnala,pripadne si najdi chudobneho..

chichvotka1983
19. júl 2023

@lakebabe to ma teší že máš priateľa dobrého ja som predtým si prežila ale teraz je to úplne iné konečne chlap ktorý sa dá nazvať chlapom rád pomôže a veľmi rád ma obdaruva a robí to on od srdca pretože ma ľúbi a nerobí mu problém niekde so mnou ísť a kúpiť ako aj ja a tie ženy ktoré povedia že je to trápne a že je to zlatokopka radšej komentovať nejdem zrejme majú takého chlapa uboziaka a lakomca a nezávidím im to pochopia ako som pochopila ja keď som mu vracala veci keď sme sa rozišli poslala som mu malú krabičku predtým za roky a on nič lebo keby mi mal vrátiť všetko čo som mu dala musel by zaobstarať velikánsku krabicu a samozrejme to poštovné by ho veľa stalo takže tak

lakebabe
19. júl 2023

@la_dolce_vita krásne vystihnute

lakebabe
19. júl 2023

@chichvotka1983 chvalabohu ale mam veľa kamoši ek co dopadli zle a presne to začínalo takto , ze lakomy chlap im nič nekúpil nezaplatíl prišlo im to v pohode však si kúpia same a keď boli na materskej sa ukázalo, že s lakomym chlapom je problém vyriešiť aj banálne veci ako kúpu plienok a z čoho má ta žena žiť na rodicaku. Lebo každá emancipacia konci na materskej keď žena žije z pár korún

ivkam29
19. júl 2023

Tie odpovede katastrofa 🤦🏼‍♀️ na mk sa netreba nic pytat som vcera pochopila, tu ta 20 zien uplne zhodi aby si sa nahodou necitila moc dobre a dve odpovedia ako tak k veci. Ja som toto zila. Moj chlap ma bral na nakupy do LV, gucci a pod kazdy vikend a ja som tam bola pokazde v botach za 30€ a pod 😃 a sla som najma preto lebo som chcela mat vylet do viedne a niaky zazitok. Ale pravda je ze ked ma tam stiahol som sa citila vzdy zvlastne a nie moc prijemne.. to take veci tu neporiesis so zenami ktore si to neskusili 😊