Priateľ nosí drahé veci a ja chodím v lacných topánkach a oblečení
Necítili by ste sa zvláštne keby váš priateľ nosí drahé veci,chodí v drahom aute… a vy ste v 20€ topankách a obyčajnom oblečení,bez auta,…?
@iv007 to je ozaj rada do života ze najdi si chudobného bohatší človek je naučený chodiť na nákupy do obchodov typu gucci fendí, jazdí na drahom aute a stretáva sa s trochu inou skupinou ľudí ako s prepáčením chlap co robí vo fabrike. Tak samozrejme ze je každej žene trápne ktorá toto zažila prísť na takéto aktivity v topánkach a handrach zo sekaca a mhdckou. Je logické že každá sa porovnava
A rady typu nech si zarobi aj ona sú nereálne, lebo väčšinou ide o muža s príjmami diametrálne inde ako baba co zarobí tisícku v kancli
Tu si môžete kúpiť aj značkové veci za menej peňazí. Otázka je vkus. Nie každá značková hovadina je strihom lichotiaca k postave. Ja nosím, čo sa mi páči/ pristane mi a vôbec ma netrápi, ak to stálo 1,00€ alebo 100€
na znackach podla mna vobec nezalezi.presne ako tu uz bolo pisane, obliect sa sa skvelo aj za malo penazi. ako na to, ci partner nieco ma, na to by som sa nepozerala. ak si na to zarobi, tak predsa nech sa paci, nech si kupi co len chce
Ja nerozumiem, čo je zlé na lacných veciach, keď sú pekné a slušia ti. Podstatné je, ako vyzeráš, nie koľko stáli tie šaty, ak si v nich krásna, nikto nepríde na to, že sú trebárs zo sekáča.
@chichvotka1983
@lakebabe nechce sa mi odpisovat separe. Neviem, preco by som mala mat malo sebavedomia, len mi pride prirodzene, ze taketo veci si kupujem zasadne sama. Rovnako ako v teme minule, ze ci zenam frajer dopraje nechty a vlasy. No pod zem by som sa prepadla, keby som odkazana na muzove peniaze. Ved idem po obchode, nieco sa mi paci, tak si to logicky kupim, nie? Samozrejme ak mam narodeniny ci sviatok, tak jasne, ze “ocakavam” nejaky darcek (tiez ich predsa kupujem) alebo ked mi muz len tak kupi kupi kvet. Ale ak chcem vonavku, naco by som cakala, ze mi ju kupi frajer? V pripade manzela je to bezpredmetne, tam su predsa financie spolocne, je jedno, co kto kupi.
@jana_eyre_2 ako darcek k sviatku? Ci lebo nemal on peniaze? Mne pride len trapne, ze mam cakat od muza oblecenie - ved ked chcem, kupim si ho sama.
@ropucha6 zase si nepochopila vravím ze si viem kúpiť veci aj sama aj som vždy vedela nečakám na chlapa kym mi niečo kúpi, vždy som kupovala značkové handry kozmetiku vlasy nechty aj keď som bola sama.
Opakujem sú muži ktorí kupujú veci ženám pre radosť ako darček nie ze sú na to odkázané. Keď kúpi niečo sebe kúpi aj jej a teší ho to. Ak si takého muža nepoznala neznamená ze takí nie sú.
@ropucha6 videla som pekne tricko, kúpila som ho lebo som ho ľúbila.. tak ako cojaviem on mne kúpil knihu.. to akože mladí zaľúbení ľudia si nemôžu kupovať darčeky len tak lebo je to pre dospelé ženy s detmi trápne?
@jana_eyre_2 vsak ale to je nieco uplne ine. Ides si po obchode, nieco sa ti zapaci, on tam nie je, tak mu to kupis. Aj mne muz kupi hocico, napr aj tu knihu, ak sa o nejakej bavime a on zrovna na nu narazi, lebo je v knihkupectve. Ale predstavujem si situacie, o com rozpravili dievcata, ze jednej frajer automaticky kupoval drahe oblecenie a bolo to akoze skvele - to asi boli spolu, pochybujem, ze by chlap len tak chodil sliedit a trafil by aj vkus aj velkost 🙂 Tam by mi to veru trapne bolo, inym nie, o tom je diskusia.
...to je ale neempatický tvor, ten tvoj priateľ.😁😅🤭
@ropucha6 predstav si ze keď mal na začiatku vzťahu priateľ nejaký čas príklad v auparku zbehol sám od seba do parfumérie a doniesol mi večer nový parfém makrup alebo niečo pre radosť. Alebo išiel na nákupy oblečenia ja som išla s nim a sam od seba mi niečo kúpil lebo mu to robilo radosť pripadne veľa krát mi niečo objednal cez internet a áno trafil veľkosť aj oblečenie aj obuv.
Takisto ako ja keď sa mi niečo paci mu objednám alebo kúpim. Neviem co je na tom nepochopiteľné keď si vo vzťahu ľudia robia radosť a niektorí chlapi radi nakupujú
@lakebabe ja nevravim, ze je to nepochopitelne, ja vravim, ze mne by to bolo trapne - ta situacia v auparku s oblecenim. Ten parfem ani nie, ked ho to napadlo sameho, pekne, ze si spomenul. Ked sa vezmete, zarabate predsa spolocne peniaze, tam je to uz uplne jedno, kto co plati, ak teda nemate zrusene BSM. Trapne ci netrapne.
@ropucha6 pre teba to je tak pre niekoho kto svadbu nerieši je to zas inak každý má iný názor. Hovorím za seba že nie je nič cudne na tom ze ľudia si kupujú veci pre radosť vzájomne a teší ich to stále hovorím ze to je aj naopak .
Pre niekoho je kniha este v norme pre niekoho vec za 500 eur je ešte v pohode každý má iné finančné moznosti

@ropucha6 a je trápne že som ja kedysi pokupovala oblečenie frajerovi (teraz je to môj muž) , alebo to sa neráta? To už aj darčeky medzi medzi mladymi majú akože nejaké pravidlá?