Priateľ objednal nábytok bez toho, aby poznal môj názor
Dievčatá, nastvalo by vás, keby vás partner objednal novu posteľ (zariadzuje byt), bez toho, aby sa vás spýtal na nazor, ci sa vám páči, keďže sme denne spolu a budeme na nej spolu spat. Nežijeme spolu oficiálne, ale sme spolu takmer denne. Mňa to urazilo. Hoci vedel, ze nabytok chcem s nim vyberať spolu, aj tak to urobil. Sme spolu rok a pol.
Áno debatujeme pretože si založila túto diskusiu a my tu plytvame svojim časom a energiou na cudziu ženu a mohli by sme sa na to z vysoka vieš čo. Tak si aspoň odpusť také poznámky ak si prišla po radu keď ti bolo ťažko.
Proste to hrotis a z jednej kúpenej postele si vydedukovala že s tebou neráta do budúcna. Ja by som skôr riesila po 1,5 roku vzťahu otázku spoločného bývania a nie to akú tam má posteľ. To ste vôbec spolu riešili? Mňa osobne by po takej dobe nebavilo sa stretávať u mňa alebo unho. Na základe toho uvidis ako vníma váš vzťah ale na to je komunikácia.
Fakt občas nechápem či to je taký problém otvoriť ústa a povedať chlapovi čo má trápi a nech mi povie svoj pohľad na vec. Toľko problémov by sa vyriešilo v priebehu pár minút. A to hovorím ako žena čo sa kedysi z problému nevedela vymacknut celé týždne.
@sari24 neryp. Ja som sa s nim o tom bavila uz tisickrat. Prišla si tu zaparat?
Nie ja som si prišla vyjadriť názor na diskusiu ktorú si mimochodom založila ty, ak si si nevšimla 🙂 chcela si rady tak si ich dostala. To je rypanie?

@anita6666 debatujete vy a ty sa nemusíš zapájať